עבור לתוכן

OC עם Core i7 3770K וזיכרון בתדר מקסימלי של 1600MHz

Featured Replies

פורסם

אהלן.

התחדשתי במחשב חדש.

יש לי ניסיון לא רב ב-OC אבל אני עדיין מעוניין לבצע בגלל הפשטות שהלוח אם של אסוס מציע כיום במיוחד דרך האפליקציה Asus AI Suite שלפי הסרטון הדרכה ביוטיוב נראה פשוט מאי פעם.

עם זאת, יש לי מספר שאלות.

לפני זה, המפרט:

Intel Core i7 3770K

Asus P8Z77-V-Deluxe

Corsair Vengeance 4x4GB

קירור:

Xigmatek Achilles II SD2184

משחה טרמית:

Antec Formula 7

1. בגלל שהזיכרון הוא עד 1600MHZ אני מניח שאין לי הרבה מרווח ל-OC. בכל זאת, אם אני מבצע OC אוטומטי, יש אפשרות לדעת מה הפרמטר שישתנה במקום התדר של הזיכרון ע"מ לבצע OC? (בהנחה שיש פרמטר אחר שיכול להשתנות).

2. האם הזיכרון עדיין צריך להיות על XMP או על AUTO בשביל לקבל OC?

תודה :)

פורסם

1. יש לך יחס של הזיכרון ככה שאתה לא חייב לעלות אותו אם אתה מבצע OC למעבד..

2. תבצע OC ותראה אך הזיכרון משתנה..ובהתאם תשנה את היחס..גם תלמד וגם תראה איך זה משפיע..

כמו כן אני מציע לך בבקשה לעיין במדריכים, ביקורות ומאמרים באתר כמו כן חיפוש בפורום יעניק המון מידע.

אני אישית לא "חובב" OC עם תוכנה..שכן ביוס תמיד יותר יציב ויביא אותך רחוק יותר..

אבל אם אתה לא מחפש לשבור שיאים אז OC בתוכנה בהחלט יעניק לך את הפשטות הזאת..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

אני קראתי המון על הנושא. אבל כשזה מגיע לביצוע, אני קצת הולך לאיבוד מרוב מידע והדברים שצריך להזהר בהם.

בסופו של דבר אם היתה לי אפשרות, הייתי לומד את זה ממישהו ולא ממדריכים כי זה תמיד משתנה. מה שכתוב במדריך לא בדיוק מופיע בביוס וכו'.

אחרי שראיתי את ההדגמה של התוכנה של אסוס ביוטיוב עם הלוח אם שיש לי, אני חושב שהם עשו עבודה לא רעה בכלל בשביל להוציא בערך 80% מהמעבד בעוד ש-OC ידני ממישהו מקצועי היה מביא את זה ל-100% ניצול.

לשבור שיאים עם הקירור שיש לי בהחלט אי אפשר, וגם עם ה-IB שמתחמם מאד :)

שוב, תודה!

פורסם

בסופו של דבר אם היתה לי אפשרות, הייתי לומד את זה ממישהו ולא ממדריכים כי זה תמיד משתנה. מה שכתוב במדריך לא בדיוק מופיע בביוס וכו'.

הנה לך מדריך לאוברקלוקינג בשימוש לוחות P8 של אסוס, יותר מזה אי אפשר לבקש

http://hwzone.co.il/guides/ocguide2011

פורסם
  • מחבר

תכלס, צודק! אי אפשר לבקש יותר מזה :)

אולי למעבדי דור 3? סתאם סתאם.

תודה רבה על העזרה. המדריך מצויין וקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים