עבור לתוכן

פינגים זוועתים לשרתים באירופה. את מי להאשים?.. [הוט\012]

Featured Replies

פורסם

אתמול בבוקר נדפקה לי לחלוטין התשתית אז זימנתי טכנאי הוט לסדר את זה. על הדרך אמרתי לו שיש לי פינגים גבוהים מהרגיל מול שרתים בחו"ל ואם אפשר לסדר את זה. הוא אמר שהבעיה באינטרנט שלי קשורה גם לזה והכל יסודר.

הוא עשה את שלו והלך, בדקתי ושום דבר לא השתנה. בBF3 אני עומד על 100-180 פינג בשרתים אירופאים, כשחבר'ה ישראלים שמשחקים איתי יושבים על 60-80. בוודאות אין לי שום דבר ברקע שגוזל תעבורה.

אני משלם 68 ש"ח להוט על תשתית ו39 ש"ח לחודש ל012 קווי זהב על חבילה של 12 מגה.

זה מה שיוצא לי במבחן מהירות [באתר של 012]:

Download Speed: 6626 kbps (828.3 KB/sec transfer rate)

Upload Speed: 993 kbps (124.1 KB/sec transfer rate)

Latency: 13 ms

אין לי מושג אם זה תקין.

אם מישהו יכול להגיד לי מה גורם לבעיה הזאת, אודה לו מאוד. אני אמנם כבר לקוח אצל החברות הנ"ל כבר המון זמן, אבל אין לי בעיה להחליף לחברה אחרת אם זה מה שיפתור לי את הבעיות...

תודה רבה! [=

פורסם

היי DarkAnus,

מהירות ההורדה כפי שאתה רואה אינה תקינה. אתה מקבל 6 מגה במקום 12.

כדי לפתור את התקלה, בצע את השלבים הבאים:

1. איתחול למודם ולמחשב.

2. ודא שהנך מחובר ישירות למודם(ללא ראוטר), שתכנות כגון אימיול וסקייפ סגורות.

3. בדוק מהירות גלישה באמצעות האתר הבא(ללא חייגן): http://speed.hot.net.il/ (אם המהירות אינה תקינה - פנה להוט. אם היא תקינה - המשך הלאה).

4. אם יש לך חייגן, התחבר באמצעותו ובדוק מהירות בעזרת הקישור הבא: http://www.012.net/012Smile/TechnicalSupport/Downloads/Pages/BrowsingSpeedTest.aspx

(אם המהירות אינה תקינה - תוכל לפנות אלינו בכתובת talk2us@012.net וניצור איתך קשר. אם היא תקינה - המשך הלאה).

סיבות נוספות לתקלת איטיות:

1. שימוש בתכנות שיתוף, כגון: אימיול, ביטורנט. וכן, תכנות VOIP כגון: סקייפ. במחשב בודד או ברשת.

2. שימוש בראוטר לא מאובטח. במקרה זה, יש להיכנס לממשק שלו ולהגדיר הצפנה.

3. איטיות שנובעת רק בשימוש באינטרנט אלחוטי(בחיבור קווי - תקין). כדי לפתור זאת תוכל להיעזר במדריך הבא: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/

4. מחשב אינו מתוחזק. יש לבצע את הפעולות המופיעות במדריך הבא: http://blog.012.net/2010/01/keep-your-computer-running-smoothly/

5. וירוסים ורוגלות. לזיהוי וטיפול, תוכל להיעזר במדריך הבא: http://www.012.net/012Smile/TechnicalSupport/OverseasCalls/Pages/HandlingViruses.aspx

6. אם המהירות תקינה, אך הגלישה איטית. יש לבצע איפוס דפדפן. ניתן להיעזר במדריך הבא: http://blog.012.net/2010/09/reset-your-browser-guide/

ליאור

פורסם

כשחבר'ה ישראלים שמשחקים איתי יושבים על 60-80. בוודאות אין לי שום דבר ברקע שגוזל תעבורה.

אני משלם 68 ש"ח להוט על תשתית ו39 ש"ח לחודש ל012 קווי זהב על חבילה של 12 מגה.

זה מה שיוצא לי במבחן מהירות [באתר של 012]:

Download Speed: 6626 kbps (828.3 KB/sec transfer rate)

Upload Speed: 993 kbps (124.1 KB/sec transfer rate)

Latency: 13 ms

אין לי מושג אם זה תקין.

