עבור לתוכן

ניתוקים מתמשכים בשעות הערב בתשתית הכבלים

Featured Replies

פורסם

כבר יותר משבועיים יש אצלי ניתוקים מהאינטרנט בשעות הערב וגם קו הטלפון נופל מידיי פעם בשעות האלה.כבר היו פה טכנאים 3 פעמים כולל אחד שקוראים לו "בכיר"והחליפו כל מה שניתן להחליף למעט הכבלים בתוך הקירות,וכלום לא עוזר. בשעות הערב החיבור פשוט מקרטע.ה"בכיר" רצה לבדוק את החיבורים בקופסת המיתוג מחוץ לביתאלא שהוא לא ידע איפה היא נמצאת אז לא בדק.כבר דיי נמאס לי להישאר כל פעם בבית ולחכות לטכנאים שלהם.יכול להיות שיש בכבלים בעיות תשתית שגורמות לניתוקים רק בערב ?

היגיון שלי אומר שאם הבעייה צצה רק בערב בשעות העומס זה לא נובע מהתשתית אצלי בבית.האם זו מסקנה נכונה ?

פורסם

אמרת שגם הטלפון מתנתק אז נשמע מאוד לא סביר שזו לא בעיית תשתית גם אם זה מתאפיין בעיקר בשעות הערב.. (אני יוצאת מנקודת הנחה שהמודם של הטלפון ושל האינטרנט הם אותו המודם?)

ואיך הניתוקים מתאפיינים? חוץ ממודם של הוט (מודם רגיל או מודם ראוטר?) יש לך שם ציוד קצה נוסף?

פורסם
  • מחבר

זו בטוח בעיית תשתית אלא שאם אצלי בבית הכל סטטי ואני לא מחבר אף ציוד נוסף רק בשעות הערב אז

אם היה משהו פגום אצלי בתוך הבית זה היה אמור לגרום לבעייה כל הזמן.

כל הבעיות התחילו מאז שהם התקינו הוטבוקס, לפני זה היה לי מודם רק לטלפון במשך 4 שנים כמעט ללא תקלות.

כעת כל יום החל משעות הערב המוקדמות יש איבודי מידע (בדיקה דרך PINGTEST.NET) של בין 10% ל30% בכל רגע נתון.

הם גם שמו את המודם במעקב וראו שאני צודק.

הטכנאי הבכיר שהיה אצלי לפני יומיים לא מצא כל פגם בתשתית בתוך הבית ואמר שהוא צריך לבדוק את התשתיות מחוץ לבית.

מאז לא שמעתי ממנו.

אולי התשתית שלהם לא מסוגלת לסחוב את ה100MB בשעות העומס כשכל השכונה גולשת בו זמנית.

פורסם

לא הבנתי,

אמרת שהניתוקים התחילו מאז שהתקינו לך את ההוטבוקס,

אבל החליפו לך כבר את המודם לאחר מכן, לא?

ההוטבוקס מתפקד כמודם בלבד (ברידג')?

ושדרגת מהירות בטווח זמן קרוב לתחילת הניתוקים או ההחלפה של המודם?

כמו שאתה מתאר את זה כרגע, זה נשמע כמו תקלה טכנית חיצונית דווקא.

יתכן שבשעות העומס (הערב לצורך העניין) של הדיירים, הניתוקים מורגשים מפני שכמות גדולה של אנשים עובדת על אותה תשתית תקולה.

אבל במצב תקין, תשתית של הוט אמורה להיות מסוגלת לסחוב שכונה שלמה בכל מהירות באופן חלק (דגש על אמורה..)

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר את השתלשלות הארועים.

עד לפני חודש וחצי היה לי רק טלפון וטלויזייה ללא אינטרנט.

אז התחברתי לטריפל גולד במהירות 30MB והתקינו לי הוטבוקס.

בהתחלה האינטרנט היה תקין אבל היו שיבושים בטלפון.

הגיע טכנאי והחליף את המגבר שהיה מותקן בקומה השנייה לפני הפיצול בין הקו שהולך למודם וזה שהולך לTV.

אחרי זה הכל היה תקין מספר ימים ואז שידרגתי לטריפל ספורט והגדילו את המהירות ל100MB.

התחילו בעיות ושוב הגיע טכנאי והפעם הוא ביטל את המגבר בטענה שהעוצמות מספיק חזקות.

הניתוקים בשעות הערב לא נפתרו אז שלחו טכנאי נוסף שהחליף כמה קונקטורים ראה שהכל תקין (זה כמובן היה בבוקר)

והלך לדרכו.

באותו ערב שוב היו ניתוקים אז קבעו לי ביקור של טכנאי בכיר, שהגיע לפני יומיים, החליף איזה שקע בקומה הראשונה

ועוד קונקטור אחד בארון המיתוג בכניסה לבית. בהמשך הוא רצה לבדוק את החיבורים מחוץ לבית אבל לא הצליח למצוא את תיבת המיתוג.

אמר שאם בערב יהיו ניתוקים שאדווח לתמיכה והוא ימשיך בטיפול. דיווחתי אתמול בערב ומאז לא שמעתי מהם.

פורסם

תתקשר שוב ותלחץ עליהם לבדוק את התשתית החיצונית כמו שהם רוצים לבצע.

ניתוקים שמתאפיינים בשעות מסויימות ובטופולוגיה הזו, סיכויים אפסיים שהם מגיעים מהמודם או שדרוג מהירויות.

אלא אם המגבר שלהם לא יודע איך להתמודד עם 100M, אבל הוא אמור להיות מסוגל להחזיק את זה בקלות.

אני לא מכירה היטב את המגברים שלהם אז קשה לי לומר לגבי הנקודה הזו.

פורסם
  • מחבר

השאלה אל מי להתקשר כדי שאוכל לדבר עם מישהו בכיר.

להתקשר למוקד התמיכה זה חסר טעם כי אין להם מושג איך לטפל בבעיה מהסוג הזה.

פורסם

תראה, אני לא אשקר לך, הסיכוי לקבל שירות אידיאלי בתמיכה טכנית הוא די נמוך.

זה תלוי על איזה נציג תיפול.

אבל ההיסטוריה שלך חייבת להיות מתועדת, ואם באמת אמור היה להגיע טכנאי חיצוני ולעדכן אותך בתוצאות, גם זה חייב להיות מתועד.

תתקשר לתמיכה הטכנית ותסביר להם שאתה נמצא באמצע טיפול ושזה צריך להופיע להם במערכת.

אם בדקו לך את התשתית הפנימית, הם במילא חייבים לבדוק את התשתית החיצונית של הדירה.

זה בכלל לא משנה על מי תיפול בתמיכה, הם חייבים להמשיך איתך את הטיפול בנקודה בה היא הופסקה.

פורסם
  • מחבר

זה נכון. הם אומרים שהטכנאי הבכיר אמור לעדכן אותי, אלא שזה לא קורה בפועל.

פורסם

צריך להיות מתועד מתי הטכנאי ביצע בדיקה של התשתית החיצונית.

אם זה כבר בוצע- חייבות להיות תוצאות.

אם זה עדיין לא בוצע, אז לצערי לא נותר אלא להמתין עוד קצת ולנדנד עוד יומיים שלושה.

פורסם
  • מחבר

אחרי מספר נידנודים הטכנאי ה"בכיר" התקשר אלי כדי לעדכן שהוא מבצע מעקב על הכבל שמוליך אל הבית שלי.

אמור להתקשר שוב מחר לדווח על הממצאים.

נחכה ונראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים