פורסם 2004 בינואר 1021 שנים שלוםכל פעם שאני מכבה את את המחשב או מאתחל אותו,נוספים לי לרשימת Favorites באינטרנט אקספלורר עשרות לינקים לאתרי פורנוגורפיההאם אתם יודעים איך ניתן לבטל זאת ?מקווה לעזרה, הדבר מטריד ביותר.
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים יש לך SPYWARESתוריד את הAD-AWERE (אני חושב שיש פה באתר לינק)תעשה (עדכון מהאינטרנט(כמו באנטי ווירוס) ותעשה סריקה למחשב שלך ותעיף את כל הטפילים והקרציות שנדבקו למחשב שלך.... ;D
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר ניסיתי כבר המון פעמים עם תכונה זוועם התוכנה Spybot, והכל לשווא וזה ממשיך להופיע כל פעם מחדש.
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים אם רק היית מחפש קצת, ישנה אותה שאלה מהשבועתוריד את http://www.merijn.org/files/cwshredder.zipתריץ את זה ולאחר תעשה rebootמומלץ להיפטר מהjava virtual machine של microsoft בגלל חורים באבטחה שמשאירים פרצות לדברים מהסוג הנ"ל ולעבור לjava של sun
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר הוריד חלק מהלינקים..אבל הם ממשיכים לחזוראני כבר לא יודע מה לעשות :-[
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים תלחץ על start על run תרשום msconfig לך לstartup ועם אתה רואה שם דברים מוזרים תוריד את הסימון מהם.
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים תלחץ על start על run תרשום msconfig לך לstartup ועם אתה רואה שם דברים מוזרים תוריד את הסימון מהם. קצת מסוכן לא? הוא יכול להוריד סרביסים ואקספולרר או אפילו נורטון כשאתה שם גש למחיצת stratup ולא לדברים אחרים שם יש הפניות לקבצים שמופעלים כשאתה מפעיל את המחשב תסתקל איפה הקבצים ממוקמים ותבין לבד מן בסתם לא להוריד את c:\program files\icq או symantec 8)
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים לא יודע מה איתך לי יש אתרי פורנוגרפיה במועדפים ואני מאוד מרוצה מהם ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.