עבור לתוכן

מחפש מקלדת גיימינג קומפקטית כמו Roccat Arvo

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות השבוע את המקלדת הזו (Roccat Arvo) ב- KSP עם הקופון 20 אחוז הנחה על המוצר.

עולה 176 ש"ח

[shttp://ksp.co.il/?select=.1042..218.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15683&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

מישו יודע אם היא טובה? יש דומה במחיר ובאיכות?

יש לי קצת מקום על השידה, לכן נראה לי שהיא מתאימה לי.

פורסם
  • מחבר

הקופון פג מחר...אם מישו מכיר זה הזמן להגיב :givemebeer:

פורסם

יש מקלדות מכניות (אולי גם רגילות) בלי ה-NUMPAD מצד ימין. לי יש את ה CM: Storm Quickfire Rapid והיא מקלדת מעולה וקומפקטית, אבל תעלה יותר מ 200 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

בגדול מה הייתרון של מכני?

פורסם

אם לא קראת עדיין אני ממליצה לך לעיין בסטיקי על מקלדות מכניות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511600.0

רוב המידע הרלוונטי נמצא ב-6 העמודים הראשונים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש וראיתי שמקלדות מכניות הרבה יותר יקרות. זה לא בתקציב שלי!

מה יכול להתאים לי עד 200 שקל ובדרישה למקלדת קטנה (אין לי הרבה מקום בשידה). שימושים גיימינג.

כמו שאמרתי יש את ה-Roccat Arvo במבצע ב- KSP עד מחר (176 שקל). לא רוצה להחמיץ אם יתברר שזה האופצייה כי מתאימה לי.

אגב לא אכפת לי גם יד2

פורסם

נראה לי שה-Roccat Arvo תתאים לך, יש עליה ביקורות טובות גם בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

כן יש עליה ביקורות די טובות, אבל רק שנה אחריות..זה קצת מפחיד בכל הנוגע לציוד הקפי.

אין משו עם קצת תוספת מחיר ויותר טוב? ראיתי עכשיו גם את ה- G105 של לוגיטק ב- 195 שקל איך היא אל מול הרוקט?

פורסם

ל-Roccat יש משענת ליד, ל-G105 אין. בביקורות בחו"ל אומרים שה-G105 לא ממש נוחה גם בגלל חוסר המשענת ליד אבל לא רק.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך. טוב אז כנראה שזה יהיה ה- Roccat. זה פיסת הציוד ההקפי האחרון שאני קונה אחרי עכבר ואוזניות שקניתי (G400+סיברייה), מקווה שזה יהיה מוצלח כמוהם. עד שקניתי אותם עברתי כמה דגמים של ציוד הקפי עד שהגעתי לשלמות :biglaugh:

שאלה אחרונה: תוכלי לתת לי דוגמא למקלדת מכנית תקציבית אך עדיין טובה (לא חייב הכי טוב בשוק), אולי אני כבר השקיע אם זה לא רחוק במחיר.

פורסם
  • מחבר

באמת ניתן לומר שהיא עד כדי כך טובה ממקלדת אלקטרונית..שווה לי את ההפרש של 200 ש"ח.

בגדול יש לי את הכסף, אבל אני שואל אם כדאי לי :s05:

מה שחשוב לי זה נוחות קודם כל! אגב זה שמקלדת קטנה זה לא אומר שהיא פחות נוחה כן? או שמקלדות גדולות נוחות יותר?

פורסם

זה עניין של העדפה אישית. אני אישית מעדיפה להקליד על מקלדת מכנית כי היא מאפשרת לי לדייק יותר בהקלדה ולהקליד יותר מהר, המקשים לא כאלה "מעוכים" ורכים מדי/קשים ללחיצה/נתקעים כמו בהרבה ממקלדות ממברנת גומי שניסיתי (רוב המקלדות הזולות הנפוצות בשוק); אני יכולה להגיד שמאז שהתרגלתי למקלדת מכנית, אני לא רוצה לחזור למקלדת ממברנת גומי אבל זו כמובן דעתי האישית ויש כאלה שיחלקו עליה.

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין מימך נכון, אז ההבדל הוא ביכולת להקליד מהר ובדיוק הקלדה (למרות שאני לא מבין מה הכוונה בדיוק הקלדה..). עכשיו מביקורות קראתי שתחושת הלחיצה על המקשים ברוקט היא טובה ואותי לא ממש מעניין הקלדה מהירה (אני לא יודע :silly: ), ככה שנדמה לי שעבורי מקלדת מכנית זה סתם בזבוז ללא ערך מוסף. מה שמעניין אותי הוא נוחות בעיקר ומידי פעם אני משחק משחקים..לכן אני מפחד שאני מפספס את מה שחשוב לי בעיקר (נוחות) בזה שאי מתכנן לקנות מקלדת קטנה. אבל מצד שני אין לי יותר מידי מקום (בערל 45 ס"מ).

פורסם

עבורי המקלדת המכנית שלי הרבה יותר נוחה ונעימה להקלדה, גם ממושכת, מאשר מקלדת ממברנת גומי זולה.

אבל שוב, השיקולים וההעדפות שלך יכולים להיות שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים