עבור לתוכן

חברה מצאתי כרטיס TI4200 באתר הבא ב480 ש"ח שווה או לא!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

מפרט המחשב שלי:

מעבד AMD XP 2500

לוח אם ABIT NF7 Nforce2

כרטיס מסך Gainward mx440 64MB

שאלתי היא אם ברצוני לשחק ברזולוציה של 1024X768 עם כל הDETAILS על FULL במשך השנה הקרובה האם הדבר יתאפשר

עם הכרטיס הנ"ל או לא.

דגם הכרטיס הוא : TI4200 64MB AGPX8

לינק לאתר שבו מצאתי את הכרטיס :

http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CHAINTECHTI4200&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=8

פורסם

כן , לדעתי הוא יוכל בכיף , אפילו עם AA וAF...

קנה אותו מהר לפני שיגמר....

פורסם

שאלתי היא אם ברצוני לשחק ברזולוציה של 1024X768 עם כל הDETAILS על FULL במשך השנה הקרובה האם הדבר יתאפשר

עם הכרטיס הנ"ל או לא.

אני בספק, לא עם כל המשחקים החדשים שאמורים לצאת.

ובמיוחד לא עם AF/AA.

פורסם

Iron , תתפלא שדווקא כן , אולי לא עם כל המשחקים... אבל עדיין עם רובם הוא יוכל להסתדר... אין סיבה שלא... ועם המשחקים שיש היום כמו NFSU וUT2004 שהולך לצאת הוא בכיף יסתדר עם AA וAF... אני לא יודע עם שאר המשחקים אבל אני בטוח בקשר לאלו... והם נחשבים למשחקים דיי כבדים...

פורסם

ממש לא, מניסיון (ואני עוד לא עובד בסטוק)...

פורסם

מעניין ,ראיתי אצל חבר שלי כרטיס טיפה יותר חזק משלך... Leadtek Ti4200 128MB והוא הריץ הכל יפה וטוב... מעניין מאוד... דווקא התרשמתי לטובה מהכרטיס...

האמתי שמ9800NP לא התרשמתי כל כך , ציפיתי להרבה יותר ממה שראיתי... אבל עדיין הוא כרטיס מעולה...

פורסם

לא בטוח שכדאי לך כי זה כרטיס שלא מפעיל את החידושים של DX9 ולא תומך בPIXEL וכל הדברים שישתמשו בו המשחקים החדשים

אני הייתי מחכה וקונה כרטיס אחר

פורסם

לא בטוח שכדאי לך כי זה כרטיס שלא מפעיל את החידושים של DX9 ולא תומך בPIXEL וכל הדברים שישתמשו בו המשחקים החדשים

אני הייתי מחכה וקונה כרטיס אחר

תאמין שלא כך הדבר והכרטיס כן יוכל להסתדר אם הכול והוא מסתדר כבר עכשיו אז ככה שאני הפעלתי משחקים שהם דיירקט איקס 9

אני מיתכון לhl-2, stalker והם פעלו מצוין למרות שהם שאלפא ולא ראו הבדל בגרפיקה בין כרטיס שתומך בדיירקט איקס 9 ואחד שלא.

פורסם

כרטיס מצויין אבל הכל על FULL זה תלוי מאוד אם אתה מכליל תאורה דינמית, צללים ועוד פיצ'רים שמאוד מכבידים. משחקים סטנדרטים כמו Call of duty הכרטיס מפעיל ללא בעיה אבל כאלו שמהווים שיא הגראפיקה הוא מפעיל הכל על HIGH באופן גבולי של כ20-40 פריימים

פורסם

מעניין ,ראיתי אצל חבר שלי כרטיס טיפה יותר חזק משלך... Leadtek Ti4200 128MB והוא הריץ הכל יפה וטוב... מעניין מאוד... דווקא התרשמתי לטובה מהכרטיס...

האמתי שמ9800NP לא התרשמתי כל כך , ציפיתי להרבה יותר ממה שראיתי... אבל עדיין הוא כרטיס מעולה...

הוא אמנם מריץ את זה יפה....אבל אפשר להרגיש בחיסרון הפריימים יחסית למשחק בלי פילטרים.......(אבל הוא כרטיס מעולה, יש לי אותו..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים