עבור לתוכן

האם שווה לקנות כרטיס חדש למחשב וותיק יחסית, אזור ה-500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ.

הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח :s07: עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו).

אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות.

כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעבד הזה בכיף על 3.0 ghz במקום ה-2.4 הרגיל...

אני יכול גם לקנות כרטיס ב-1000 ש"ח השאלה אם זה לא כבר מוגזם לשאר המפרט?

תודה.

פורסם

OC יעשה טוב לביצועים במשחקים.

המעבד למרות שישן הוא QUAD עם כח עיבוד מכובד יחסית.

שדרוג ל - HD6850 ב - 640 ש"ח ישדרג את הביצועים בהרבה.

הנה - http://www.tms.co.il/product/11419

פורסם
  • מחבר

נראה כמו כיוון חיובי.... הכרטיס הגיע ל-90 מעלות בשעה האחרונה של דיאבלו :-\

אגב, שכחתי שיש לי לוח אם SLI - בהנחה ואני לא באמת אשים שני כרטיסים, אין בעיה לשים עליו ATI נכון?

הלוח הוא Asus P5N-D אם זה משנה משהו.

פורסם

לא, אין בעיה כמובן.

פורסם

לי יש Q6600 עם 5 גיגה זיכרון אבל היה 4 (היתי צריך להחליף סטיק אחד ) ושידרגתי מ8800GT ל550TI וזה עשה פלאים לביצועים במישחקים

אני בכל זאת יחליף לוח מעבד וזיכרון שיהיה לי כוח לזה ,פשוט כי הלוח עצמו בעיתי

אבל עם הרכיבים תקינים והספק מספיק חזק ,שידרוג כרטיס מסך יתן לך בכיף יותר משנה לסחוב אולי אפילו שנתיים

ועלות תועלת זה ישתלם לך כי תוכל לקבל הרבה יותר עוצמה לכסף שתעשה שידרוג רציני

כמובן לא היתי הולך על כרטיס מסך יקר מידי כרגע ,500-600 שקל זה מספיק

היתי גם מנסה לסחוב עד אחרי שיצאו קונסולות הדור הבא כמו הPS4\360 (הWIIU כניראה תיהיה חלשה יחסית)

וזה בשביל לדעת איך המחשב יתמודד עם פורטים מהקונסולות האלו

כמו הדור הזה כניראה מחשב שיתמודד עם פורטים מהקונסולות בצורה טובה יחזיק המון זמן למישחקים

פורסם

אולי אתה לא צריך לקנות בכלל כרטיס מסך חדש ... אולי זה עניין של ניקוי אבק + משחה טרמית והכל כמו חדש ...

הכל תלוי בן כמה הכרטיס מסך שלך ?

אגב אני עם Q6600 @ 3.4

ומשחק ב BF3 על מדיום ו 60 FPS ... כן יש צוואר בקבוק אבל לדעתי המעבד הזה יכול לסחוב עוד טיפה זמן :)

פורסם
  • מחבר

הכרטיס בן קצת יותר משנתיים - קיבלתי אותו במסגרת אחריות אחרי שנשרף לי 9800GTX.

אבל האמת שמהיום הראשון הוא לא ממש היה להיט, תמיד כמה מעלות מעל הרצוי.

בכל מקרה לפני שאני קונה משהו אני אוודא שבאמת הכרטיס הוא הבעיה, יש לי פה מחשב חדש יותר ומאד מאד יציב - ניתן לו לרוץ כמה ימים עם ה-GTS250 ונראה מה קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים