עבור לתוכן

איך שCALL OF DUTY עובד אצלי

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות.

עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. ::)

יש לי geforce 4 ti 4200 128mb

פורסם

חשבת אולי להוריד פירוט/רזולוציה/פילטרים?!?

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שהבנתי הוא לא משחק כבד והוא מסוגל לעבוד על 1600X1200 אצלי על הכי גבוה..

טוב התקנתי עכשיו את הדרייברים האחרונים נראה אם זה יעזור..

ו1024X768 זו לא רזולוצויה גבוהה

פורסם

זאת רזולוציה בינונית, אבל אם אתה מפעיל את כל סוגי האפקטים,, אפשרי מאוד שהכרטיס לא יעמוד בהם (אני לא מכיר את המשחק אבל אם יש לו גרפיקה טובה אז כנראה...)

פורסם
  • מחבר

שמעו זה לא משחק כבד..זה דומה למנוע של QUAKE3 ...(בזמנו הרצתי RTCW על 60 פריימים ברזולוציות מטורפות)

מה שמוזר, זה שלפעמים כשאני טוען שמירה זה מקרטע נורא ופעם אחרת כשאני מנסה זה רץ טוב... ::)

הנה תמונות להמחשה למי שלא מכיר את המשחק (אני ממליץ לכם בחום שתכירו ;)):

התמונה מהמשחק ברזולוציה 800X600@EXTREME Details @AAX4, AFX8

פורסם

תשמע, אתה לא יכול לצפות ממשחק שירוץ לך בקצב גבוה עם אתה מפעיל את כל הפילטרים.

אל תשכח שרוחב פס אצל סדרת ti הוא גבוה אבל גם לזה יש גבול, אומנם כרטיס טוב אבל לא צריך להגזים.

אם 32 שבמסך מציין את מס' הפריימים אז לדעתי זה סביר בהחלט

פורסם
  • מחבר

החלפתי דרייברים ועכשיו זה פועל טיפה יותר טוב ...

וכן, אתה צודק בקשר לFPS..המס' הגיוני בהתחשב בעובדה שהפעלתי על מקסימום AF...

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר...אני מפעיל משחק טעון וזה עובד בסדר ואז אחרי שאני מת ומפעיל לפעמים עוד פעם זה פתאום עובד נורא, מקרטע.....

וגם נתקע מדי פעם כזה לכמה שניות ::)

פורסם

AXP 182*11

TI 4200

512DDR C2

768*1024@AA+AF@ Extreme Details.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין מה הבעיה

זה לפעמים כזה נתקע לכמה שניות ומה שבולט ביותר זה שאחרי שאני נגיד נהרג פעם אחת טוען פעם שניה את המשימה זה פתאום פועל על 8 פריימים או פחות (כשלפני זה זה עובד שחיק על 25) ולא שחיק

::) :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים