עבור לתוכן

מתחבר ל-adsl בשבוע הקרוב וצריך עזרה

Featured Replies

פורסם

1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל?

2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו':

3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק?

4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמוע

תודה ביי

פורסם

2. אם אתה עושה דרך יס אתה צריך להתקשר אליהם.

3. בדרך כלל הספק מביא את המודם.

פורסם

ALCATEL!

פורסם

האמת , חבר שלי קיבל ALCATEL מבזק השבוע , לא חדש אבל עובד :)

פורסם

1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל?2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו':

3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק?

4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמוע

תודה ביי

בקשר לשאלה הראשונה אתה חייב גם את יס\בזק וגם אתה ברק (או כל ספק אחר).

פורסם
  • מחבר

תודה אני יתקשר לבזק שיעשו לי את הקו

ואז ליס תודה רבה

יש לכם איזה המלצות בקשר למודם

איזה מודם כדי לי לבקש מבזק

פורסם

דווקא עם יס העניין יותר פשוט.

מספיק להתקשר למוקד של יס (*2082 אם אני לא טועה), וזהו. לא צריך להתקשר לבזק, לא לספקית, לא לכלום. אם אתה הולך דרך חבילה של יס, הם יסדרו לך הכל בעצמם.

אם לא, צריכים לבצע שידרוג לקו שלך בבזק, ולפתוח לך חשבון אינטרנט מהיר אצל הספקית שתבחר. בכל מקרה, מספיק להתקשר לספקית, והם ייצרו קשר עם בזק, ישלחו אליך טכנאי הבייתה, והם יתאמו ביניהם את השידרוג של הקו שלך + התקנת המודם והשקעים אצלך בבית.

בקשר למודם: עדיף כל מודם שמתחבר עם כרטיס רשת: Alcatel/Samsung/ECI. יותר אמין ויציב. המודמים האחרים (USB ו-PCI) עושים קצת בעיות, בייחוד ה-USB. כמו כן, את המודמים שמתחברים עם כרטיס רשת אפשר תמיד לשדרג לנתב (לא דבר שבטוח תרצה לעשות, אבל נחמד שיש את האופצייה).

הבעייה היא שמודמים עם כרטיס רשת בד"כ יקרים יותר ממודמים אחרים (מודמים אחרים ניתן לקבל בחינם, לעומת מודמי כרטיס רשת שעליהם תצטרך לשלם יותר).

פורסם
  • מחבר

אוקי אז במבצע ההשאלה של בזק אני מניח לא מביאים מודמי רשת אלא רק usb

אז כדי לקבל מודם רשת אני חייב לקנות מבזק סטור או חנות אחרת

פורסם

נכון להיום כאשר אתה מתחבר לעיסקה 750 ומעלה יש אפשרות לבחור בין USB לרשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים