פורסם 2012 ביולי 1313 שנים ,שלום לכולםgigabyte gtx460 768MBקניתי מחשב מלפני שנה וחצי ויש לי כרטיס מסך של SLI עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס אחד נוסף בחודש הקרוב ולעשות מערךאו לקנות כרטיס אחר לגמרי בתקציב של 1200 - 1400 כי אני רוצה שהכרטיס יעמוד בדרישות של המשחקים החדשים שיצאו השנה GTA V , NFS MOST WANTED כמו: אז מה לדעתכם עדיף , מה יהיה חזק יותר , עם או בלי המערך ??פרטים על תקציב הקונה:תקציב: 1200חריגה מקסימלית: 200מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים):גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית.- אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V , NFS MOST WANTEDהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה).*מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). כןחנות:האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא משנה(TMS, RSM, IQPC, KSP וכו').מפרט המחשב:עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב:מעבד:intel i5 760 oc 3.8Ghלוח אם:gigabyte p55a ud4pכרטיס מסך נוכחי:gtx 460 768mb oc 850Mhzמארז:cooler master haf 932ספק כוח:corsair TX750 wattאיזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? (חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מלא).lg ips 236 led 23 inchתודה מראש על העזרה
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים אני לא חושב שSLI במקרה שלך יספיק מבחינת הזכרון זה פשוט לא יעבוד כמו שצריך תקנה כרטיס חזק אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.