עבור לתוכן

tv-out s-video to rca שיפור אות

Featured Replies

פורסם

היי לעוזרים :)

לא בטוח שזה קשור לפורום פה, אם לא אז שהמנהל יעביר לפורום המתאים

חיברתי את הדיוידי נייד שלי (מסך 7) לכרטיס מסך radeon 9550

בדיוידי יש לי חיבור RCA צהוב ובכרטיס מסך חיבור s-video

השתמשתי בכבל שמצאתי אצלי s-video to rca יש מצב שזה המקורי שהגיע עם הכרטיס, לא בטוח

אקיצר, רואים תמונה טובה, ציבעונית והכל, הבעיה שיש גלים אופקיים שרצים למעלה-למטה, גלים קטנים אבל מציקים

קראתי באיזה מקום שזה בגלל הקידוד מ s-video ל rca

רציתי לדעת אם יש דרך לשפר את זה, שלא יופיעו לי גלים...

-בחיבור הדיוידי למקור וידאו אחר עם חיבור rca התמונה חלקה

-הכבל שיש לי זה כבל פשוט בלי שום רכיב אלקטרוני בפנים

-ניסיתי את המדריכים לבננית מתאם s-video to rca עם הקבל 470 pf לא עזר בכלל, להפך, התקבלה תמונה חצויה בגווני שחור-אפור

פורסם

יש מצב שניתן לשנות במחשב את היציאה בין S-video ו Composite ? תנסה על Composite

ה DVD אותו רגע היה מחובר לחשמל או על סוללה ? דברים כאלה לפעמים קורים בגלל בעיות אדמה אם הוא מחובר לחשמל - אם זה קורה כשהוא על סוללה והכבל היחיד שמחובר אליו זה ה RCA, אז זה לא יכול להיות בעיה של אדמה

פורסם

אולי תנסה לשפוך קצת אדמה על הDVD

;D

פורסם

זה לא קשור למעבר, זו בעיה הנובעת מלולאת אדמה.

כמו שנשאל קודם; הבעייה מתרחשת עם המטען או בלי?

פורסם
  • מחבר

יש מצב שניתן לשנות במחשב את היציאה בין S-video ו Composite ? תנסה על Composite

ה DVD אותו רגע היה מחובר לחשמל או על סוללה ? דברים כאלה לפעמים קורים בגלל בעיות אדמה אם הוא מחובר לחשמל - אם זה קורה כשהוא על סוללה והכבל היחיד שמחובר אליו זה ה RCA, אז זה לא יכול להיות בעיה של אדמה

ב ati catalyst, בהגדרות של המסך tv הזה, יש הגדרת חדות לקומפוזיט והגדרת חדות ל s-video

אבל אני לא רואה אפשרות בחירה של איזה אות וידאו הוא יוציא.

הדיוידי מורכב על המארז שלי בתור מודינג, מסך מישני, אז הבטריה לא מחוברת, והוא מקבל חשמל מהספק כח של המחשב על ידי מייצב מתח

אבל לא נראה שזה בעית חשמל כי כמו שאמרתי חיברתי אותו עם כבל RCA לדיוידי חיצוני וראו חלק בלי גלים

אולי תנסה לשפוך קצת אדמה על הDVD

;D

יש לך סוג אדמה שאתה ממליץ עליה? חח :P

זה לא קשור למעבר, זו בעיה הנובעת מלולאת אדמה.

כמו שנשאל קודם; הבעייה מתרחשת עם המטען או בלי?

אספקת חשמל דרך הספק כח של המחשב

עריכה: אם זה באמת בעיית ארקה, איך אפשר לפתור אותה?

פורסם

לולאת אדמה היא בעיה די קשה לפתרון. זה שאתה מחבר את המסך למכשיר אחר לא אומר דבר, כי לDVD חיצוני אין הארקה בכלל, מה ששונה ממחשב.

בתור התחלה, תחליף את הספק של המסך לאחד בלי הארקה. יש ממותגים קטנים של 12V די זולים.

פורסם
  • מחבר

הוא צורך 9V

אוקי אני אחבר שנאי של 9V, השנאים המשתנים האלה ואראה אם זה הפיתרון...

תודה לכם :)

פורסם

אם הוא מחובר מהספק הפנימי של המחשב הוא יכול לקלוט הפרעות חשמל בדרך כזאת או אחרת אילו שהסיכוי קטן יותר מאם הוא היה מחובר לחשמל בנפרד

תנסה למשל לחבר לאדמה שלו חוט נוסף ולחבר אותו במהודק ל 1 מהברגים שמחזיקים את הספק במארז, וכך גם לכרטיס מסך - תראה אם יש שינוי

ספקי כוח של DVD חיצוניים ללא אדמה לא בהכרח פותרים בעיות אדמה - לפעמים ההיפך. יש להם בפנים כמה קבלים קטנים בין ה 240V AC למארז, שמעבירים קצת 240V ל "אדמה" שלהם (שלא מחוברת לאדמה)

פורסם
  • מחבר

אוקי עדכון!

בדקתי עם שנאי חיצוני, וגם בדקתי עם חיבור אדמה לבורג של הספק ולבורג של הכרטיס מסך

בשני הדרכים המצב השתפר כמעט לגמרי... זה המקסימום שאני יכול לקבל?

פורסם

אם אתה משתמש בכבל RCA זול ומעפן שמקבלים עם DVD, נסה לשדרג לכבל מבוסס קוואקס. אפשר להכין כזה מRG59, או להשתמש בכבלי קומפוננט. יכול להיות שזו החוליה הנוספת שחסרה לך.

מעבר לזה, יכול להיות שההפרעות מהספק מועברות ישירות לכרטיס המסך, ואז לא משנה מה תחבר. אפשר לבדוק את זה מול מסך נוסף (נורמלי) ואם כן, אז להחליף ספק במחשב.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה בעיה של כבל, כי עם כבל RCA רגיל ומעפן זה עבד לי חלק בחיבור לדיוידי חיצוני, וכשהוא מקבל מתח מהספק מחשב

בכל אופן די מסובך עכשיו להכין כבל כזה מקואקס, כי זה כבל בצד אחד PL 3.5 עם 4 ערוצים, ובצד השני 3 חיבורי RCA

פורסם

תה יכול לנסות לעטוף את הכבל הקיים בנייר אלומיניום (תעשה סרט ותקפל אותו מסביב לכבל במהודק, ותסגור אם סקוטצ')

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אנסה עם הנייר כסף

פורסם

לא נראה לי שזה בעיה של כבל, כי עם כבל RCA רגיל ומעפן זה עבד לי חלק בחיבור לדיוידי חיצוני, וכשהוא מקבל מתח מהספק מחשב

בכל אופן די מסובך עכשיו להכין כבל כזה מקואקס, כי זה כבל בצד אחד PL 3.5 עם 4 ערוצים, ובצד השני 3 חיבורי RCA

אתה כל הזמן מזכיר את הDVD החיצוני כאילו שהוא קשור למשהו. ההפרעות הן מצד המחשב, לא מצד המסך.

בגלל שאתה לא משתמש בכבלים של הסאונד, אתה יכול להכין כבל עם RCA בודד בצד אחד, וPL3.5 סטנדרטי (TRS) בצד שני.

לעטוף בניר כסף לא יועיל דבר, כי העיקר בקווואקס זו עכבת הכבל שהיא קבועה, לא הסיכוך.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אותך, אהבתי את הפיתרון של השימוש בקונקטור PL סטנדרטי :)

אני אחפש כבל כזה בבלאגן שיש לי ואכין אחד... תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים