עבור לתוכן

נשואים פלוס הישראלית -הקומדיה הגרועה בישראל בכל הזמנים ?

Featured Replies

פורסם

יצא לי ליצפות כרגע באיזה 5 דקות -ואיזה פאקינג נפילה

למארסי יש שדים ? אל באנדי בלי הבעות פנים מצחיקות ? הבעל הראשון של מרסי בליהוק מאוד גרוע

פג באנדי באחד הליהוקים הגרועים ביותר בטלוויזיה הישראלית

איך לעזאזל דפקו את הסידרה כל כך ? עוד לא ראיתי את באד וקלי

אבל אני מעריך שבטח סירסו חלק מהבדיחות ומקומות כמו בר החשפניות

בכל מיקרה יצא לי לצפות בקומדיות גרועות בישראל אבל לא כזאת -וזה עוד מבוסס על אחת מהקומדיות המצחיקות בכל הזמנים

יאלה אני יצפה עוד קצת רק לראות את קלי ובד וזהו

פורסם

גרוע ברמות, אבל ציפתי לרמה הזאת.. אין מה לעשות, ריימיק ישראלי.

ההבעות של אל הכי חסרות לי :'(

פורסם
  • מחבר

יש גרוע ויש גרוע

פאקינג היה להם את המקור לדעת איך עושים את זה בצורה טובה

אבל אני מעריך שחלק מהליהוק זה בגלל כל מיני הסכמי טאלנט דבילים

(לחלק מהערוצים יש חוזים ארוכי טווח עם שחקנים מסוימים בלי קשר לסדרות )

ועם זה באמת המצב (אני רק מנחש) זה יסביר מצוין ליהוק גרוע כל כך

עוד לא ראיתי את באד וקלי כי הם לא היו בפרק הזה ,אבל כבר 4 דמויות מסריחות ועוד שיר פתיחה שממש לא מתאים לרוח הסידרה ,

כל כך קשה לעשות איזה קהבר לשיר המקורי בעברית ? ,לא יכלו להשקיע איזה שקל תישעים על זה ?

אני לא יודע עם זה קשת או רשת או ערוץ 10 ולמי שיך מה וגם לא אכפת לי באמת ,אבל יכלו לדחוף איזה פרק ראלטי בתחרות שיר הנושא והביצוע הטוב ביותר היה הולך לתוכנית ,סתם מחשבה

פורסם

הסדרה גם לא מתאימה לתקופה... הסדרה המקורית הייתה פורצת דרך ברשת FOX החדשה בארה"ב של שנות ה-80.

הסדרה שחטה כמה פרות קדושות ודיברה על דברים שלא הועזו להאמר לפני כן.

הקאבר הישראלי גרוע בהרבה בחינות - לא רק בקאסטינג החלש אלא גם העובדה שהיא מיועדת לפריים טיים של ערוץ 2 ולכן מוגבלת מיסודה.

פורסם

נשואים פלוס מבחינתי היא פרה קדושה, שכרגע חיללו אותה

הגרסה הישראלית היא לא REMAKE או מבוססת על המקורית היא פשוט גרסה עברית של המקורית... אותו תסריט עם קצת שינויים

תועבה, לא פחות ולא יותר בתור חובב "נשואים פלוס"... איך לעזזל אפשר לתרגם שם את הדברים שהיו המקור לשעות של צחוק והנאה?

פורסם

למי שכבר הספיק לשכוח, כבר היתה בזמנו גירסה ישראלית לנישואים פלוס וקראו לה "איצ'ה".

פורסם

זאת היתה גירסה ישראלית להכל נשאר במשפחה (ארצ'י בנקר)

פורסם
  • מחבר

הדבר שהכי מטומטם מבחינתי זה שלא היה "בינגנז" אחד ב5 דקות שראיתי

למרות שהם היו במקום שאני מניח שזה התחליף שלהם לבר חשפניות

בלי כל השטויות האלו אין זכות קיום לגרסה העברית הזאת

וכן אני יודע שפמינסטיות היו שוחטות אותם עם היו מבאים את כל האלמנטים של הסידרה המקורית

וזה הבעיה הגדולה ביותר

קלי באנדי צריכה להיות סופר טיפשה וסופק מופקרת ,וכניראה לא יעשו את זה בגירסה הזאת

לבאד באנדי יש את אואזיס "החברה שלו" שהיא בובת מין מיתנפחת

אל באנדי צריך לרדת על נשים שמנות ועל החזה השטוח של מרסי וליתלהב מביגנז

דמויות אחרות פחות בעיתיות אבל יש נושאים שכניראה לא יביאו לפרים טים

לדוגמה שהסידרה היתה מאוד מוצלחת היה את "לא גברת" והיה את הפיזמון של "אבא פסיכו "

זה היה השיא של הסידרה כי המאבקים בין הפמיניסטיות ל"לא גברת" הביאו לבדיחות שגילגלו אותי מצחוק

זאת היתה גירסה ישראלית להכל נשאר במשפחה (ארצ'י בנקר)

בדיוק ואיצה היתה נחמדה מאוד

אומנם שונה מהמקורית אבל מספיק מבדרת

פורסם

נישואים פלוס המקורית הייתה מצוינת. אבל מדובר בסדרה אמריקאית, שהתבססה על כתיבה טובה וקאסט מנצח בהתאם לתקופה מסוימת ותרבות מסוימת. ההמרה ל"ישראלית"(לא עברית) נידונה לכישלון מראש.

אם כי למען האמת, גם אני לא ציפיתי שזה יהיה כל כך גרוע.

פורסם

מסתובבת ביוטיוב גרסת פורנו של נשואים פלוס (ללא כל הקטעים המלוכלכים כמובן) ואני חייב לציין שהם עשו עבודה הרבה יותר טובה שם.

ישראלים לא יודעים לעשות כלום :facepalm:

פורסם

נכון, הסדרה גרועה. וכמו שכולם אומרים, זה היה צפוי.

אבל מה אתם רוצים?

מנסים לעברת תסריטים מלפני 30 שנה. זה פשוט לא מתאים לעולם של היום.

פורסם

לא קשור, המשחק עצמו על הפנים.

זה לא שהסדרה כבר לא מצחיקה היום.

פורסם

בהחלט הסדרה הכי גרועה שיצא לי לראות, בלי שום קשר למקור, הסדרה פשוט נוראית בין אם היא אמורה לחקות את נשואים פלוס או לא.

פורסם

אני לא מבין למה לא להמשיך עם סדרות מקור ישראליות שמתאימות לנו. החברים של נאור הייתה סדרה טובה ורמזור הייתה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

נכון, הסדרה גרועה. וכמו שכולם אומרים, זה היה צפוי.

אבל מה אתם רוצים?

מנסים לעברת תסריטים מלפני 30 שנה. זה פשוט לא מתאים לעולם של היום.

הסידרה המקורית התחילה ב1987 ,בדקתי כרגע ,ככה שזה עדין לא 30 שנה וזה רק היה ההתחלה שלה

היא רצה 11 עונות ולפי הבנתי בגירסה הישראלית לא מתכננים לעשות את כל הפרקים ,אלה רק חלק מהם

ככה שבתאוריה הם יכולים לקחת פרקים גם מ1997 ששם הסידרה ניגמרה

חוץ מיזה נכון שמאז עברו הרבה שנים ,ונכון שיצאו סדרות כמו סאוט פארק וכו ,והרבה קומדיות היום כבר לא מבוססות על איזה מישפחה שמחה

מה שהיה לפני נשואים פלוס

אבל בכל זאת גם עם זה לא מדבר כמו פעם ,זה עדין מבדר עם עושים את זה בצורה טובה ולדוגמית -

חוץ מיזה הבעיה הגדולה של הגירסה הישראלית זה הליהוק

גם איצה יתבססה על סידרה מיושנת שהיא יצא ,ובכל זאת המון בזכות ספי ריבלין יצא סידרה מבדרת

אבל אתה באמת יכול להגיד לי שליאור אשכנזי מתאים להיות אל באנדי ?

שזה היה התפקיד החשוב ביותר בסידרה המקורית ,אד אוניל היה בול לתפקיד ,למרות שעונה ראשונה עוד לא הרגשתי חיבור בין הדמויות וזה טיבעי

אבל כבר מעונה שניה הסידרה ישתפרה פלאים

ועוד לא ראיתי את הקומדיה שאד אוניל משחק בה כרגע ,אבל אני די בטוח שהבעות הפנים שלו זה חלק חשוב מהדמות שהוא משחק

ליאור אשכנזי כבודו בימקומו מונח ,לא מתאים לאל באנדי ,לא במראה החיצוני ולא ביכולות המישחק לדמות כזאת

ודורית לא מתאימה לתפקיד פג באנדי וכו

זה אחד מהליהוקים המסריחים ביותר שיצא לי לראות ,וראיתי מספיק ליהוקים מסריחים

ובקומדית מצבים אין מה שיחפה על ליהוק זבל רדיואקטיבי כזה ,אין אפקטים ,אקשן וכו

זה גם לא סידרת דרמה שלפחות אתה יכול לתקוע מוזיקה עצובה ולשחק עם התאורה וזוויות המצלמה

הכי הרבה אתה יכול לדחוף קולות של צחוק שלמעשה היה גם במקורית ,אבל עם אין אפילו גיחוחים זה לא יעזור

פשוט סידרה ממש גרועה

אני לא מבין למה לא להמשיך עם סדרות מקור ישראליות שמתאימות לנו. החברים של נאור הייתה סדרה טובה ורמזור הייתה מצויינת.

בארץ לא יודע למה ,בהרבה סדרות לא עושים את ה22-24 פרקים לעונה כמו שנהוג בארצות הברית

שים לב שהרבה סדרות בארץ זה 14 פרקים לעונה ולפעמים פחות

מה שאומר שזה ניגמר הרבה יותר מהר ,וצריך לחכות הרבה יותר זמן לעונה הבא

אני לא חושב שרמזור ניגמרה ,אני חושב שהיא לא בעונה כבר

חברים של נאור אין לי מושג ,אבל יחסית לסדרות בארץ היה לה מספיק עונות

גם בארצות הברית ,רוב הסדרות כולל המצליחות לא רצות הרבה שנים כי הקהל מיתפוגג עם הזמן

סינפלד ונשואים פלוס זה חריגה

אבל סופרנוס רצו אני חושב איזה 6 עונות ,האוס 8 עונות ,מסע בין כוכבים דור הבא 7 עונות וכו

גם 5 עונות עם ריטינג טוב זה הצלחה

תיזכור שמדובר בצוותים ושחקנים שלא תמיד רוצים להיות הרבה עונות באותה העבודה ושהקהל לא צופה בזה בכמויות לנצח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים