פורסם 2012 ביולי 1913 שנים שלום,לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי).הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אם אתה מחבר את המסך הרגיל שלך ליציאה השניה יש תמונה ?יש מקש winkey + P שמעביר בין התצוגות נסה גם אותויש מצב שהמסך הנוסף לא יעבוד עם מתאם
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר אם אני מחבר את המסך הרגיל ליציאה השניה אני לא מקבל תמונה וגם המקש +P הזה מראה לי תאנימציה אבל זה לא מראה שום תגובה במסך השני.והכרטיס עבד לי כבר בעבר עם שני המסכים הללו עם המתאמים פשוט לא היה לי צורך בDUAL MONITOR אז לא השתמשתי בזה.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אני לא מכיר את הכרטיס אבל נראה לי שאם אתה מחבר את המסך הרגיל ליציאה השניה ואין תמונה יש בעיה בכרטיס המסך.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר גם לי היתה הרגשה כזאת אך אני לא מעריץ גדול של RMA והפעלת אחריות ככה שהייתי ממש שמח אם הבעיה היתה חומרתית אבל אי אפשר לקבל כל מה שרוצים לך או למישהוא אחר יש נסיון עם הפעלת אחריות עם היבואן CD LOG?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.