עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעוד כמספר ימים ככל הנראה אני אקבל מחשב "חדש".

מחשב יד שנייה מחבר שככל הנראה בעל מעבד E8400, לא כלול בו כרטיס מסך וזיכרונות 2GB וכונן קשיח של 250GB.

השאלה היא כזו, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב כזה ?

היה במחשב כרטיס GEFORCE 9800 אבל הוא היה צריך אותו לשימוש אחר.

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה היא לא איזה יתאים אלא איזה אתה צריך לשימושים שלך וכמה אתה מוכן להוציא על זה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה כרטיס מסך לא יקר מדי, בין 300 ל500 ש"ח, שיהיה מסוגל להריץ גם BF3 על הגדרות בינוניות ומשחקים פחות חדשים כמו סדרת COD ודברים כבדים אחרים על הגדרות הכי גבוהות.

זה מחשב שישאר איתי תקופה אז כדאי שיהיה מסוגל להריץ כמעט הכל.

איזה כרטיס מסך אני יכול להרכיב מבלי לקבל צוואר בקבוק ? כלומר, GTX550 לא יצור צוואר בקבוק ? הרי זה מעבד ישן אבל אני חושב שהוא טוב.

פורסם

צריך לדעת עוד כמה דברים.

הספק (דגם+חברה)?

רזולוציית המסך?

אתה תעשה OC למעבד (על מנת לצמצם את צוואר הבקבוק)?

פורסם

בתקציב שלך שום דבר לא ייצור צוואר בקבוק.

GTX 550 TI כרטיס לא משתלם וחלש ביחס למחיר שלו, וגם מחוץ לתקציב שלך (הכי זול שראיתי עלה 590 ש"ח).

עד 500 ש"ח הכרטיס החזק ביותר הוא ה - HD6770.

לינק - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2768

פורסם

ברזולוציות נמוכות כן, בגבוהות לא.

פורסם

לגבוהות צריך תקציב גבוה יותר.

בכל מקרה ב - BF3 הוא לא יהיה להיט גם בגלל 512MB ( כי BF3 משתמש בהרבה זיכרון גראפי) וגם כי יש עדיפות די משמעותית של כרטיסי NVIDIA במשחק הזה.

פורסם

אז כמו שאמרתי בנמוכות יהיה צוואר בקבוק (המעבד יגביל), אז OC מומלץ.

בתקציב שלו ניתן לקנות כרטיס עם 1GB זיכרון. שיחפש 6770.

למה אתה חושב שיש עדיפות לכרטיסי NVIDIA?

פורסם

לפי תוצאות שראיתי.

לדוגמא - http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/52165-amd-radeon-hd-7870-hd-7850-review-10.html

פה ה - GTX 570 עוקף בהרבה את ה - HD7850 (שבד"כ נותן ביצועים דומים לו) ונותן תוצאות כמעט כמו של HD7950 שבד"כ חזק ממנו משמעותית.

פורסם

יש בזה משהו.

פורסם
  • מחבר

צריך לדעת עוד כמה דברים.

הספק (דגם+חברה)?

רזולוציית המסך?

אתה תעשה OC למעבד (על מנת לצמצם את צוואר הבקבוק)?

מסך 22 אינץ' עם רוזולוציה של 1680X1024 אם אני לא טועה, ספק כוח אני לא יודע כרגע, אבל הספק החזיק לו את הGEFORCE9800 שלוקח הרבה חשמל אם אני לא טועה.

OC למעבד כרגע לא בא בחשבון כיוון שאין לי את הידע המתאים, יכול להיות שבעתיד הלא כל כך רחוק.

פורסם

תפתח את המארז ותגיד מה שכתוב על המדבקה (או שתצלם אותה).

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי כבר המחשב עוד לא אצלי, אני יבקש ממנו שיבדוק אבל לא מבטיח.

אגב, תשובה מהירה ככל האפשר תתקבל בברכה.

אני בנתניה כרגע והסניף הראשי של TMS נמצא פה, שמעתי ביקורות טובות ויש להם מלאי יפה מאוד של מוצרים אז אני רוצה לקנות פה.

בירושלים כל מה שיש לי זה אייבורי וKSP, שתי חנויות עם המלצות גרועות ונסיון גרוע שלי איתן.

פורסם

מ - TMS אם אתה חורג ב - 130 ש"ח יש את ה - HD6850, לינק - http://www.tms.co.il/product/11419

הדברים הזולים יותר לא משתלמים (HD6770 ו - HD7750 ב - 550 ש"ח חלשים ולא משתלמים, ומתחת ל - 500 ש"ח יש רק HD6670 ו - GTS 450 GDDR3 החלשים).

פורסם
  • מחבר

מה אתם חושבים על ההצעה של דניס ?

אגב, אף פעם לא התנסיתי עם ATI או AMD, תמיד רכשתי רכיבים של נוידיה ואינטל, יש סיבה שהם תמיד זולים יותר ?

תוכנות ומשחקים עובדים יותר טוב עם נוידיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים