עבור לתוכן

העברת סרטים ממצלמה וערכתם איך?

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה

והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה

אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך

(אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה)

הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה

(כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD)

אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב

האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך)

המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה

ואם אני ישיג מצלמה כזאת ויעביר דרך הUSB זה הייה יותר טוב אבל זאת האופציה האחרונה כי כמו שאמרתי יש לי הרבה שעות צילום ולא נעים לי לקחת את המצלמה ממשהו איזה חודש

אם יש לכם איזה שהוא נסיון אם זה הוא רעיון מעוד ישמח לשמוע כי אני כבר איזה שבועיים מנסה ולא מצליח

תודה מראש לכולם על העזרה :D

פורסם

אם אתה רוצה לללכוד סרטים במיוחד לצריבה לVCD לאחר מכן נסה להשתמש בתוכנות שישירות לוכדות סרטים לMPEG בדחיסה המתאימה. אני יודע שלתוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK יש לכידה לVCD, בWINDVR יש MPEG2 בכמה רמות קידוד ועם תוכנות כמו PREMIERE וVIRTUAL DUB ניתן לבחור ידנית הכל (יש לינקים בFAQ של הפורום). לפי דעתי כדאי לך קודם להתנסות כמה שיותר עם הכרטיס הקיים ולבדוק אם האיכות מספקת אותך ורק אם אתה מאוכזב לקנות משהו אחר כשאתה משוכנע שתרוויח מזה איכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים