פורסם 2004 בינואר 1021 שנים 1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל?2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו':3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק?4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמועתודה ביי
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים 2. אם אתה עושה דרך יס אתה צריך להתקשר אליהם.3. בדרך כלל הספק מביא את המודם.
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים 1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל?2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו':3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק?4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמועתודה בייבקשר לשאלה הראשונה אתה חייב גם את יס\בזק וגם אתה ברק (או כל ספק אחר).
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר תודה אני יתקשר לבזק שיעשו לי את הקוואז ליס תודה רבהיש לכם איזה המלצות בקשר למודםאיזה מודם כדי לי לבקש מבזק
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים דווקא עם יס העניין יותר פשוט.מספיק להתקשר למוקד של יס (*2082 אם אני לא טועה), וזהו. לא צריך להתקשר לבזק, לא לספקית, לא לכלום. אם אתה הולך דרך חבילה של יס, הם יסדרו לך הכל בעצמם.אם לא, צריכים לבצע שידרוג לקו שלך בבזק, ולפתוח לך חשבון אינטרנט מהיר אצל הספקית שתבחר. בכל מקרה, מספיק להתקשר לספקית, והם ייצרו קשר עם בזק, ישלחו אליך טכנאי הבייתה, והם יתאמו ביניהם את השידרוג של הקו שלך + התקנת המודם והשקעים אצלך בבית.בקשר למודם: עדיף כל מודם שמתחבר עם כרטיס רשת: Alcatel/Samsung/ECI. יותר אמין ויציב. המודמים האחרים (USB ו-PCI) עושים קצת בעיות, בייחוד ה-USB. כמו כן, את המודמים שמתחברים עם כרטיס רשת אפשר תמיד לשדרג לנתב (לא דבר שבטוח תרצה לעשות, אבל נחמד שיש את האופצייה).הבעייה היא שמודמים עם כרטיס רשת בד"כ יקרים יותר ממודמים אחרים (מודמים אחרים ניתן לקבל בחינם, לעומת מודמי כרטיס רשת שעליהם תצטרך לשלם יותר).
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר אוקי אז במבצע ההשאלה של בזק אני מניח לא מביאים מודמי רשת אלא רק usbאז כדי לקבל מודם רשת אני חייב לקנות מבזק סטור או חנות אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.