לפי הנתונים שהצגת כנראה שזה קשור ל012 . לא נראה לי שתוכל להשיג פינג נמוך יותר מ80-90 ב012 כי עד כמה שידוע לי הם עדיין משתמשים בכבל של מד נטיולוס . רק ב014 ו CCC ואולי גם 018 אפשר לקבל פינג 60-80 לאירופה כי 014 משתמשת בכבל שלהם והיתר בכבל של טמרס. בגדול מה שיותר חשוב זה לא רק גובה הפינג אלא היציבות שלו.

בהוט יכול להווצר jitter שזה אומר בקיצור שינוי בין פינג אחד לפינגים שעוקבים אחריו או קדמו לו. כשהjitter 0 זה אומר שכל הפינגים נותנים את אותו המספר. עדיין הjitter בהוט לא צריך להיות מעל 10 (מזיכרון אין לי נתון מדויק ) מילי שזה ממש לא נורא. הjitter קורה בגלל שבהוט כולם משתמשים בערוץ של 300mbps ומתחלקים בו עדיין זה לא צריך להיות כזה נורא. בבזק יש עליה מובנת בפינג בין 8 ל15 מילי בגלל הטכנולוגיה של ADSL - בהוט זה לא קיים אז הפינג המינימלי בהוט נמוך יותר.

אני לא חושב שיש איזה בעיה בהוט. בכל מקרה כדאי לעשות בדיקת מהירות בלי חיגן או משהו כזה באתר של הוט. במשחקים לפעמים חבילות גיימר עוזרות אבל אני לא יודע מה שווה החבילת גיימר של 012. לי יש גיימר של 014 מאז שהוא קיים ולרוב הכל יציב חוץ מאולי המהירות שאני מקבל (טוב אני ב78~ מגה מקסימום אז קשה לספק את זה).

אני משלם לגיימר 100 ב014 42 שקל לחודש המחיר הרגיל שלהם זה 30 שקל לכל מהירות (משימור לקוחות) .

לפי דעתי תתקשר ל012 שיפתרו לך את הבעיה גם של הפינגים וגם של המהירות. ועל הדרך תדרוש שיורידו את המחיר ;) . לא שווה לך להסכים לכל העלאה במחיר כי יש היום המון מתחרים בשוק הספקים והוט שברו לגמרי את השוק.

פורסם
  • מחבר

ליאור, פעלתי על פי כל ההוראות שהצגת פה וזה לא עזר. הלינק שהבאת לבדיקת המהירות לא עובד, והמודם מסרב להתחבר לאינטרנט אם אני מחבר אותו ישירות למחשב ללא ראוטר. הבעיה שעולה בהתחברות היא משהו שקשור לפרטי login, כלומר משתמש וסיסמה. אין לי מושג איך אני פותר את זה.

מהירות ההורדה נשארה כמו שהיא, והפינגים עדיין גבוהים מאוד. כנראה שאני משלם על חבילת 12 מגה לחינם.

אז לדעתך הוט בסדר גמור בתכלס ואני צריך להחליף את הספק שלי? מעבר מ012 יפתור את בעיית הפינגים?

ראוי לציין שהפינג שאני מקבל בשרתים בחו"ל מאוד לא יציב. מאזור ה100 קופץ לעיתים קרובות ל180 ומשתהה שם כמה רגעים, וחוזר לאזור ה-100. זה קורה לי כל הזמן. זה הרבה יותר מה8-15 שהצגת שאופייני להוט. מה אתה ממליץ לי לעשות?

תודה רבה. אני מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי עסוק בימים האחרונים.

פורסם

היי,

מהירות הגלישה שהבאת כאן אינה תקינה וסביר להניח שזה הגורם לבעיית הפינגים.

הלינק לבדיקת המהירות לא עובד לך, היות ובדיקת המהירות דרך הקישור של הוט יכול להתבצע רק כאשר אינך מחובר לאינטרנט.

חיברת את המחשב ישירות למודם ולא היה אינטרנט. מצויין, עתה תיכנס לקישור שרשמתי כדי לבדוק אם המהירות בתשתית תקינה.

במידה ומהירות הגלישה אינה תקינה, יש לפנות להוט.

במידה ותקינה, תוכל להתחבר עם החייגן שקופץ לך ומבקש LOG IN ולבדוק דרך הקישור לבדיקת מהירות של 012 שגם אותו רשמתי לך, אם האיטיות קשורה אלינו.

במידה ואינך יודע את שם המשתמש והסיסמא או שהתחברת עם החייגן ללא ראוטר ועדיין אינך מקבל מהירות תקינה של 12 מגה, שלח את פרטי המנוי לכתובת talk2us@012.net ואוכל לסייע לך בכך.

במידה ובדקת והמהירות תקינה, בדוק במצב זה(כשאתה ללא ראוטר), את הפינגים ובמידה ובמצב זה הם אינם תקינים:

עד ל- 100 בארץ, עד ל- 200 באירופה ועד ל- 300 בארה"ב, שלח לכתובת שרשמתי לך צילום מסך של התוצאות ומספר טלפון לחזרה ואסייע לך בפתרון.

ליאור

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו האתר של הוט עבד. הורדתי קובץ של 50 מגה בקצב 1.1-1.2 מגה לשניה. הוספתי פרינט סקרין עם תוצאות בדיקת המהירות באתר של הוט. נראות לי תקינות פחות או יותר.

בקשר לחייגן, יש לי וינדוס 7 ולא מצאתי חייגן שתואם למערכת ההפעלה הזאת בעמוד ההורדות. הלינק של החייגן לXP שבור, אז הורדתי את החייגן מהלינק לוינדוס 98, רק הוא עבד. אני זוכר את פרטי המשתמש שלי והכנסתי את כל מה שצריך, אבל הוא סירב להתחבר. צירפתי גם צילום של השגיאה.

אני מודה לך מאוד על העזרה והתגובות הזריזות, אבל אני לא מחפש פינג מתחת ל200 לשרתים באירופה. זה המצב הנוכחי אצלי ואני לא מרוצה ממנו, במיוחד כששכנים שלי מתחברים לשרתי BF3 עם 60-80ms.

פורסם

היי,

מהירות הגלישה בפועל תקינה.

שלח למייל שציינתי את פרטי המנוי(כולל טלפון לחזרה) כדי שאוכל לבדוק את נושא הפינגים.

talk2us@012.net

ליאור

פורסם
  • מחבר

היי,

מהירות הגלישה בפועל תקינה.

שלח למייל שציינתי את פרטי המנוי(כולל טלפון לחזרה) כדי שאוכל לבדוק את נושא הפינגים.

talk2us@012.net

ליאור

שלחתי. תודה...

פורסם

עדיף שתתקשר ל012 בשביל לקבל תמיכה. בקשר לפינג פחות מ 80-90 לאירופה 012 כנראה לא מסוגלים לתת לך כי הם מחוברים דרך הכבל ה "ישן" . עדיין פעם ראינו איזה "spoofer " בדרך אבל זה רק יכול לתת אשליה של פינג טוב.

אתה יכול להשיג חשבון התנסות אצל כמה ספקיות או פשוט לקנות חשבון לכמה זמן ולהתנתק מידית .לרוב המחיר הוא יחסי למספר הימים שהשתמשת. הכי מומלץ זה לנסות את 014, CCC ו018 לפי דעתי. שלושת הספקיות שציינתי משתמשות באחד הכבלים החדשים. המחיר בכולם דומה - בסביבות ה30-35 שקל. בCCC חבילה מתועדפת עולה של 12 מגהעולה בערך 38 שקל והרגילה 32 שקל. ב014 תיעדוף גיימר לרוב עולה כ12 שקל ( יש שאומרים שלא צריך אותו יותר) והם לרוב לוקחים 30 שקל לכל מהירות . ב018 עד כמה שידוע לי אין תעדוף ואם הם לא שינו את המחיר הוא 35 שקל לכל מהירות.

מה שתעדוף אמור לעשות זה לתת לך פינג יציב בכל שעות היממה וזה די חשוב. מה שיותר חשוב מגובה הפינג כמו שאמרתי זה שלא יהיה הרבה jitter .

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב בהחלט. והתעדוף הזה אכן שווה את התוספת של הכמה שקלים בחודש ואשכרה עובד?

בזק נשמעת לי כמו האופציה הכי טובה. ארים אליהם צלצול ואבדוק מה יש להם להציע לי. אבדוק גם את CCC, ביקרתי באתר שלהם ונראה שזאת חברה לעיניין...

תודה רבה [=

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה...

014 זה בזק, נכון?

בזק מספקים רק תשתית, אז איך הם יוכלו להחליף בשבילי את 012?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים