עבור לתוכן

צריך המלצה לטלוויזיה לסלון

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות מסך חדש, חשבתי שתוכלו לעזור לי כי באמת שאין לי מושג מה כדאי לקחת. לא חשבתי על מחיר מדוייק. כעיקרון אני לא רוצה משהו מפוצץ ויקר, בלי 3D, אבל אני רוצה אפשרות להפעיל סרטי FHD.

בהתחשב בזה שהספה במרחק של קצת יותר מ-4 מטר מהקיר של הטלוויזיה, מה הגודל האידיאלי? ומה תהיה האפשרות הטובה ביותר להפעיל סרטים, שבמקור נמצאים על המחשב, כשהוא רחוק פיזית מהמקום של המסך ואין אפשרות למתוח כבל ביניהם? (סטרימר, WIFI, רעיונות אחרים אם יש..)

פורסם

ל 4 מטר מומלץ לפחות 55". טלוויזיות לד 55" נורמליות מתחילות מאזורה 9-10K.

אם הסביבה לא מוארת מדי, אז אפשר אולי לחיות עם פלזמה בגודל 51" כדוגמת סמסונג E550 שעולה הרבה פחות.

בשביל להזרים HD לטלוויזיה (או לסטרימר) נדרש חיבור רשת חוטי או לפחות חיבור דרך רשת החשמל כדוגמת זה (אבל WIFI לא יהיה טוב):

http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

פורסם

תודה רבה על הלינק לסקירה העדכנית של ה-homeplug, אני קניתי מבזק את הדגם שמוגבל תאורטית ל-200Mbps ואני לא מצליח להזרים לבוקסי בוקס סרטי FullHD כמו שצריך, אם כי אני עדיין עובד עם מפצל ואולי בכלל הבעיה היא בסטרימינג מ-Win7. בהחלט הייתי קונה מראש את הדגם שמוגבל ל-500Mbps לו היה לבזקסטור במלאי.

פורסם
  • מחבר

וואו, 55" זה גדול. גם אין לי מקום על הקיר לגודל כזה, אז אני אלך על אזור ה-51.

הסביבה כן מוארת, ככה שפלזמה לא תתאים. איזה דגם, מהיותר זולים, יתאים לדרישות?

ובקשר ל-home plug, לא הבנתי איך הוא פועל. הוא מזרים את המידע דרך השקע? איך זה עובד?

תודה על העזרה

פורסם

אין לד ב 51". יש 52" ו 55" שיקרים, ויש את ה 47" שזול משמעותית, אבל לטעמי קטן למרחק הישיבה שלך.

כן, דרך החשמל. קרא את הביקורת הכל מוסבר שם, ושים לב שהדגם הספציפי בניגוד לדגמים אחרים שבשוק נותן את המובטח שזה חשוב ככה שאל תתפתה לקנות אחד "זול יותר". קח בחשבון שהעברת כבל רשת רגיל זולה יותר וטובה יותר וזה הפתרון המומלץ.

פורסם

ספציפית, אם אתה מחפש דגמים שמסוגלים לנגן סרטים דרך USB או דרך הרשת אז או הסמסונג 46" EH5300 או ה LG LS570Y. שניהם תומכים מייבוא רשמי בניגון סרטים עם כתוביות, כולל פענוח DTS עם יתרון נחמד ל LG שתומכת ב PLEX שיתן לך גם JUKEBOX נחמד מאוד (ראה תמונה מצ"ב).

http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html

אופציה אחרת זה לקנות מסך להעדפתך + סטרימר שיעשה את העבודה עם כל מסך ויטפל גם בפורמטים שהנגנים המובנים בטלוויזיות לא מסוגלים לעשות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני כנראה אלך על 46", זה חצי מחיר מ-52. מקסימום אני אקרב קצת את הספה לטלוויזיה אם יהיה רחוק מידי.

יש לכם המלצות לדגמים? אין לי בעיה עם מסך שלא יודע לקרוא מרשת ולחבר לו סטרימר.

פורסם

טלויזיות LG בגודל 47 מצויינות

פורסם

מלבד ה LG לך גם לראות את הפיליפס 5007/5507 ואת הסמסונגים.

פורסם

אני לא מאמין בללכת ולראות מכשירים בתצוגה

אתה עומד מול קיר ענק בלי שום יכולת אמיתית להתרשם אובייקטיבית מההבדלים

וכל אותו הזמן חשוף לאינטרס המכירה של המוכר שמה שמעניין אותו זה רק יעדי המכירה של החנות והבונוס האישי שלו

הטלויזיות מכוונות כולם למצב תצוגה, התמונה שתראה שם זו לא התמונה שתראה בבית

אז מה שנשאר זה רק איך נראה חיצונית המסך ואת זה אפשר לעשות גם מהבית.

פורסם

אפשר לשחק עם ההגדרות ואפשר לראות הבדלים. כמובן שזה לא מושלם, אבל זה עדיף מאשר לקנות חתול בשק. ואם הולכים לחנות מתמחה, אז בד"כ אפשר לשחק הרבה יותר ובד"כ יש להם יותר מאצעי תצוגה אחד.

פורסם

זה לא בדיוק חתול בשק ..הרי בכל אופן ממליצים לו את הטובים ביקורות ברשת.

פורסם

נכון מאוד לדעתי עדיף להסתמך על המלצות ונסיונם של אחרים.

לגבי חנויות מתמחות אז יש לי אחת כזו ליד הבית.

דבר ראשון שמתי לב שהם מכוונות גבוה ובסהכ די ברור מאחר והם צריכות להתפרנס.

שנית הם גם לא אובייקטיבים. ביקרתי שם לפני הקניה שלי והעזתי לומר שהפלזמה מתה. באותו הרגע איבדו בי עניין.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי השבוע samsung 46d5000 ב 4650 ש"ח כולל אחריות 3 שנים של סמליין. טלוויזיה מעולה, אני מאוד מרוצה, מאפשר לחבר HDD חיצוני ולראות 1080p עם כתוביות בעברית גם סרטים ב MKV. אני הלכתי לחנות עם דיסקונקי שהיום עליו 6 סרטונים באיכות שונה מ 1080p 720p ועד sd באיכות בגרוע ביותר (פרק של נישואים פלוס מפני 15 שנה) חיברתי וראיתי איך רואים אחרי שאני כיוונתי את התצוגה למה שנראה לי טוב. ראיתי שהאיכות מקובלת עלי וקניתי - ממליץ לעשות אותו הדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים