עבור לתוכן

כמה "כיף " להתחיל את היום עם חולדות (כולל סירטון )

Featured Replies

פורסם

מספיק הצקנו לבנאדם, תעזבו אותו כבר בשקט.

הבנאדם מגלה פתיחות וכנות מעוררת הערכה, ואתם מתנפלים עליו... חלאס.

תעופו לחיים ה"מושלמים" שלכם וסתמו כבר. גועל נפש.

• תגובות 256
  • צפיות 21.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פתיחות? אין אפילו פעם אחת שכוונתו ללמוד ולחפש ריעונות איך לשפר את חיו (והוא רוצה ) .

פתיחות לספר את מצבו ,אך בכל זאת להישאר בבור.

פורסם

מספיק הצקנו לבנאדם, תעזבו אותו כבר בשקט.

הבנאדם מגלה פתיחות וכנות מעוררת הערכה, ואתם מתנפלים עליו... חלאס.

תעופו לחיים ה"מושלמים" שלכם וסתמו כבר. גועל נפש.

אם כבר הפתיחות והכנות שלנו מעוררת הערכה. זה ממש לא מרוע. הייתי רוצה שהוא יבין כמה הוא מסכן ויתחיל להזיז את התחת השמן שלו.

אם בנאדם קופץ באמצע הרחוב עם מקל פוגו וכובע פלופלור שלא יתפלא שהוא מושך תשומת לב

פורסם
  • מחבר

אם כבר הפתיחות והכנות שלנו מעוררת הערכה. זה ממש לא מרוע. הייתי רוצה שהוא יבין כמה הוא מסכן ויתחיל להזיז את התחת השמן שלו.

אם בנאדם קופץ באמצע הרחוב עם מקל פוגו וכובע פלופלור שלא יתפלא שהוא מושך תשומת לב

ואתה גאון הדור שתעזור לי ?

אתה לא רוסיה לוהטת ולא אוליגרך ,ברשימה של הדברים שאני הכי רוצה כרגע שזה מין עם בחורה לוהטת וכסף אתה לא יכול לעזור לי

ולא ידוע לי שאתה איזה פרופסור בפסיכולוגיה או סופר דופר פסיכולוג ,מה גם שאני עדיין לא מוכן לקחת כדורים ציבעונים

רוצה ניתוח שלי אליך ?

זה הולך ככה מספיק משעמם לך בחיים שאתה נותן לדיון הזה יותר זמן משצריך

ככה שהחיים שלך גם לא בדיוק להיט

כי עם כרגע היתה במיטה עם רוסיה בלונדינית במלון פאר לא היתה טורח להגיב על הדיון הזה

אבל מה לעשות אתה לא

או שמשעמם לך בעבודה כרגע או שאתה בבית דבוק למחשב

אני לפחות לא משקר שהחיים שלי לא בדיוק להיט

אולי אתה נשואי משועמם ואולי לא ,אבל מי שחי באולימפוס לא היה טורח להגיב לדיונים כאלו או בכלל לקרוא אותם

אז תפסיק להרים את האף ולחשוב שאתה גאון הדור

פורסם

אתה לא רוסיה לוהטת ולא אוליגרך ,ברשימה של הדברים שאני הכי רוצה כרגע שזה מין עם בחורה לוהטת וכסף אתה לא יכול לעזור לי

:lol:

פורסם

טעית בהכל חוץ מהקטע שאני לא רוסיה לוהטת.

פורסם

הדיון כבר נהיה שעשוע אז תזרמו...

יש לך כסף. קרירין אם זה החלום הגדול שלך.. תקנה מכונית ספורט ב350 אלף שח הבחורות תבאנה לבד.... בנתיים תוותר על דיור ועוד כמה שנים או עשרות שנים כשירדו.. כבר תדאג לכך ... אז על ידי כמה לחיצות כרגע בחשבון הבנק שלך :yelclap: ..... החלום שלך מתפרץ...... :ladysman: :auto:

פורסם

כל המטרה שלך היא לגרום לו להרגיש חרא עם עצמו.

מי אתה שתקבע בשבילו מה לעשות עם חייו, או להעביר עליו שיפוט. הוא נותן לך דין וחשבון? פגע בך אישית? מה זה עניינך בכלל?!

רק סגנון חיים אחד מותר, והוא הפר טאבו של מוסכמה חברתית?!!?? בולשיט. שיעשה מה שבזין שלו ומשפחתו - זה רק עניינם.

אני ראיתי דיון על חולדות עם קצת רקע על חייו הפרטיים, שאותם סיפק כהסבר לשאלות שהופנו עבורו.

אתם אלה שהחלטתם לעשות קרקס מזה על חשבונו.

כשירצה מכם עצות הוא יכול לבקש זאת בעצמו, עד אז לא חסרים לכם בעיות נפשיות ודאגות משלכם.

מספיק עם ההתנשאות וההתעסקות באחר - צאו לו מהווריד.

פורסם
  • מחבר

טעית בהכל חוץ מהקטע שאני לא רוסיה לוהטת.

אז מתי את מגיעה לעזור לי ? ;D

פורסם

epic!

:jump:

פורסם

מבחינתי זה מייצג עד כמה הפורום הזה הידרדר.

אחרי הפוסט הזה אני מתחיל לחשוב שיש אנשים יותר חכמים ב FXP.

בתור צוות האתר תנסו להשתלט על האווירה, אתם לא מצליחים אפילו להשתלט על עצמכם.

קרירין הוא לא הבעיה,

אתם מעוררי רחמים.

פורסם

אם מנהל קצת משתעשע אינו אומר שהוא פחות חכם . נתנו לקרירין עצות ומה לעשות שמדובר בו זה גולש ... ולא צריך לקחת את זה בכבדות אפילו הוא לוקח בקלילות.

פורסם

אף אחד לא יתן לך כסף אבל אני בטוח שכל מי שקרא את הדיון מרחם עליך.

זה הציטוט הראשון שמצאתי,

לא צוות אבל עדיין מגעיל מספיק.

יש הבדל עצום בין שעשוע לבין אדם שמבקש כבר 4 עמודים שינעלו את זה.

פורסם

גם לי העלה את הסעיף...

קרירין הוא לא הבעיה,

אתם מעוררי רחמים.

:hizuk:

פורסם

ציטטת מהדף הקודם .תחילה הרבה נתנו לו עצות והתנהל נחמד. תמיד יש כמה בודדים שמעלים את הטון בצורה מגעילה... .. וכל הדברים המשעשעים מעבר.. קרירין לוקח בקלילות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים