עבור לתוכן

סיגנל מאוד חלש בלפטופ אך מלא באייפן באותה הנקודה

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה).

עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל repeater עם עוצמה מלאה אבל הסרטים עדיין נתקעים כל כמה דקות. חשבתי להעביר כבל רשת דרך ההשכלות בקירות לחדר שינה אבל אני באמת מעדיף פתרון אלחוטי.

אני חושד בהגדרות של הלפטופ שלי אך לא ממש בטוח שזו הבעיה. צריך פתרון איך אני יכול לקלוט את הראוטר בצורה טובה יותר.

תודה מראש,

בוריס.

פורסם

לא בטוח שהאייפון מציג כמו שצריך את עוצמת הWIFI...

איזה מהירות אינטרנט יש לך? תעשה בדיקה בspeedtest.net באייפון לראות אם אתה מקבל בכלל את כל המהירות.

פורסם
  • מחבר

כן אני מקבל מהירות מלאה באייפון .

הרשת שלי עובדת על 150mbps במקום 300 למרות שהראוטר והלפטופ תומכים בתקן N, איך מסדרים את זה?

פורסם

אתה על הצפנה WPA2 ?

עובד על 20/40MHz רוחב פס ?

WMM פעיל ?

הכרטיס האלחוטי תומך עד 300Mbs ?

אתה על ערוץ 1/6/11 ?

פורסם

תקן N בפלאפונים ומחשבים ניידים לרוב עובדים ב150 מגה כי יש להם רק אנטנה אחת, בשביל 300 מגה אתה צריך 2 או 3 אנטנות וזה יש בכרטיס רשת עם אנטנות חיצוניות

פורסם

לגבי המארטפונים זה נכון.

לגבי לפטופים, לא בכולם ולרוב איכות הקליטה עולה על זו של רוב הכרטיסים החיצוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים