פורסם 2002 במרץ 1923 שנים כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת .כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב .האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים היה לי את זה. אני חושב שזה היה בשילוב של חלונות 2000 והמודם בלאסטר של קריאייטיב. הפתרון שלי היה להתחבר לחופשי חודשי של בזק ולהיות באינטרנט 24 שעות ביממה ;D
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים היה לי את זה. אני חושב שזה היה בשילוב של חלונות 2000 והמודם בלאסטר של קריאייטיב. הפתרון שלי היה להתחבר לחופשי חודשי של בזק ולהיות באינטרנט 24 שעות ביממה ;Dאו פשוט להחליף מודם....?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים או פשוט לעדכן דריווראו פשוט לודא שהמודם שלך לא מנסה לענות לשיחות טלפון נכנסות - אולי תוכנת הפקס מוגדרת לענות ?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים או פשוט לעדכן דריוורהבעיה שבאותה תקופה לא היה דרייבר מעודכן למודם הזה של קריאייטיב.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים היה לי את זה, לא זוכר מה היה הפתרוןאני חושב שהפסקתי את שירות הפקס של חלונות או של ווינפקס מלענות אוטומטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.