פורסם 2012 ביולי 413 שנים תשמעו על קטע מוזר שראיתי ברשימת שרתים ב-Battlelog. השם של השרת הוא: GameX.co.il Israel Fast Vehicle| 200%Tickets| Air Maps B2K!למי שעדיין לא מאמין לי זה הקישור ל-Battlelog של השרתhttp://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/c9249372-85c9-4bd8-bed1-7e071eac7b66/GameX-co-il-Israel-Fast-Vehicle-200-Tickets-Air-Maps-B2K/ REGION Europe - GermanySHOW HUD OnTEAM BALANCE OnBULLET DAMAGE MODIFIER IN % 100SHOW MINIMAP On3P VEHICLE CAM OnVEHICLES OnREGENERATIVE HEALTH On# OF TK BEFORE PLAYER IS KICKED 5KILL CAM OnUSE MINIMAP SPOTTING OnPLAYER HEALTH IN % 100PLAYER MAN DOWN TIME IN % 100FRIENDLY FIRE OffUSE 3D SPOTTING ONSHOW ENEMY NAME TAGS OnKICK IDLE PLAYER AFTER SECONDS 0BAN PLAYER AFTER OF KICKS 0PLAYER RESPAWN TIME IN % 100ONLY SQUAD LEADER SPAWN Off
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מה רע? דווקא שרת כיפי. אני לא מסתכל כל כך על סוג האנשים, כל עוד מתנהגים בצורה נורמאלית.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר אני לא חושב שכל הגרמנים נאצים אני אומר שאני לא מבין איך זה שלשרת גרמני יש בשם שלו Israel. זה היה יכול להיות גם שרת אמריקאי נגיד שכתוב בשם שלו Israel ובמקרה הזה זה שרת גרמני.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים אז מה עם זה שרת גרמני ... אולי מי שקנה את השרת קנה מחווה \ איכסון שנמצאת בגרמניה ...
פורסם 2012 ביולי 513 שנים אולי איזשהו ישראלי פשוט העדיף לקנות שרת בגרמניה ולא בארץ. כל אחד יכול להזמין שרת באירופה
פורסם 2012 ביולי 513 שנים אבל מה ההגיון?אם אני ירצה לשחק בשרת גרמני אני ישחק בשרת גרמני, היתרון הגדול ביותר בשרת ישראלי זה הפינג הנמוף ב40-50 ואפילו 80 לכאלה עם אינטרנט לא איכותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.