פורסם 2002 במרץ 2023 שנים נראה לי שזה הפורום המתאים לשאול את זה, כי נראה לי שהבעיה היא במערכת הפעלה. אני במחשב של אחותי עכשיו (אל תשאלו מה קרה לשלי.. ), יש לה WIN98, ועכבר מחובר למחשב... הבעיה-כל פעם שהעכבר זז, יש זמזום מעצבן. זה לא ממש זמזום, יותר נכון שכל פיקסל שהוא זז על המסך יש איזה ביפ מעצבן, וכשמזיזים את העכבר (בד"כ זה יותר מפיקסל אחד), נוצר מן זמזום מעצבן. גררר... זה כ"כ מעצבן. בינתיים כיביתי את הרמקולים, כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה, אבל אני לא יוכל לשרוד עם רמקולים כבויים הרבה זמן. מישהו יכול לעזור?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר אה, ועשכיו שמתי לב שזה גם כשלוחצים על לחצן בעכבר, וגם במקלדת (כל לחיצה על מקש זה "טיק" קטן..), בינתיים שמתי מוזיקה בפול-ווליום במחשב... לא כ"כ עוזר.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים RESATRT לא עוזר?לפעמים וא עושה לי את זה שהוא במין מצב כזה של תקוע ועשיתי RESTART וזה עזר מעניין מאוד
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים יתכן והעכבר והכרטיס קול משתמשים באותם משאבים IRQ תבדוק ואם כן תנסה להזיז את הכרטיס קול לסלוט אחר
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים בטח יש לך כרטיס טלוויזיה או פריסה עם כבל שיוצא ממנו ונכנס לכרטיס קול לא?אם כן תסגור את הLine In במיקסר.
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים תשתיק את הLINE IN שלך כמו שאמר WindDaxותבדוק שהשקע של החשמל שאליו מחובר המחשב, מחובר כמו שצריך עם הראקה ! (ground )יכל להיות גם שהארקה בספק השתחררה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.