פורסם 2012 ביולי 1013 שנים יש לי עמדות XP SP3 שמחוברות לדומיין Server 2008 R2 ובפוליסי הגדרתי טפט דרך :user configuration > administrative template >desktop >desktop >desktop wallpaper לפעמים הם מקבלים את הטפט לפעמים לא לאחר ריסטארט, ב-event אין כלום.בעמדות עם win 7 עם אותה הגדרה זה רץ פיקס. להתאמת GPO של XP ל-server 2008 הרצתי את זה: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3628כיצד ניתן לפתור את הנושא למרות שהעמדות XP ?
פורסם 2012 ביולי 1213 שנים יש לך קובץ GPO יעודי בשביל זה או שההגדרה היא על-הדרך עם עוד הגדרות?מה קורה בgpresult?התמונה נמצאת בשיתוף?
פורסם 2012 ביולי 1213 שנים מחבר זה חלק מהגדרות פוליסי נוספות.לא בדקתי את ה-gpresult, אבדוק ואעדכן.כן, התמונה נמצאת בשיתוף ברשת, לא כבדה, 20KB
פורסם 2012 ביולי 1513 שנים מחבר כל המחשבים מקבלים את הפוליסי בבדיקת gpresult, אך לא מקבלים חלק ממנוביצעתי gpupdate /force
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים רק כדי לוודא שהבנתי נכון גם לאחר ריסטרט הפוליסי לא נכנס לתוקף?במידה והפליסי נכנס לתוקף אחרי ריסטרט אתה יכול להשתמש בסקריפט שכתבתי בזמנו שמריץ על כל תחנות העבודה gpupdate /forceזהו סקריפט VBS שעובד על בסיס psexec.set Shell = CreateObject("Wscript.shell")set oNet = CreateObject("Wscript.Network")DomainName = oNet.UserDomainSet Domain = GetObject("WinNT://" & DomainName)For Each ADSIObject In DomainIf ADSIObject.Class = "Computer" ThenShell.Run "psexec -d \\" & ADSIObject.Name & " gpupdate /force /wait:0", 0,TrueEnd IfNextבכל מקרה במידה ולא הבנתי נכון וגם לאחר ריסטרט המחשבים לא מקבלים את הפוליסי כמו שצריךהגדרת את שני הפוליסי האלו בהתאם?Enable Active Desktop הגדר ל Active ואת Disable Active Desktop לDisable בעבר זה מה שעזר לי להכיל את הפוליסי הזה על משתמשים עם XP
פורסם 2012 ביולי 2513 שנים מחבר אוקי, אז בואו נעשה סדר...היום גילתי כי עמדות XP שקיבלו את הפוליסי, לאחר ריסטארט לא מקבלות אותו פוליסי יש לציין כי על העמדות האלו יש mandatory profileב-gpresult הוא הפוליסי מוגדר אך בכל מצב ובכל זמן שבדקתי.אשמח לעזרתכם.
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים הפוליסי הבא מוגדר אצלך?Enable Active Desktop הגדר ל Active ואת Disable Active Desktop לDisable בעבר זה מה שעזר לי להכיל את הפוליסי הזה על משתמשים עם XP
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים מחבר לא, אנסה ואעדכןבכל מקרה, בפוליסי יש הגדרות נוספות חוץ מהwallpapreאתה חושב שזה יעזור אחי ?הרצתי בנוסף את הhotfix ל-SERVER 2008
פורסם 2012 ביולי 2913 שנים ^ בהחלט יש מצב. ללא active desktop, הוא מוגבל לקבצי bmp ב xp, אם אני לא טועה.אבל מה שמוזר הוא שלפעמים, לפי דבריך זה כן עובד באותן תחנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.