עבור לתוכן

CX300 sennheiser ב90 שקל מקורי?

Featured Replies

פורסם

אהלן

שמעתי הרבה על האיכות היחסית גבוהה של האוזניות הזולות הנ"ל של SENNHEISER

אני מעוניין לקנות אותם ולנסות

האם כאלה אוזניות שנמכרות בZAP ב90 שקל הם מקוריות? או שרק האלה שמתחילות שם ב150 הם המקוריות?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055

תודה

אריאל

פורסם

בדיוק באתי לשאול את אותה השאלה בדיוק. [אני מדבר על ה-CX300II]

שלחתי מייל לאחת מהחנויות שם, הבעלים טוען שהאוזניות מקוריות.. שאלתי אותו מדוע בחו"ל ואצל היבואן, מחיר מינימלי הוא 40$.. דיי התחמק

מהשאלה.

http://direct-israline.com/sennheiser-cx300-ii-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%99%D7%96%D7%A8.html

רוב הסיכויים שזה זיוף, לא?

פורסם

זיוף.. בזמנו ביררתי על כאלה

פורסם

כשקניתי את הCX300II ב115 שקלים מKSP לפני בערך שנה היה מדובר באוזניות מקוריות לחלוטין.

פורסם

ksp זו מן הסתם חנות שאפשר לסמוך עליה בעניין של מקוריות. גם יש למי לפנות בכל מקרה.

פורסם

בכל אופן, יש המלצה על אוזניות טובות במחיר סביר? [עד 150~]

פשוט אין לי מזל עם אוזניות.. הME SP51 האחרונות שהיו לי נהרסו, וגם הM9 שלהם.

מתלבט כרגע אם לקנות את ה-CX300II (לא יודע מאיפה כדאי...) או ללכת על משהו פחות יקר כמו ה-Noisehush NX80 מ-eBay ב18$ כולל משלוח.. עזרה?!

איך ה-Dr.Dre beats הפשוטות? (in ear)

פורסם

תזמין Soundmagic / Brainwavz מפה: MP4nation.net

פורסם

נראה שיש כאן אחלה אוזניות באחלה מחירים..

PL30 או PL21?

פורסם

ksp זו מן הסתם חנות שאפשר לסמוך עליה בעניין של מקוריות. גם יש למי לפנות בכל מקרה.

לא בטוח, אתה יודע מי הספקים שלה או מאיפה היא מזמינה?

בזמנו קניתי עכבר של SONY בKSP ב20 ש"ח (עדיין קיים) ובשום מקום על האריזה לא רשום סוני. על העכבר רשום SONY אך את אותו עכבר מצוקמק יש גם באיביי עם לוגו של של חברות נוספות או ללא לוגו.

לדעתי העכבר של SONY לא מקורי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי...

אז איך אני בודק שהאוזניות מקוריות? רק לפי המחיר???

חייבת להיות איזה דרך...

ובנוגע לזיופים

האיכות אותה איכות? או שזה זבל ולא להתקרב?

פורסם

לדעתי העכבר של SONY לא מקורי.

לעעע... אתה רציני!? כי אני שמעתי שסוני נכנסה לתחום הגיימינג ויצרה עכבר עם משקולות ליציבה מקסימלית למשחקיי FPS! (אם לא היה ברור עד כה, אני ציני).

כשקניתי לפטופ בזמנו (אתם מוזמנים לקרוא את הת'ארד הארוך והמייגע של הסיפור צרכנות) אז נתנו לי את העכבר הזה כפיצוי על איחור במשלוח. מדובר בסתם עכבר ג'נארי בשקל תשעים (ליד דיוק, דולר= 4 שקל... :-[ ).

כמו ש-LOSNIR אמר קודם לכן, אין סיבה ללכת על ה-CX300, מדובר בדגם ישן, שכמות הזיופים גדולה יותר מהמקוריים. הזיופים הגיעו לרמה של כמעט 1:1 וצריך עין מאוד מאוד מיומנת וחבל להסתבך ולאכול את עצמכם אם קניתם מוצר מקורי. ישנן חלופות אחרות ואפילו טובות יותר.

ישנם ה-PL30 או בסכום מעט גבוה יותר אחיהם הגדול-PL50 שהן נהדרות. ה-30 עולות בערך 25 דולר=100 ש"ח. מדובר באוזניות נהדרות שהולכות מאחוריי האוזן ובאות מאוד מאובזרות עם קייס עגול קשיח ושלל אביזרים לד אטמים שונים ונהדרים (יש גם כאלו בסגנון של COMFY שהם ספוגיים "שנמסים" בתוך האוזן.).

אישית אהבתי אותם וגם אחי אחר"כ כשהורשתי לו אותם. כמובן שה-50 יותר טובות.

יש גם את הבריין-ווייבז שאין לי נסיון איתן, אבל גם כן צריכות להיות טובות.

אני לא מבין איך אתה הורס אוזניות כ"כ מהר אוזניות, אבל כללים פשוטים של שימוש בקייס לגלגל את הכבל על 3/4 אצבעות והכנסה פנימה לאיכסון שומר עליהם נהדר והם יאריכו לך ככה ימים. המצב הוא או שתקנה כל יומיים אוזניות בדולר או שתקנה אוזניות לשנתיים ב-200 דולר (מטאפורה).

ואם רציתם אוזניות זולות ומאוד נחמדות, יש ת'ארד ב-HF על דגם בשם CK-700 שעולה בערך 6 דולר שיצא לי לקרוא עליו שם, מסקרנות החלטתי לקנות לאחי הקטן שהורס אוזניות סידרתי (עכשיו כבר פחות אחריי "הקורס" שעשיתי לו.. ;) ) ומסתבר שמדובר בדגם מאוד נחמד. שלא נדבר על המחיר. היחס עלות-תועלת שלהן נהדר. הן בנויות לתלפיות בשביל המחיר הזעום. הפיצול Y יפה ומרשים מאוד והקונקטור עם גימור יפה. הכבל גם מרגיש יחסית אייכותי, אומנם מהפיצול Y מדובר בכבלים יותר דקיקים שמרגישים קצת מועדים לקריעה.

השמועה אומרת שהשחורות יותר באסיות מהלבנות. קניתי לו את השחורות, אין לי שמץ של מושג אם זה נכון באמת.

שיהיה בהצלחה למי שיחליט ללכת על "המציאה".

אלו היו ה-2 סנט שלי לנושא.

פורסם

אגב אוזניות זולות, לפני יותר משנה הייתי צריך אוזניות in ear עם כפתור למענה לשיחות, משהו זמני. קניתי את ה-kanen ip-308 שעלו לי איזה 6-7 דולר באיביי.

הן הגיעו בקופסת פלסטיק קשיחה ויפה. כ"כ הופתעתי מהסאונד שלהם! בנוסף יש מתג לברירת ווליום. עברו התעללות רבה ושרדו יפה עד לשבוע שעבר.

הזמנתי עוד זוג. יש להם עוד אוזניות מעניינות, אפשר לבדוק באתר שלהם:

http://www.kanen.biz/category/New-Arrival?lang=en

פורסם

יש עליה במוצרים "הסיניים" ברמת הגימור והבקרת אייכות בשנים האחרונות, ולומר "סיני" כבר מאבד את הכוונה כשם גנאי כשהרבה מוצרים זולים נהפכים להיות אייכותיים. מתי זה קצת בעייתי לקנות מוצרי "סיניים", כשצריך אמא ואבא מאחוריי המוצר כגון פלאפון/טאבלט ואתה מעוניין לעדכן גרסא וזה לא תמיד קיים (פיתוח רומים באנדרואיד מתרחש לרוב לפלאפונים פופלארים של פירמות מוכרות.).

הערת הכותב לאלו שלא הבינו: ידוע שהכל כיום מיוצר בסין, אבל הכוונה למוצר "סיני" (במרכאות) היא מוצר זול, פשוט שבדר"כ מתפרק ונהרס מהר. בקיצור- מוצר לא אמין.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שכבר להוציא 40$ על אוזניית IN EAR במיוחד של חברה לא מוכרת במיוחד נשמע לי הוצאה יקרה.

במיוחד שיש לי אוזניות ON EAR של חברות מוכרות כגון KOSS SENNHEISER ודומיהן באותם מחירים.

וברור שON EAR יותר טוב ללא שום צל של ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים