עבור לתוכן

MK802, דונגל אנדרואיד 4.0, למישהו יצא לנסות ?

Featured Replies

פורסם

נראה שיש המון אופציות, וזו המובילה (?), האם למישהו יצא לנסות את הדונגל הנ"ל, איך התפעול שלו על מסך טלויזיה בסלון, האם תומך בניגון HD מלא דרך WIFI, והאם תומך כתוביות עברית ?

קישור למוצר לדוגמא :

http://www.ebay.com/itm/MINI-ANDROID-4-0-PC-1G-DDR3-4GB-ROM-A10-HDMI-WIFI-GOOGLE-TV-BOX-MK802-Black-/230822815378?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item35be1ca692

• תגובות 91
  • צפיות 20.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השבוע אני מקבל אחד משני MK802 שיש לי בדרך (סיפור ארוך, השני כנראה ימכר)

אחרי שאני אקבל אותו אני מתכנן לכתוב ביקורת עליו אז כל נקודה שבא לך לבדוק תרשום בשביל שאני אוסיף את זה לבדיקות שלי

פורסם
  • מחבר

תמיכה בהארדיסקים חיצוניים מאד מענינת. מן הסתם כל סוגיות התמיכה בעברית (דפדפן, כתיבת מיילים, קריאת מיילים, כתוביות בסרטים שונים). לאגים במערכת אחרי שימוש או פעילות של יום יומיים שהמכשיר דלוק. קליטת רשת WIFI וביצועי WIFI (האם מסוגל לנגן סרט HD לא כבד במיוחד). האם המארקט עובד ? איך הסאונד ?

זהו פחות או יותר :) על פניו נראה כפתרון מעולה ל-HTPC מזדמן שעושה דיי הרבה, אבל תשובות על השאלות כאן יכולות להבהיר תתמונה יותר.

פורסם

בעיקרון- אם הוא מאפשר להשתמש בו לניגון סרטים- עם תרגום, בלי תרגום וכאלה.

ואיך עובד האינטרנט, והאם אפשר לחבר לו כבל רשת.

פורסם

בקיצור אנשים... לארגן רשימה

המכשיר יהיה אצלי עד הסופש הזה אלא אם מי ששולח לי אותו מהארץ ידפוק אותי בטעות (דואר ישראל זה סיוט... חבילות הגיעו תוך יום וגם תוך שבועיים)

ננסה לכתוב ביקורת בסופש אם אני לא אהיה מותש מהעבודה והלימודים

פורסם

מעקב.

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

עשיתי לך סוג של רשימה :)

באתרים השונים טוענים אפילו ליכולת נגינה של 2160p. עניין השפה העברית לא ברור באף מקום.

פורסם

בעיקרון- אם הוא יכול או יוכל להחליף סטרימר, לא בהכרח מכיוון הנגינה מהאינטרנט אלא מכיוון זה שהוא יכול לנגן כמה סוגים של פורמטים ותרגום בלי בעיה.

פורסם

איזה פורמטים /קבצים אתם רוצים שאני אבדוק?

פורסם

XVID אולי עם תרגום בעיברית.

פורסם
  • מחבר

וכמובן MKV בקידודים שונים, אולי בלוריי לא מקומפרס, למרות שזה לא משהו שנראה לי הגיוני.

פורמט תרגום ? SRT "רגיל".

האם הגיע ?

פורסם

יצא היום מתל אביב... מניח שיגיע אלי מחר או מחרתיים, ביקורת בסופש

פורסם

הגיע ;D

פורסם
  • מחבר

מזל טוב :) אשח לדעת מאיפה הזמנת אגב ואם אפשר קישור מדויק, מסתובבים ברשת על מיני דגמים כולל משהו שנקרא AK802, אין לי מושג מה ההבדלים אם בכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים