פורסם 2012 ביולי 1113 שנים זה שאצלי מישראל, לא יודע איפה נקנה במקור השני שבדרך מexductרושם ראשוני מבדיקה של רבע שעה... מאוד נחמד, יש קצת לאג אבל לא נוראיאני מניח שהקושחה החדשה שבדרך תפתור הרבה דברים חובר באמצעות הספק כוח כי לא היה יציב עם המסך.
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים מעניין מאוד!השאלה אם בשביל עוד 30$ ו-120 גרם לא כדאי כבר לקנות איזה טאבלט סיני 7' טוב - בעיקר בגלל שהוא אוטונומי (מסך מגע) ושימושי גם ללא ה-LCDTV. עוקב...
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים תשובות בערב.... אני חוזר עוד מעט מהעבודה ויושב על הביקורת עצמהאחרי קצת הגדרות המכשיר עובד כמו גדולבעיקר אם מנקים את הזבל הסיני שמותקן עליו
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים במידה ואתם מספיק סבלניים ולא ממהרים לרכוש, יתכן ויעניין אתכם לדעת שהחברה הודיעה כי ככל הנראה בספטמבר ישוחרר הדור השני של ה-MK802.
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים אני מניח שהקושחה החדשה שבדרך תפתור הרבה דברים אשמח אם תוכל לפרסם היכן למצוא מידע על עדכוני קושחה וכמובן הורדה של קושחה חדשה. תודה
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים טוב, בגדול סיימתי ביקורת זריזה שתעלה היום/מחר ב"אתר שאין להגיד את שמו" (עדיין לא סיימנו את נושא הצנזור?)iopanel
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים למרות שאני משתמש וותיק בHW אני גם מנהל וותיק בIO והרבה יותר נוח לי לכתוב שם פיזית (המערכת VB פשוט נוחה יותר) כתבתי די ויותר למקומות אחרים בזמן האחרון (HT) אז הגיע הזמן לחזור קצת למקורות ולפרסם בIO
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים טוב, בגדול סיימתי ביקורת זריזה שתעלה היום/מחר ב"אתר שאין להגיד את שמו" (עדיין לא סיימנו את נושא הצנזור?)*צונזר*מה, זה מצנזר גם את goo.gl?^עובד...
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים פורסם ב"אתר שאין להגיד את שמו" קצת זריז לעומת ביקורות קודמות שלי, אבל עדיין לא רע בתור משהו מהיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.