עבור לתוכן

בעיה בחיבור מסך שני

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי).

הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

פורסם

אם אתה מחבר את המסך הרגיל שלך ליציאה השניה יש תמונה ?

יש מקש winkey + P שמעביר בין התצוגות נסה גם אותו

יש מצב שהמסך הנוסף לא יעבוד עם מתאם

פורסם
  • מחבר

אם אני מחבר את המסך הרגיל ליציאה השניה אני לא מקבל תמונה וגם המקש +P הזה מראה לי תאנימציה אבל זה לא מראה שום תגובה במסך השני.

והכרטיס עבד לי כבר בעבר עם שני המסכים הללו עם המתאמים פשוט לא היה לי צורך בDUAL MONITOR אז לא השתמשתי בזה.

פורסם

אני לא מכיר את הכרטיס אבל נראה לי שאם אתה מחבר את המסך הרגיל ליציאה השניה ואין תמונה יש בעיה בכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

גם לי היתה הרגשה כזאת אך אני לא מעריץ גדול של RMA והפעלת אחריות ככה שהייתי ממש שמח אם הבעיה היתה חומרתית אבל אי אפשר לקבל כל מה שרוצים :(

לך או למישהוא אחר יש נסיון עם הפעלת אחריות עם היבואן CD LOG?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים