עבור לתוכן

כמה "כיף " להתחיל את היום עם חולדות (כולל סירטון )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש למישהו מושג אם זה עובד על כל הגדלים והסוגים של הנמלים?

יש כל כך הרבה סוגי נמלים ככה שאני לא חושב שיש חומר שמתאים לכולן

אני מעריך שהחומר פועל על הרבה נמלים שחיות בתוך בתים

• תגובות 256
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי רייד עושה את הפעולה בשניה ולטווח ארוך.

פורסם

אני ניסיתי כל חומר אפשרי נגד הנמלים הקטנות (אלו שמוצאים בתוך צנצנת הסוכר, ולא מובן איך הן נכנסו לשם, לא שזה קרה לי :P), ללא הצלחה, הן היו נעלמות לשבועיים שלושה ואז חוזרות כאילו לא קרה כלום. לפני שלוש שנים השגתי חומר הדברה מצוין מחבר מדביר, שנה וחצי+ לא ראיתי שום חרק חי אצלי בדירה (ואני גר בדירה בעייתית, דירת קרקע ללא מדרגות או כל הגבהה בסף הדלת).

בסוף הזמנתי את זה, לפי ההמלצות בנט -

http://www.ebay.com/itm/220946075744?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

נראה אם זה באמת שווה משהו.

פורסם

קרירין, מצאתי עבודה שתפורה עליך.

תעשה תואר ראשון בביולוגיה באו"פ ואתה מסודר.

http://www.drushim.co.il/Show2.aspx?SearchTerm=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A6%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94&Area=16

לחברת סטארט אפ בתחום הפארמצפטיקה דרוש/ה:תאור המשרה:לחברת סטארט אפ בתחום הפארמצפטיקה

אחראי על האחזקה של בית חיות קטנות (עכברים וחולדות) וביצוע ניסויים בחיות.

העבודה הנה במשרה מלאה

דרישות התפקיד:• תואר ראשון או שני במדעי החיים/ ביוטכנולוגיה או דומה

• ניסיון של לפחות 3 שנים בעבודה עם חיות קטנות

• שליטה מוחלטת בטכניקות הזרקה של תרופות לווריד, מתן IP ומתן דרך הפה ב- GAVAGE לעכברים וחולדות

• שליטה בטכניקות של הוצאת דמים מהווריד ומהעין

• ניסיון וידע במודלים סרטניים בעכבר כולל הזרקה של תאים ומעקב אחר התפתחות הגידולים.

• ניסיון עם ניתוחיים בעכברים והוצאת רקמות

• יכולת ארגון וניהול טוביםשנות נסיון:3-4אזורים:השרוןחברה:- חסוי -תחומים:מנהל מעבדה, ביולוגיה

פורסם

תתחיל לצבור ניסיון מעכשיו ;D מעניין היכן משיגים וקיוטיינרים לעכברים...

פורסם

מה רע בלגור בדירה עם אמא

אם הוא היה חי עם המשפחה זה לא נשמע טוב

במקרה שאין אחים בבית אני תומך בעמדה של קרירין

הוא לא משלם שכירות, ובנוסף יש לו פרטיות גם לרוסיות

פורסם
  • מחבר

25 זה לא פיתרון בכלל אבל כרגע אין לי ברירה נורמלית יותר

אבל עזוב לא רוצה לחפור על זה עוד הפעם

פורסם

מה רע בלגור בדירה עם אמא

אין שום רע, יש הרבה מאוד אנשים שעושים את זה במסגרת הלימודים באוניברסיטה אם שיחק להם המזל לגור בסביבתה.

זה לא נדיר לראות אנשים בגיל ~25 שעדיין גרים אצל ההורים, וחוסכים שכר דירה בשביל הפריווילגיה להשקיע כמו שצריך בלימודים ולא להעביר חצי יום באוניברסיטה וחצי יום בעבודה בשביל לממן את הדירה שבכלל לא נמצאים בה, מה שגם שורף את כל שעות היום ולא מאפשר ללמוד כמו שצריך למבחנים וכו'...

בקיצור, יש בזה רק יתרונות ולכן כשזה אפשרי זה בהחלט שכיח והגיוני.

אבל לא בגיל 34.

ולא כשאתה "סתם" גנן בלי התירוץ של הלימודים שגוזלים לך כמות גדולה של כסף ובעיקר זמן.

פורסם

יכול להיות שזה לא רלוונטי, ואתה לא תאהב את זה אבל: למדתי בפנימיה חקלאית במרכז הארץ ועשיתי 5יחידות חקלאות. אם אני (רק מביא לך דוגמה) המצא לאצמי את הרצון לעבוד בגינון/חקלאות, אני יכול לבוא לאותה פנימיה חקלאית לקבל עבודה + מקום מגורים.

אישית ממליץ לך לבדוק את האופציה של עבודה+ מגורים שהרבה פעמים אפשר לקבל מכפרים/מושבים באזור המרכז או הצפון.

נכון שלא תקבל את המשכורת שתמיד חלמת אליה, אבל אתה תהפוך לעצמאי (בלי ההורים) עם עבודה בקצב שלך ובית (זה סוג של שכירות, אבל אחרי גיל מסויים רוב המקומות משאירים לך את הבית/דירה שתקבל).

האווירה במקומות האלה בדרך כלל יותר טובה לבריאות.

פורסם

בעבודות כאלה בד"כ טוחנים אותך למוות. בגיל שלו לדעתי, זה פחות מתאים.

פורסם

קשה- אולי. תלוי איפה וכמה עובדים יש בתחום, ומה נפח העבודה שיש במקום.

קל בטוח לא יהיה (במיוחד בתחום הזה) אבל יפה שהוא התעורר 20-25 שנה לפני הפנסיה.

מה שכן אם הוא ימצא מקום נוח מבחינת כל הפרמטרים (כמות וסוג העבודה, תנאי מחייה ופרבילגיות), אני באמת מאחל לו שיבין מה הוא מפספס.

פורסם
  • מחבר
אישית ממליץ לך לבדוק את האופציה של עבודה+ מגורים שהרבה פעמים אפשר לקבל מכפרים/מושבים באזור המרכז או הצפון

אני לא יודע מתי למדתה ,אבל היום המושבים והקיבוצים במרכז יודעים שהם יושבים על אדמה מזהב ולא פראירים

אין אף קיבוץ או מושב במרכז שיקבלו אותי היום לא משנה כמה אני יטחן עבודה

הם מקבלים היום אנשים עם משכורות גבוהות או לחלופים "בנים חוזרים"

היו תקופות שהיה קל ליתקבל ,היום בכלל לא

לחלקם יש מיבנים להשכרה לאנשים שהם לא חלק מהמושב\קיבוץ ,אבל במרכז גם זה לא זול

הכי זול שיצא לי לראות זה צריף 30 מטר בערך באיזה 1700 שקל וגם הוא במצב אל הפנים

ואני מדבר על צריף ולא משהו מבטון

פורסם
  • מחבר
ושממיות הם חיות בית נדירות בישראל, אבל בארצות הברית בכ-3% מהבתים מגדלים זוחל. החיות האלה נושאות חיידקים שונים, בהם חיידק הסלמונלה שעלול לגרום לסלמונלוזיס. על פי ההערכות בארצות הברית, כ-70 אלף איש נדבקים מדי שנה במחלה זו.

חיידק הסלמונלה עובר לרוב באמצעות מזון או מים נגועים, אך גם באמצעות זוחלים. הוא גורם לשלשול מימי ההופך רירי או דמי, הקאות, חום גבוה וכאבי בטן. במרבית המקרים נמשכת המחלה שלושה-שבעה ימים עד להחלמה מלאה. במקרים מסוימים, במיוחד אצל ילדים קטנים, עלולה המחלה לגרום להתייבשות קשה, וחלק מהנדבקים עלולים ללקות לאחר פרוץ המחלה גם בדלקת מפרקים.

במקרים חמורים החיידק עלול להתפשט מהמעיים לזרם הדם ולגרום שם למחלה קטלנית, או להתפשט אל קרומי המוח ולגרום לדלקת הקרויה מנינגיטיס. אצל מבוגרים או אנשים הלוקים בחסר חיסוני המחלה קשה יותר.

יש לי שמימיות בבית מאז שאני זוכר את עצמי

להם דווקה יש לי הרבה סבלנות

לא היה לי מושג שהם נדירות בבתים בישראל ,הם פשוט בורחות מהר מאוד

אוכלות חרקים וטוב שככה ,לפחות אין פה הרבה יתושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים