עבור לתוכן

לגבי HOTNET, HOTBOX והראוטר שלי...

Featured Replies

פורסם

שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB.

רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg

שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל.

ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו ניתוקים וישמר על מהירות דיי גבוהה כל הזמן ללא בעיות חיבור.

תודה רבה מראש לעוזרים ;)

פורסם

אהלן

אני עם Hot net, ובהשוואה לבזק בינלאומי (חבילת גיימר) שהיה לי האינטרנט של הוט הוא באמת תענוג ! ועוד ב 20 שקל לחודש סך הכל... לא מאמין ששילמתי על "חבילת גיימר"...

בקשר ל Hotbox אני משתמש בו בתור מודם, יש לי ראוטרtplink1043 רוב המשתמשים אומרים שה Hot box תענוג בתור מודם,

לי יש בעיה מוזרה שכל יום שבת בצהריים אני צריך לעשות לו ריסטרט כי הוא פתאום מאבד תקשורת.

פורסם

אני ממליצה שתגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד.

הוא סבבה כמודם, אבל כראוטר הוא עושה לא מעט בעיות.

ואם כבר יש לך אדימקס שעובד טוב, כדאי לך להמשיך איתו.

במקרה הכי גרוע תוכל תמיד לבקש להגדיר את ההוטבוקס כראוטר בעתיד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברה.. עוד קצת תגובות על הוט נט?

פורסם

כמודם הוא מצויין.אצלי הוא עובד כראוטר.חוץ מקליטה חלשה באלחוטי לא נתקלתי בבעיות.

פורסם

אני לא יכולה להעיד הרבה על השירות של הוטנט כספק.

אבל מבחינה טכנית הם עובדים עם הלקוחות בתצורת חיבור של MPLS (ללא חייגן), והוא נחשב חיבור יציב מאוד יחסית (עובר דרך פחות שרתים).

ניתוקים בו הם מאוד נדירים (לא להחשיב ניתוקי תשתית כמובן).

מה שכן, שמעתי שלעיתים היו בעיות איתם מבחינת איטיות לאתרים בחו"ל.

בארץ בד"כ המהירויות תקינות, וזה אמור לעבוד חלק, אבל דווקא לחו"ל שמעתי על תלונות.

אבל אלו דיווחים ישנים ואולי זה כבר לא עדכני.

פורסם

היי reloader,

אשמח לדאוג לחזרת נציג בנושא העלויות ומעבר הדירה.

על מנת שאוכל לעשות זאת, אנא שלח במייל שבחתימה שלי או בהודעה פרטית את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון לחזרה אליך ושעות בהן נוח לך לשוחח איתנו.

לוטם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים