עבור לתוכן

הגדרת רשת ביתית ב - Windows ME - שאלה ...תעזרו לי בבקשה

Featured Replies

פורסם

טוב אנשים....אני עושה כרגע רשת בין שני מחשבים....בשרת ( המחשב המארח ) יש לי ווינדוס XP ואני יודע איך להגדיר הכל...

אבל במחשב הלקוח יש לי ווינדוס ME ...ואין לי ממש מושג איך להגיד את כל הדברים שם...מישהו יכול לעזור לי ? מה צריך לעשות ? איפה לשנות ? אפילו ת'שאירו לי לינק לאיזה מדריך שמסביר ת'זה....תודה מראש !

נ.ב.

כשאני עושה את כל ההגדרות של הרשת...צריך חוץ מ'זה לעשות עוד משהו ? להפעיל את - 'אשף ההגדרות רשת ' של ווינדוס ??......

ואיך אני עושה שהשיתוף יהיה רק של התקשרות לאינטרנט....בלי שיתוף קבצים...?

תודה רבה רבה ;D

פורסם

פשוט תגדיר בme את הgatway והdns של הסרבר.

ואני 99% בטוח שאתה חייב לעשות שיתוף.

פורסם

או שתריץ את ה"אשף" של הווינדוס ותיתן לו להגדיר הכל לבד (אם הוא יצליח), או שתגדיר הכל אתה אוטומטית.

בעיקרון, לא צריך לעשות הרבה חוץ מלהגדיר את פרוקוטול TCP/IP שבמאפיינים של הרשת שלך עם המחשב השרת (IP, Subnet Mask, Gateway, P-DNS, S-DNS).

אם אתה לא רוצה שיתוף קבצים, פשוט אל תשתף את קובץ...

נ.ב.- אפשר לשאול למה אתה עושה לעצמך את הכאב ראש של עבודה עם Windows ME?

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול ;D

אז ככה....זה מחשב של אחי, וכדי שהוא לא ישגע אותי אני משתף שם ת'אינטרנט כדי שלא יציק לי כל פעם חחח..

זה מחשב דיי ישן שאני לא בטוח שווינדוס 2000 או XP יוכלו לעבוד שם כמו שצריך, זה מחשב פנטיום 2 - 300Mhz, זיכרון - 96MB...

לפי דעתך אם אני יתקין ווינדוס 2000 במחשב הזה הוא יעבוד בסדר ? אני רק רוצה להתקין שם ICQ וזהו...כל המשחקים ושאר הדברים יהיו במחשב החדש...

תודה רבה !

פורסם

אל תשכח שבמידה וה ME בעברית אתה רושם כתובת IP הפוך, מימין לשמאל

פורסם

אני אישית עבדתי בעבר עם מחשב באותה מהירות פחות או יותר (יותר זיכרון אמנם), עם XP. אני לא חושב ש-2000 יעשה בעיות.

וגם אם כן, עדיף אפילו להתקין 98 מאשר ME. שיהיה SE או לא, כל דבר טוב יותר מ-ME!

פורסם
  • מחבר

הבנתי.....

מצד אחד 98 יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב...כי אני יודע שהוא יותר טוב מ - ME ...אבל מצד שני אין לי מושג איך מגדירים שם את הרשת...

אז אני מנסה להשיג ווינדוס 2000 כדי שיהיה לי יותר קל...

כי שמתי לב שרוב המדריכים זה ל - XP / 2000 ....

נ.ב.

כשאני כותב את ה - IP במחשב הראשי...אם הוא בערבית אני רושם הפוך ?

וכשאני כותב את ה - IP במחשב הלקוח...אם הוא באנגלית אני משאיר את זה אותו דבר ? אפילו שבמחשב הראשי כתבתי הפוך ?

פורסם

במחשב הראשי יש לך XP, אז אתה רושם הכל כרגיל, לא הפוך ולא כלום. לא משנה אם זה בעברית או אנגלית.

השטויות האלה של לרשום את האייפי הפוך זה באג רק בווינדוס ME (אחד מיני רבים, כמה מפתיע) שקורה רק על הגרסה העברית שלו.

פורסם

לפי דעתי הדרך הקלה ביותר לסדר את הבעיה שלך היא עם האשף של XP

בהתחלה תריץ ב XP ואז לך ל ME ותשתמש בדיסק של ה XP כדי שהכול יהיה חופף מבחינת גירסאות.

ב autorun של הדיסק של XP יש אפשרות perform additional tasks

שמה יש set up a small ... network

תבין לבד

זה עובד על כל windows מ 95 ומעלה ניראה לי

אז לא אמורה להיות לך בעיה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים