עבור לתוכן

האם כרטיס המסך 6950 dual bios שנמכר ב-TMS למשל, יכול להיפתח ל-6970?

Featured Replies

פורסם

מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?

פורסם

בעיקרון אמור להיות כפתור על הכרטיס מסך - הזזה שלו בעצם פותחת את ה6970 - אבל הבנתי שבדגמים החדשים, ייתכנו בעיות במוד פעולה כזה. בישנים יותר - הפתיחה היתה יציבה.

זה מה שהבנתי משיטוטים באינטרנט וחיפושים אחרי כרטיס מסך בעצמי.

האמת - שאם מובטח שהפתיחה ל6970 תעבוד והכרטיס יהיה יציב במצב הזה - זה הכרטיס הכי משתלם שיש כרגע לדעתי(1000 ש"ח בקניית מחשב, 1200 בלי).

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שגם אם יש לו את המתג הזה, זה לא בהכרח אומר שהפתיחה שלו ל-6970 תצליח?

פורסם

הגרסה הזאת (מה שבתמונה) בוודאות לא תפתח.

הכפתור שאתם מדברים עליו זה כפתור שמעביר בין שני הביוסים שיש בכרטיס, שניהם של 6950.

פשוט כשצורבים לכרטיס ביוס של 6970 (שזאת הפעולה שפותחת אותו, ולא ההזזה של הכפתור),

אז במידה והצריבה לא טובה או שהכרטיס לא עובד, פשוט עוברים לביוס השני ומשחזרים ממנו וחוזרים

למצב הרגיל של ה 6950.

הגרסה היחידה שנפתחת היא הגרסה הראשונה שיצאה - מאוורר אחד בודד, כרטיס בצבעי אדום שחור.

פורסם
  • מחבר

וואלה, טוב לדעת. תודה רבה!

פורסם

הגרסה היחידה שנפתחת היא הגרסה הראשונה שיצאה - מאוורר אחד בודד, כרטיס בצבעי אדום שחור.

אני מצטער אבל זה פשוט לא נכון. הגרסא הראשונה של ה-Dual Fan שאתה רואה יצאה כאשר הביוס השני שלה היה שיידרים פתוחים, משמע 1536.

זאת, תוך כדי שכרטיסי מסך לא רפרנסים רבים כמו אלו של PowerColor ו-HIS יכלו גם הם לבצע פתיחת שיידרים באמצעות צריבת ביוס.

הדרך הכי טובה לדעת אם כרטיס נפתח היא פשוט לחפש את הדגם המדוייק שלו או להיות שפן הנסיונות בעצמך.

מה תגיד אם אספר לך שאפילו דגמים מסויימים בעלי 1GB יכלו להפתח?

פורסם
  • מחבר

מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה לא משנה אם יש לו את המתג הזה. זה יכול להיות אותו כרטיס אבל לאחד זה יעבוד ולשני זה לא.

זה נכון?

פורסם

לי אישית יש את הכרטיס הנל אני הזזתי את המתג והשיידרים נפתחו אז נראה לי שכן... תנסה בעצמך ונראה לי שתופתע לטובה:)

פורסם
  • מחבר

קנית אותו מ-TMS? אם כן, מתי?

פורסם

קניתי אותו לפני כ 4 חודשים וכן קניתי מtms נתניה

אוסיף לת=ציין שהשיידרים אכן נפתחו ללא כל בעיה (סך הכל הזזת כפתור)

לגבי אוברקלוק אני בכל אופן לא הצלחתי לעבור במתח מעל 1.175 ככה שהצלחתי לייצב אותו על 880/1350 מה שאם אני זוכר נכון זה המצב של 6970

פורסם
  • מחבר

וואלה, מפתיע... נראה לי זה נדיר לקנות כרטיס כזה חדש שיכול להיפתח ל6970.

אתה מרגיש באמת הבדל? הוא מתפקד באמת כמו 6970? משחקים עובדים לך חלק על ULTRA?

פורסם

רוב המשחקים על מקסימום חוצממקס פיין הוא על 2 aa ולא 8

פורסם

לפי מבחנים מסוימים התמונה בmax payne נראית חדה יותר בלי AA,ככה שזה לא באמת משנה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לשאלה( לא יודע אם זה עדיין רלוונטי)

קניתי את ה אינטל 3550 mvp מחולל קסמים

אני מריץ כרגע כל משחק על מקסימום כולל aa ממוצע בינתיים bf3 max payne 3 skyrim מעל 40 פריימים לשנייה פעם ב יש נפילה קלה ל 30 ועולה חזרה וכל זה בלי אוברקלוק לכרטיס ככה שנראה לי שזה אחלה של בחירה אחי לך על זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים