עבור לתוכן

כמה "כיף " להתחיל את היום עם חולדות (כולל סירטון )

Featured Replies

פורסם

אתה לא צריך כסף, ממנו דווקא יש לך מעל ומעבר!

אתה צריך חיים.

למה יש עיתונים קרועים בתוך הסמיכה שלך? יש לך פאקינג חולדות בחדר שבטח חיות בתוך ערימות הבגדים שלך שאתה לובש... אתה מצפה למצוא בת זוג ככה?

אני אחזור על עמדתי: אם לא תוציא מהחיסכון שלך כמה אלפי שקלים ותשקיע אותם באיש מקצוע (פסיכולוג למקרה שלא הבנת) שיעזור לך לצאת מהסרט שאתה חי בו - לצערי אתה חורץ את גורלך ואת גורל החיים שלך, שכבר נגמרו עוד לפני שהם התחילו.

אין לזה מנוס, כי הודעות בפורום לא מצליחות לגרום לך לשינוי תפיסת המציאות המעוותת שלך.

הוא בן 34, רווק, שחי עם אמא ומחכה למשיח שלא יבוא לעולם.

אם הוא לא יתעורר היום, הוא ימצא את עצמו גם בגיל 80 באותו מצב בדיוק (מינוס אמא ככל הנראה, אבל לא נעים לציין את זה..)

עדיף לו להתעורר עכשיו.

זה לא שיש איזשהו אור בקצה המנהרה ויש לו איזשהו יעד לשאוף אליו.

הוא מחכה למשהו שלא יקרה לעולם (שפתאום באורך פלא מחיר הדירות יתרסק ל-50% בין לילה) והוא תוקע לעצמו את החיים, שכבר אוטוטו נגמרים לו בלי שהוא אפילו מרגיש.

מקווה שזה מספיק הוכחות שהטענות שלך לא נכונות.

ומי יודע? אולי בנוסף החבר'ה פה יבינו כמה הם שפלים.

• תגובות 256
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ציטטת מהדף הקודם .תחילה הרבה נתנו לו עצות והתנהל נחמד. תמיד יש כמה בודדים שמעלים את הטון בצורה מגעילה... .. וכל הדברים המשעשעים מעבר.. קרירין לוקח בקלילות.

+1

פורסם

4 ציטוטים מתוך 22 עמודים.רוב הדברים אינם חמורים.. וכי מכירים את קרירין שנים- לכן הגישה כלפיו קצת שונה. בכל הודעה אפשר למצוא בסיס נכון וחבל שאינו לוקח עצות ומיישם.

פורסם

קרירין, מאז הריסוס האחרון השתפר במידת מה מצב החולדות/המקקים?

פורסם
  • מחבר

קרירין, מאז הריסוס האחרון השתפר במידת מה מצב החולדות/המקקים?

כן הרבה

הלכתי למיטבח לפני חצי שעה ולא ראיתי מקק או חולדה שזה השג בקיץ

פורסם

אתם עוד תראו, קרירין יתעשר רצח בעוד כמה שנים- הקונספט: בתול בן 40 II

פורסם

Minimizer, אשמח לשמוע באילו עבודות אני (פחות 10 שנים מקרירין) וקרירין יכולים לעבוד ולהרוויח 10K לפחות.

עבודות שהן לאו דווקא בתחום ה- IT.

פורסם

לא יודע.

אני עבדתי בתחום ה-IT והרווחתי פחות מ-10K.

פורסם
  • מחבר

חולדה מיספר 9 מצאה את מותה בבית בשכונה מסריחה ברעננה

מקורות מוסרים שהיא ניתפסה במלכודת כלוב שהיתה ממוקמת עוד לפני המדבקות

כתבנו במחנה פליטים הרענני מוסר שהיא כניראה מתה מטביעה

חוץ מהחולדה נימצאו מקקי ענק חים ומשוטטים ונשיונל גאוגרפיק החליטה לשלוח חוקרים עם הם מין חדש

אירגונים ירוקים לוחצים לעשות מהחורבה שמורת טבע

אחרי שמצאו מיגוון מעופפים בגגות ,כמויות מכרסמים בבינינים ,והרבה מאוד חרקים

ההפקה של THE X FILE הסרט 2012 חושבת לצלם באזור לחסוך בתיפאורה ואפקטים ,כי השכונה הזאת מספיק מכוערת לסרט ויש מספיק יצורים מפחידים

פורסם

מספיק.

הבנו שאתה רוצה לקבל תשומת לב. עדיף שתשקיע באפיקים מועילים יותר מלתאר את מצב החולדות בבית שלך. (כמו איך לשפר את רמת החיים שלך)

אני בד"כ נמנע מלרשום תגובות בסגנון הזה אבל במקרה הזה זה דורש את זה.

*אני מניח שאתה לא רוצה לעשות מעצמך צחוק. שים לב מה אתה משדר ובאיזה רוח אתה כותב את הדברים.... (בצורה מעוררת רחמים)

פורסם

קנה כבר דירה בציוויליזציה.

בלי עוד תירוצים. אפילו בנהריה או באריאל.

פורסם
  • מחבר
ובאיזה רוח אתה כותב את הדברים.... (בצורה מעוררת רחמים)

?

הפוסט האחרון שלי היה הומוריסטי

תפסיק לחשוב שאתה פסיכולוג

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ותפסיקו לחפור על נושא הדיור שלי

פורסם

מעולם לא חשבתי או טענתי שאני פסיכולוג...

תזכור כלל אחד: לא תשתף בפורום שום אדם בחייך האישיים, אף אחד לא יתערב לך בחייך האישיים ולא ידחוף את האף שלו לעניינך...

כרגע, אתה כל פעם מעלה מחדש את נושא הדיור ו"משתף" את הפורום באירועים אישיים ו"חוויות" מהחיים הפרטיים שלך. איך אתה חושב שזה יגרום לאנשים להגיב?

אין לי מושג למה אף מנהל לא נועל את הפוסט הזה.

פורסם
  • מחבר

תזכור כלל אחד: לא תשתף בפורום שום אדם בחייך האישיים, אף אחד לא יתערב לך בחייך האישיים ולא ידחוף את האף שלו לעניינך...

כרגע, אתה כל פעם מעלה מחדש את נושא הדיור ו"משתף" את הפורום באירועים אישיים ו"חוויות" מהחיים הפרטיים שלך. איך אתה חושב שזה יגרום לאנשים להגיב?

אני דיברתי על חולדות אתם גררתם את זה למקומות אחרים

כולה חשבתי שאחרים גם יספרו על חולדות ומזיקים אחרים

אבל הפורום הזה ליפעמים ניגרר למקומות מוזרים ,וחבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים