עבור לתוכן

חלונות לא נפתחים בפקודות javascript ב- IE6

Featured Replies

פורסם

טוב אז רציתי לעשות חיפוש לא ממש ידעתי מה לחפש אז פתחתי דיון...

כל פעם שאני לוחץ על לינקים שאמורים לפתוח חלון חדש בג'אווה סקריפט, לא קורה כלום.

גם פה זה קורה לי עם המפרט, וגם לדוגמא פה באתר של ארץ נהדרת

מישהו יודע איך לתקן את זה?

אני עם Internet Explorer 6 על WinXP.

פורסם

מותקן אצלך ג'אווה ?

פורסם

כמה בעיות אפשריות -

1 - לא מותקנת לך הJava Virtual Machine

הפיתרון - תתקין אחת, או את זו של SUN או את זו של מיקרוסופט.

2 - יש לך firewall שחוסם סקריפטים, למשל - Norton Firewall חוסם חלק מהם, אי אפשר למשל לפתוח את הרדיו של וואלה או את חלון מפרט המחשב של משתמשים כאן בפורום.

הפיתרון - להחליף firewall או לבטל אותו זמנית כשרוצים לפתוח לינק שקשור לג'אווה סקריפט.

3 - שינית בהגדרות האבטחה של IE6 (תחת Tools-> Internet options -> Scurity או באותו מקום תחת Advanced) הגדרות הקשורות לג'אווה שמונעות מלינקים כאלה להפתח.

פיתרון - use Default

פורסם
  • מחבר

כמה בעיות אפשריות -

1 - לא מותקנת לך הJava Virtual Machine

הפיתרון - תתקין אחת, או את זו של SUN או את זו של מיקרוסופט.

2 - יש לך firewall שחוסם סקריפטים, למשל - Norton Firewall חוסם חלק מהם, אי אפשר למשל לפתוח את הרדיו של וואלה או את חלון מפרט המחשב של משתמשים כאן בפורום.

הפיתרון - להחליף firewall או לבטל אותו זמנית כשרוצים לפתוח לינק שקשור לג'אווה סקריפט.

3 - שינית בהגדרות האבטחה של IE6 (תחת Tools-> Internet options -> Scurity או באותו מקום תחת Advanced) הגדרות הקשורות לג'אווה שמונעות מלינקים כאלה להפתח.

פיתרון - use Default

נתחיל מהסוף להתחלה:

3- עשיתי Restore Defaults, אבל לא השתנה כלום

2- האינטרנט סקיוריטי בוטל אבל גם זה לא שינה כלום

1- אני כמעט בטוח שזה מותקן לי, אבל ליתר ביטחון, אפשר לינק להורדה?

פורסם

לגבי הNIS - תבטל אותו, תעשה REFERSH לעמוד ואז תנסה ללחוץ על הלינק (אתה תתחיל תקבל הודעות שגיאה בכל עמוד בערך כאן באתר, אל תיבהל - הבעיה היא לא אצלך) - עובד בשבילי.

לינקים -

הג'אווה של סאן - http://www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp - יתחיל לך התקנה אוטומטית

הג'אווה של מיקרוסופט (מיקרוסופט הפסיקו להפיץ אותה אז צריך למצוא מקורות אחרים) - http://java-virtual-machine.net/download.html - תריץ אחרי ההתקנה windows update כי אני חושב שהלינקים הם לא לגירסה האחרונה. אם הלינקים האלה לא עובדים, חפש בגוגל "ms java vm" תמצא עוד כמה מאות לינקים.

פורסם
  • מחבר

הורדתי, ביטלתי, רעננתי, עדיין כלום...

פורסם

יש אפליקציות ג'אוה שכן עובדות לך?

פורסם

כנס לCMD וכתוב jview, אם הוא לא מזהה את הפקודה לא מותקן לך הJVM, אם כן, מותקן.

ד"א, יש לזה עדכונים בוינדווז אפדייט.

זה מה שיש לי לתרום בנושא :).

פורסם
  • מחבר

יש אפליקציות ג'אוה שכן עובדות לך?

נראה לי שכן, אם מתייחסים לדוגמא לסמיילים בהודעות פה אז כן...

אבל תן דוגמא לאפליקציה ונראה אם היא תעבוד...

כנס לCMD וכתוב jview, אם הוא לא מזהה את הפקודה לא מותקן לך הJVM, אם כן, מותקן.

ד"א, יש לזה עדכונים בוינדווז אפדייט.

זה מה שיש לי לתרום בנושא .

זה מותקן לי :)

עדיין יש לי מלא שגיאות סקריפט בדפים של האתר הזה, ועדיין אי אפשר לראות מפרטים

פורסם

דבר ראשון - חלון המפרטים פה באתר הוא לא דוגמה כי הוא נחסם ע"י Norton Firewall.

כנס לאתר הזה - http://www.cut-the-knot.org/Curriculum/Geometry/Tesseract.shtml הוא שייך לדיון אחר, אבל הוא מתאים לכאן.

אם אתה רואה את אפליקציית הג'אווה במרכז האתר ומצליח ללחוץ על הכפתורים ולסובב את הצורה שם אז הג'אווה אצלך עובד בסדר, כל מה שנחסם כנראה קשור לפיירוול.

זה שאתה מקבל המון שגיאות כאן באתר זה מוזר, כי שוב, הפיירוול של נורטון חוסם אצלי את כל הסקריפטים שגורמים לאותן שגיאות.

אם יש לך עדיין בעיות, כנס להוספה והסרה של תוכניות, תסיר כל התקנה של ג'אווה שמופיעה לך שם ותתקין שוב.

בדוק גם בהגדרות הפיירוול שהגדרות הpersonal firewall מכוונת לmedium ושad-block מופעל.

ובאנטיוירוס שהscript blocking מופעל.

אצלי זה עובד ככה, אני עובד עם הג'אווה של sun (למרות שגם זו של מיקרוסופט מותקנת לי), כמו שכתבתי - יש אפליקציות שנחסמות לי (כמו חלון המפרטים כאן או כתיבת הודעות אישיות, רדיו וואלה ועוד כמה) אבל אם אני עושה disable לפיירוול, refresh לעמוד, ומנסה להכנס ללינק הסורר העסק עובד.

זה בערך מסכם את העניין עם התקנות הג'אווה ועם הפיירוול, אם שום דבר לא מסתדר אז הבעיה שלך כנראה נמצאת במקום אחר.

עריכה: דרך אגב, אצלי האתר של ארץ נהדרת דווקא עובד...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון - חלון המפרטים פה באתר הוא לא דוגמה כי הוא נחסם ע"י Norton Firewall.

כנס לאתר הזה - http://www.cut-the-knot.org/Curriculum/Geometry/Tesseract.shtml הוא שייך לדיון אחר, אבל הוא מתאים לכאן.

אם אתה רואה את אפליקציית הג'אווה במרכז האתר ומצליח ללחוץ על הכפתורים ולסובב את הצורה שם אז הג'אווה אצלך עובד בסדר, כל מה שנחסם כנראה קשור לפיירוול.

זה שאתה מקבל המון שגיאות כאן באתר זה מוזר, כי שוב, הפיירוול של נורטון חוסם אצלי את כל הסקריפטים שגורמים לאותן שגיאות.

אם יש לך עדיין בעיות, כנס להוספה והסרה של תוכניות, תסיר כל התקנה של ג'אווה שמופיעה לך שם ותתקין שוב.

בדוק גם בהגדרות הפיירוול שהגדרות הpersonal firewall מכוונת לmedium ושad-block מופעל.

ובאנטיוירוס שהscript blocking מופעל.

אצלי זה עובד ככה, אני עובד עם הג'אווה של sun (למרות שגם זו של מיקרוסופט מותקנת לי), כמו שכתבתי - יש אפליקציות שנחסמות לי (כמו חלון המפרטים כאן או כתיבת הודעות אישיות, רדיו וואלה ועוד כמה) אבל אם אני עושה disable לפיירוול, refresh לעמוד, ומנסה להכנס ללינק הסורר העסק עובד.

זה בערך מסכם את העניין עם התקנות הג'אווה ועם הפיירוול, אם שום דבר לא מסתדר אז הבעיה שלך כנראה נמצאת במקום אחר.

עריכה: דרך אגב, אצלי האתר של ארץ נהדרת דווקא עובד...

האפליקציה של הג'אווה עובדת לי.

ניסיתי עם הפיירוול מבוטל לעשות ריפרש ולראות אם זה עולה, וגם עם הפיירוול, עם ה ad blocking פועל ומכובה, וזה עדיין לא עולה :\

פורסם

אם אתה מוכן לנסות צעד קיצוני -

תסיר לגמרי את הנורטון, גם האנטיוירוס וגם הפיירוול, ובדוק אם הג'אווה עובד לך.

כואב לי להמליץ למישהו להתחבר לאינטרנט בלי פיירוול או אנטיוירוס, אבל כדי לפתור את הבעיה הזו צריך לבטל גורמים חשודים לפי הסדר...

אם אתה מתכוון לנסות, כשאתה מתקין את הNIS בחזרה - אם זה NIS 2003, צריך להריץ את הliveupdate שלוש פעמים עם restart בניהם כדי שהוא יתקין את כל העדכונים.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את זה כשיהיה לי זמן פנוי... הרבה זמן פנוי למקרה הקיצוני ביותר...

אני לא עושה את זה בגלל חשש מכמה גורמים:

1. blaster

2. הגנה בכללי

3. הסרה של תוכנות נורטון למיניהן בדרך כלל גורמת בעיות לפי הניסיון שלי....

אז אני אנסה למצוא זמן פנוי לנסות את זה...

יש עוד אפשרות לתוכנה חשודה מאוד, אבל זה לא ממש אפשרי... יש לי את הגוגל toolbar מותקן עם ה pop-up blocker, אבל הוא מרשה פופ אפים מהאתר... לא נראה לי שזה זה, אבל כל אפשרות יכולה להיות...

פורסם

מקובל לגמרי -

אבל -

1 - אם הXP שלך מעודכן, לא צריך לחשוש מבלאסטר.

2 - תמיד אפשר להפעיל את הפיירוול של XP זמנית, או לעשות ghost image לכל המערכת לפני ההסרה (בהנחה שיש לך מספיק מקום בהארדיסק) לכל מקרה שלא יבוא.

3 - יש לפעמים בעיות עם הסרה של נורטון, אבל תמיד יש להן פתרונות, וישנה עזרה + תוכנה באתר של נורטון למקרים הקיצוניים שמסירה כל זכר לתוכנות שלהם מההארדיסק/רגיסטרי.

לגבי הגוגל-בר, לא יודע, לא משתמש בו, אבל לא שמעתי תלונות כאלה עליו מאף אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים