עבור לתוכן

TV Screen Enlarger

Featured Replies

פורסם

למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה:

http://www.amazon.com/Screen-Enlarger-Fits-inch-Diagonal/dp/B000NK43A0/ref=cm_cr_pr_product_top

בגדול זאת זכוכית מגדלת גדולה עשויה אקריליק, שאמורה בתיאוריה להגדיל את המסך פי שתיים. אני לא מצליח להבין מה החסרונות פה. מישהו יכול לחוות דעה?

פורסם

באמת?

נראה לך שזה טוב?

פורסם
  • מחבר

התשובה היא כן

אפשר ביקורת קצת יותר בונה?

פורסם

זה מזכיר לי את הטלויזיות העתיקות שהשתמשו בהם עם זכוכית מגדלת רק בשביל לראות בהם משהו....

פורסם

:lol: :lol:

מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה.. :facepalm:

ASTV_post.jpg

פורסם

עיוותים, פיקסליזציה, מה לא.

קנה כבר טלויזיה חדשה

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות סרטים במחשב, אין לי כוח להעביר כבלים וכו'. אם אני מסתכל על מסך המחשב שלי, גם מקרוב, אני בקושי יכול להבחין בפיקסלים.

חשבתי על זה, ולא נראה לי שאם הפיקסלים האלה יוגדלו פי שתיים, זה יפריע לי, או בכלל יהיה נראה לעין ממרחק של מעל מטר (המרחק שאני מתכנן לשבת בו בשביל לראות סרטים). וגם המחיר הרבה יותר זול מטלויזיה, שזה משמעותי.

אני מסכים שזה נראה חשוד, אבל אני ממש לא מבין איך זכוכית מגדלת יכולה לעשות פיקסליזציה. בקשר לעיוותים, זה יותר הגיוני, בגלל זה מעניין אותי אם למישהו יש ניסיון עם משהו כזה.

פורסם

תעשה ניסוי: תסרטט ריבוע. תסתכל עליו, מה אתה רואה?

תשובה: זה כבר לא ריבוע (המרכז מעוגל) והקווים יותר בולטים (בגלל ההגדלה).

בסופו של דבר תעשה מה שבא לך.

אנשים אומרים לך לרדת מהרעיון. כמעט 50 שנה אנשים ניסו לעשות מסכים שטוחים כדי שהתמונה תצא כמה שיותר "אמיתית". וכשסוף סוף יש לך מסך שטוח, אתה זורק את אצמך 20 שנה אחורה. כל הכבוד על הרעיון.

חשבת אולי לקנות תאטרון בובות, אתה לא תאמין איזה יפה זה. יותר טוב מכל מסך/מחשב שהכרת... :lol:

פורסם

אל תגזים.

אבל בהחלט יכולים להיות עיוותים בתמונה, במיוחד אם אתה לא מסתכל ממש מול המסך.

והתמונה גם יכולה לזוז כשאתה מזיז את הראש.

בקיצור ברור שזה לא יהיה טוב כמו מסך אמיתי, אבל אתה מוזמן לקנות כזה ולדווח לנו עד כמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים