עבור לתוכן

שאלה לגבי LG F700B

Featured Replies

פורסם

קודם כל מגיע לי "תתחדש".

לאחר שהתקנתי את המסך, ב- setting/advanced/monitor רשום "plug and play monitor" ולא רשום את הדגם שברשותי.

(XP PRO) . האם כך זה גם אצליכם?

פורסם

יש לי מסך מלפני 3 שנים אבל אז הוא היה די טוב ומוכר מאוד ... וגם לי לא רשום את דגם המסך בוינדוס .. וגם לחברים שלי לא רשום יש להם מסכים מאוד מוכרים (LG - SAMSUNG -MAG -CTX) ולאף אחד מהם לא רשום את דגם המסך ... אבל מישהו אמר לי פעם שניתן לגרום לוינדוס לזהות את המסך ! לא שזה משנה אם הוא מזוהה או לא ! אבל בכל זאת ...

אגב כמה עלה המסך ואיפה קנית ?

אהה..... ותתחדש ;D

פורסם

תתחדש גם אני קניתי את אותו מסך לפני חודש בערך

האמת שההתקנה לקחה בדיוק 2 שניות מהדיסק והוא כן מזהה את המסך

אבל אני לא רואה בזה משהו מיוחד, אתה יכול להשאיר את זה גם לא מזוהה זה לא ממש משנה

בכל מקרה אני רוצה לשאול אותך שאלה קטנה

קח חלון, את זה לדוגמא (האקספלורר) תקטין אותו בערך לחצי מגודל המסך, שיהיה עדיין מרובע

תשים רקע עם תמונה בשולחן העבודה

ותגרור את חלון האקספלורר למעלה ולמטה, למעלה ולמטה

תסתכל בשוליים של המסך (בצדדים) ותגיד לי אם זה זז לך, מרצד כזה..

אם זה גם אצלך אז כנראה שככה המסך (וזה קורה גם בSAMSUNG DFX של חבר שלי..)

אם זה אצלך לא ככה, אז כנראה שאני יצטרך לשלוח למעבדה

תודה.

פורסם

יש לי בדיוק את אותו המסך! אני מאוד מרוצה!

וואטוס אין לי שום ריצודים :D

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות. אני כרגע בעבודה מסתכל במסך 17 אינץ LCD ...כשאגיע הבייתה אבדוק. אמרת שווידוס זיהה אותו , איזה וינדוס זה ואיך גרמת לו לזהות? אגב עשית את כל ההתקנה מהדיסק ז"א בדיקת הצבעים ברייטנס וסט-אפ של הפרמטרים?

פורסם

אם המסך הוא P&P אז או שהמחשב אמור לזהות אותו מיידית, או שהוא יכול לפעול בלי שהוא יזוהה על ידי המערכת.

רצוי שהמסך יזוהה בשביל הנוחות שלך אבל זה לא ממש עקרוני

פורסם

אל תתיחס לחלון שעולה אוטומטית עם הדיסק, סגור אותו

לך למאפיינים איפה שכתוב לך פלאג אנד פליי

תעשה עדכן מנהל התקן

תעשה חיפוש מדיסק

בדיסק יש לך שם שמות קבצים בדיוק לפי הדגמים תבחר לו את ה F700B וזהו בעצם הוא יתקין אותו בשניה וגמרנו

לא צריך לעשות שום הגדרות מיוחדות

פורסם

לי יש גם מסך LCD 17 וגם יש לי את המסך LG 700B והוא אחלה מסך וקניתי אותו בסביבות ה450 שקל והוא אחלה מסך ווהתקנה לוחקחת שניה וחצי.....

ותתחדש........

פורסם

450?

פורסם
  • מחבר

תתחדש גם אני קניתי את אותו מסך לפני חודש בערך

האמת שההתקנה לקחה בדיוק 2 שניות מהדיסק והוא כן מזהה את המסך

אבל אני לא רואה בזה משהו מיוחד, אתה יכול להשאיר את זה גם לא מזוהה זה לא ממש משנה

בכל מקרה אני רוצה לשאול אותך שאלה קטנה

קח חלון, את זה לדוגמא (האקספלורר) תקטין אותו בערך לחצי מגודל המסך, שיהיה עדיין מרובע

תשים רקע עם תמונה בשולחן העבודה

ותגרור את חלון האקספלורר למעלה ולמטה, למעלה ולמטה

תסתכל בשוליים של המסך (בצדדים) ותגיד לי אם זה זז לך, מרצד כזה..

אם זה גם אצלך אז כנראה שככה המסך (וזה קורה גם בSAMSUNG DFX של חבר שלי..)

אם זה אצלך לא ככה, אז כנראה שאני יצטרך לשלוח למעבדה

תודה.

בדקתי את זה . אין לי מושג איך עלית על זה ..חחח... אבל כן יש איזה מין תזוזה קלה של המסך אבל זה שולי ביותר. אגב אם אתה גורר את החלון באלכסון גם יש תזוזה... ::)

פורסם
  • מחבר

לי יש גם מסך LCD 17 וגם יש לי את המסך LG 700B והוא אחלה מסך וקניתי אותו בסביבות ה450 שקל והוא אחלה מסך ווהתקנה לוחקחת שניה וחצי.....

אני מוכן לקנות ממך את המסך ב 600 ש"ח ככה תעשה רווח נאה של 33% ...

פורסם

בדקתי את זה . אין לי מושג איך עלית על זה ..חחח... אבל כן יש איזה מין תזוזה קלה של המסך אבל זה שולי ביותר. אגב אם אתה גורר את החלון באלכסון גם יש תזוזה... ::)

זהו שאני קונה משהו חדש, ולא משנה מה זה

השעה הראשונה שאני מבלה איתו זה רק לחפש דברים שלא נראים לי

ישבתי עם הפלאפון שעה לראות מה אני לא אוהב בו, בסוף נפל לי מהידיים

ואז הבנתי שמה שאני לא אוהב בו זה שהבטריה חיצונית ואין לה מחסה שיחסוך ממנה שריטות

אבל שוב נסחפתי בלי קשר :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים