פורסם 2012 ביולי 713 שנים אהלן. יש לי מעבד Core i7 3770K המעבד כל הזמן על מהירות 1.6Ghz לא משנה מה אני עושה כדי לגרום לו לזוז ל 3.5 שהוא אמור לעבוד בו. אני מריץ Prim95 דוחס קבצים ופורס וכל הזמן הזה המעבד תקוע לו על 1.6Ghz צריך עזרה דחופה בלהבין איך לתקוע אותו על 3.5
פורסם 2012 ביולי 813 שנים מחבר נכנסתי לביוס.זה מראה שזה על 3.5GHZ אבל זה חרטא.CPU-Z ושאר תוכנות כמו Intel CPU ID מראות שזה תקוע על 1.6GHZביטלתי cpu stepping וגם C1Eאני חושב שמה שנשאר זה להבין איך לשנות את המכפלה או משהו בסגנון D: סליחה על הבורות ואולי אז המהירות תשתנה
פורסם 2012 ביולי 913 שנים המעבד יורד ל1.6 במנוחה ונשאר שם עד שנדרש ממנו מאמץ חישובי."סליחה על הבורות " - אם היית קורא קצת על האופציות הקיימות בביוס ומה פשר כל דבר לפני שאתה משנה דברים היית חוסך לך זמן.תפעיל PRIME95 במקביל לCPU-Z ותראה איך מהירות השעון משתנה למטה בצד שמאל.
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר אז קודם כל אני לא שיניתי כלום בביוס זה ככה מהרגע שחיברתי את המחשב.אתה חושב שלא ניסיתי prime95? ניסתי לפני שהעלתי לפה את הבעיה. לא המהירות לא משתנה. אני יודע שהמהירות צריכה לעלות בהתאם לדרישה אבל זה לא קורה ובגלל זה אני שואל פה.
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר בסדר מצאתי את הבעיה.הזיכרון היה על xmpברגע ששיניתי לאוטומטי זה נתן לי אפשרות לשנות תדר למעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.