עבור לתוכן

ARMA 2 DAYZ MOD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשתף אתכם על המוד DAYZ ל ARMA2 שרץ כבר די הרבה זמן.

הרעיון של המוד הוא תקופה שלאחר התפשטות נגיף הרסני שגרם לכל האוכלוסיה להפוך לזומבים. המשימה של השחקן היא פשוט לשרוד...

נשמע משעמם אה? אז זהו שלא! אתה תתחיל לבד ליד כפר או עיר עם תיק, פנס, תחבושת, ועוד כמה פריטים. בשלב זה תצטרך להתגנב לתוך בניינים כדי להשיג מצרכים חיוניים כמו אוכל, שתיה, ציוד רפואי וגם חלקי חילוף יעזרו לך לתקן רכבים הרוסים. במסע תתקל לא פעם בשחקנים אחרים שגם הם מחפשים את אותם דברים, זהירות! לא מעט שחקנים יהרגו אותך כדי לגנוב לך את השלל! ברגע שתמות כל המסע שעברת יתאפס ותצטרך להתחיל הכל מחדש! במשחק הזה הסיטואציות שתעבור יהיו מאוד אנושיות, כמעט בכל פעם שתשחק אתה תתקל בשחקן אחר מולך ושתיכם תצעקו אחד לשני "Friendly" בתקווה שזה לא בנדיט תוכלו להיות נאמנים אחד לשני ולהמשיך ביחד את המסע. זה נחמד לראות אותך פתאום מטייל עם קבוצה של 7 אנשים שעד לפני רגע יכלתם לירות אחד בשני

לאחר שורות אלו תצפו בסרטים ותראו איך זה נראה בתוך המשחק:

מה צריך כדי לשחק:

ARMA 2 FREE

arma 2 operation arrowhead צריך לקנות (אפשר מפה)

DAYZ MOD

Six Updater זה יתקין את המוד ואפשר גם להריץ דרכו את המשחק ישר לשרת הרצוי

מדריך להתקנת Six Updater:

Easiest and best way to play and install the DayZ mod for Arma 2 - Six updater

זהו מקווה לראות את הקהילה שלנו צומחת

ביי ותהנו!

פורסם

הגירסה החינמית של ARMA 2 לא מאפשרת התקנת מודים, עד כמה שידוע לי (ואם אני זוכר נכון זה גם מה שכתוב באתר של DAYZ) צריך לקנות גם את הגירסה המלאה של המשחק.

אני הולך לקנות הכל, רק צריך שהוא יהיה חלק מ STEAM SUMMER SALE.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שבדקתי אפשר את ARMA 2 FREE + ARMA 2 OA

ולא חייבים את ARMA 2 המקורי. כך קראתי בפורומים

פורסם

אאל"ט צריך את המנוע של Operation Arrowhead אבל ה"עולם" שמשתמשים בו ב-DayZ זמין רק ב-Arma2. כלומר אתה לא מריץ את המוד על Arma2 , אתה רק צריך את המשאבים שלה, ולכן אפשר להשתמש גם בגרסה החינמית.

אני משחק גם. המוד הזה פשוט אוכל זמן סידרתי, לא מומלץ לאנשים בלי הרבה זמן פנוי או מעט סבלנות. המשחק מאוד-מאוד איטי, אפילו בסטנדרטים של Arma עצמו. מומלץ להימנע ממגע עם שחקנים אחרים, לא לפני שביררתם אם הם "friendly".

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בקשר לשימוש ביגרסה החינמית, אפשרי אבל אז הטקסטורות פחות טובות (הגרפיקה בחינמי פחות טובה) וההתקנה פחות נוחה (זניח).

אני סוף סוף מתחיל להבין איך המוד הזה עובד :smile1: אחרי שפעמיים או שלוש הרגו אותי על ההתחלה הצלחתי לשרוד טיפה. עוד לא מצאתי רובה וחסר לי גם את הסכין אבל אני מתחיל להבין איפה כל דבר נמצא ובאיזה נקודה כדאי לחקות עד שיגיעו חפצים חדשים.

פורסם

מישהו רוצה לשחק איתי בDAYZ ?

אתם יכולים להוסיף אותי בסקייפ: Noam Isachar

פורסם

אני ממליץ בחום להשתמש ב-DayZ Commander במקום Six Launcher, ההבדל בניהם הוא עצום.

רק לא לשכוח לסמן בהגדרות שישתמש ב-Steam ויחליף את ה-EXE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים