פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחשב ראשון 2 כרטיסי רשת, אחד למודם אחד לרשת פנימית - אקס.פימחשב שני כרטיס רשת לרשת פנימית - 2000 פרופשיונלאני מגדיר הכל כמו שצריך גם לשיתוף אינטרנט וגם לשיתוף קבציםהכל עובד סבבה..סוגר את המחשב בלילה, מדליק למחרתהשיתוף אינטרנט עובד כמו גדולהשיתוף קבצים - נאדהנכנס לשכנים ברשת בוינדוס 2000, רואה רק את המחשב הזה , בלי המחשב הראשוןכולי נכנס לעצבים מנסה לראות מה קרהמוחק אפילו את כל הפרוטוקולים מגדיר הכל מחדשנאדה!!!אחרי 10 דקות של סתם שינויים הלוך ושוב, וחזרה להגדרות המקוריותוהינה זה עובדלא שיניתי כלוםםםםם כל ההגדרות כל פעם בדיוק אותו דבראז מה הבעיה פה למה בשביל להעביר קובץ אחד מסכן ממחשב למחשב אני צריך להתעצבן 20 דקות ?זה ממש מעצבן ומתסכל ואני מתחיל לשנוא רשתות ביתיות בטירוףכמו שאמרתי קודם, השיתוף אינטרנט פועל כמו גדולרק השיתוף קבצים ב"שכנים ברשת" עושה בעיות בלי היגיון!
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים במקום ללכת לשכנים ברשת פשוט תעשהstartrun\\ipוזה יכנס לך למחשב השני בלי בעיה
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר אופסי היה לי שתי חלונות פתוחים (פורום אוברקלוקינג ופורום רשתות) ובטעות הוספתי לכאן מי שיכול להעביר את ההודעה בבקשה שיעביר . תודה במקום ללכת לשכנים ברשת פשוט תעשה start run \\ip וזה יכנס לך למחשב השני בלי בעיה תודה! דרך אגב... למה זה קורה?
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים לא ברור בדיוק מה גורם לזהבתכלס הוא לא רואה את המחשב השני ב-workgroup אז הוא לא מופיע שםפשוט נכנסים דרך ה-ip או ה-computer name וזה הרבה יותר פשוטאפשר גם\\compname
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מה אתה כבר מצפה משכנים ברשת XP ו 2000 בנוים לעבוד עם DNS ולא עם netbiosהדרך הכי טוב זה לגרום להכול לעבודזה להגדיר את השמות ידניםגש ל c:\windows\system32\drivers\etc\hostsזה קובץ ללא סיומת! אבל אפשר לפתוח אותו עם notepadתוסיף שם כתובת ושם של כל מחשב של המחשב השני ואת ה IP שלהם192.168.0.1 XPוהשמות יעבדו לך:\\compute_nameנ.ב.זה דרך מצוינת לחסום אתרים של פירסומותלדוגמא להוסיף 127.0.0.1 icq.comכי אתה לא אוהב ICQאו 127.0.0.1 rotter.netכי האתר הזה הביא לך את החלסטרההקובץ יפנה אותך למחשב שלךוהאתר לא יעלה 8) 8) 8)
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר בXP זה עובד ליב2000 לא..צריך להריץ משהו שיעדכן את הקובץ או לעשות ריסט ?(אני לא יכול כרגע לעשות ריסט..)אבל חפיף אין לי בעיה להשתמש ישירות ב IP...תודה רבה :]
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=38917
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.