פורסם 2012 ביולי 1213 שנים שלום חברה,אני מעוניין לעשות למעבד שלי אוברקלוק מהירות השעון שלו קצת עתיקה 2.5GHZ.אני משתמש במעבד Q9300, ממש עכשיו סיימתי למרוח משחה טרמית ולנקות אות טוב והתוצאות שאני מקבל בלי שום אוברקלוק עדיין הם במנוחה:41,44,48,44 שלושה ליבותבמאמץ הגעתי למצב של 67-68 מעלות...עכשיו ידוע לי שאלו טמפרטורות גבוהות אז מה יהיה אחרי אוברקלוקינג ?כדי להיות בטוח, אני מרחתי את המשכה הטרמית באמצעות כרטיס דק לכל אורך המעבד באחידות, שכבה דקה וגם שכבה דקה על הקירור,מה מצבי והאם אפשר לעשות OC במצב הזה ?
פורסם 2012 ביולי 1213 שנים מחבר המעבד: INTEL Core2Quad Q9300 2.5GHz לוח האם: Asus P5KC הזיכרונות: 1GB X2 - OCZ + 2GB X2 Kingston סה"כ: 6GB ספק הכוח: EZCOOL 500W קירור המעבד: צירפתי תמונה כי איני זוכר את הדגם... http://srv1.jpg.co.il/8/4ffeafe64ee8e.jpg המארז: LanCool Dragon Lord K62 מאוורר 140mm מקדימה, שני מאווריים 120mm מלמעלה, מאורר 80mm מאחורה ליציאה, סיקולציה טובה ומארז מעולה לגיימינג.. Temp In Full Load: המעלות במנוחה נודדות בין 40-45 במנוחה.. עשיתי עכשיו בדיקת מאמץ של 15 דקות אלו הטמפרטורות שקיבלתי במאמץ 100% ליבה 1: 65 ליבה 2: 64 ליבה 3: 67 ליבה 4: 64
פורסם 2012 ביולי 1213 שנים כל עוד אתה לא מעלה מתח לא תיהיה עלייה בטמפ'.אמור להיות בנעוץ את כל המידע שדרוש לאובקלוקינג,בעקרון אתה אמור להתחיל בכך שאתה מבטל את אופציות החיסכון בחשמל,קובע את תדר הPCI ל100,קובע את המתחים לNORMAL,לא AUTO בשום אופן! וכ"ו וכ"ו...מעלה FSB עד שאתה מגיע לנקודה לא יציבה ומוצא את הבעיה(חוסר מתח למעבד בד"כ בהתחלה) וממשיך עד שאתה מרוצה\נתקע בלי אפשרות להמשיך.
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים גם אם הוא לא מעלה מתח..תהיה עליה בטמפ'..לא ברמה קיצונית אבל תהיה תלוי בתדר וכו.. פותח התרד עד 70-75+- זה המקסימום..תתחיל לבצע OC ותראה לאן תגיע ובאיזה טמפ'..ותחליט אם מתאים לך או לא
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים מחבר חברה אני מאוד מתקשה יש לי לוח של ASUS ושאני בוחר בהגדרות מעבד ידניות הוא מבקש שאני יזין הכל מחדש כולל מתח וכו' מישהו יוכל לעזור לי פה באופן פרטני זה נורא יעזור לי תודה..
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים לא הגיוני..אתה צריך להגדיר בAI OVERCLOCK תגדיר MANUAL וזהו..תוכל לשחק עם הערכים..זה לא אומר שאתה צריך להזין את הכל מחדש..ולפני הכל הייתי מציע לך לקרוא קצת בפורום במדריכים וביקורות באתר..כמו כן חיפוש בפורום ועיון בחוברת לוח האם שלך על מנת לקבל מושג איפה כל דבר וכו..
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים מחבר עשיתי למעבד אובר ל 2.8 מ 2.5 איך אני בודק יציבות מעבד מבחינת מתח וביצועים לראות שהכל יושב טוב מבחינת טמפרטורות אין לי בעיה..
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים לא הייתי הולך רחוק עם ה-OC כשיש לך ספק גרוע, בטח לא להעלות מתח.תבדוק יציבות עם OCCT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.