עבור לתוכן

מה ההבדל בין שניהם?

Featured Replies

פורסם

זה נמכר בKSP :

http://ksp.co.il/?uin=12698

וזה באייבורי :

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330

הם אותו מחיר אבל השמות שונים, יש הבדל ביניהם ? והאם שווה לי לקנות את הנתב הזה ולהפוך את ה DLINK של בזק 20MB למודם ?

פורסם

אותו שם ואותו נתב.

לא חושב שתרגיש בהבדל בינו לdlink

מה הבעיה עם הdlink ?

פורסם

זה אותו דגם בדיוק, רק שKSP רושמים עוד כמה מאפיינים רלוונטים בתיאור המוצר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם ה DLINK של בזק שפשוט הוא קופא אחרי ניצול רוחב פס מרבי כמו הורדות כבדות בטורנט, שאני רואה דברים כבדים דרך האינטרנט באופן ישיר , STREAMING, שיחות ארוכות בסקייפ,פשוט האינטרנט מתנתק אבל הנורות כאילו ממשיכות לפעול רגיל, ואל תגידו לי להגביל את החיבורים בטורנט , מהירות 20MB נו באמת ...

פורסם

לכן ה1043nd ישרת אותך יותר נאמן בקטע הזה, יש לו יותר RAM והוא יכול להחזיק יותר חיבורים ללא קריסה,

למרות שאצלי מידי פעם שאני פותח טורנטים בשני מחשבים ומזרים מדיה וגולש בעוד מכשירים בבית הוא נתקע, אבל זה נדיר!

פורסם
  • מחבר

אה רציני ? אז מה עשיתי פה ? אם זה עדיין יתקע , אני רוצה להפוך את ה DLINK הזה של בזק למודם ולקנות ראוטר איכותי כמו ה1043, השאלה אם זה יהיה לי כדי ומשתלם והבעיה לא תחזור? והאם האינטרנט יהיה איטי יותר עם 2 המכשירים האלה ? מאשר רק ה DLINK?

פורסם

לא משנה איזה נתב יש לך , אתה חייב לשים הגבלה על UP\DOWN של הטוררנטים

אחרת הרשת תיחנק לך גם אם יהיה לך נתב של 500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

חחחחח שמע ^^ היה לי מהירות 15MB עם הנתב D LINK של בזק של העד 15MB והורדתי מלא הורדות בטורנט על מהירות ממש גבוהה כמעט מקסימלית כל הזמן , וזה בחיים לא נתקע , אז תפסיקו לבלבל את המוח, זה רשת של 20MB זה לא אמור להתקע -_- זה טכנולוגיות חדשות, הבעיה פה זה הנתבים הצעצוע שבזק מחלקים .

פורסם

חחחח תשמע כנראה לא הורדת במקסימום UP\DOWN בגלל זה נשאר פס רוחב לשאר :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי מקסימום , אבל לא הגבלתי שום דבר בטורנט.. איך שההגדרות בטורנט באו ככה השארתי אותם לא נגעתי . ושהיה לי 15MB אני זוכר תמיד הורדות על מהירות כמעט 2MB משהוא כמו 1.8MB ואפילו יותר אז ככה שזה אף פעם לא נתקע...

פורסם

הקטע הקריטי הוא ה UP כי הוא בקלות מגיע למקיסמום וכשזה קורה הרשת נחנקת לגמרי והגלישה נהיית איטית להחריד .

תגביל אותו ועם נתב נורמלי לא תהיה שום בעיה

פורסם
  • מחבר

קיצר השילוב בין D LINK 6470U הזה ולבין TP LINK 1043ND יהיה שילוב טוב ? והאינטרנט יהיה איטי יותר או מהיר יותר ? אני ירגיש הבדל מה אתה אומר ?

פורסם

אם תגביל את התוכנה בכמות החיבורים שלה ובשימוש של עד 70% מרווחב הפס שלך, האינטרנט יעבוד ללא דופי.

פורסם
  • מחבר

כן אבל לא הבנתם, לפעמים שאני מדבר בסקייפ איזה שעה נגיד רצופה זה גם נתקע -_-, אז מה הקטע בלהגביל ? יש פה בעיה בראוטר כנראה , בזק נתנו לי אופציה ללכת לבזקסטור ולהחליף לחדש לאותו D LINK השאלה אם זה יפתור את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים