עבור לתוכן

ישי: "המסתננים מפיצים מחלות". השמאל: "גזען!". איכילוב: "הם באמת מפיצים מחלות..."

Featured Replies

פורסם

לשון הרע מישהו?

אני מציע לך לפתוח ויקיפדיה לפני שאתה זורק מונחים שאתה לא מכיר לאוויר.

הוא דיבר אמת, אין פה שום לשון הרע ואין קשר בין "פוליטיקלי קורקט" ל"לשון הרע".

• תגובות 32
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מדוייק. "אמת דיברתי" זו הגנה. כלומר, ניתן לתבוע אותך על אמירת לשון הרע גם בדברים נכונים. בית המשפט יכול להצדיק את אמירת לשון הרע במקרים אלו.

פורסם

סמנטיקה. "ניתן לתבוע" אותך גם על רצח קנדי. זה לא אומר שיהיה איזשהו קייס בתביעה.

פורסם

נלך על הבסיס בצורה לוגית (כמה כיף שיש לי מבחן בלוגיקה עוד שבועיים)

מסתננים מפיצים מחלות לא אומר שלכל המסתננים יש מחלות

זה רק אומר שיש מסתננים עם מחלות בדיוק כמו שיש ישראלים עם מחלות, אתה לא תגיד "ישראלים מפיצים מחלות" למרות שזה נכון

רופא יכול להגיד דבר כזה על בסיס העובדות שיש מולו... חולים שהם מסתננים באים אליו עם מחלות חלקן מדבקות

אבל הוא לא אומר את זה על כל החולים מכיוון שיש קהל שלם של אנשים בריאים שלא בא אליו

ישי פתח את הפה על מגזר שלם ולא על חלק ממנו ופשוט אמר שכולם מפיצים מחלות

לגבי כמה זה מחזיק במשפט, הכל תלוי בשופט... אמת היא לא הגנה מוחלטת מלשון הרע במיוחד שבמקרה הזה זה לא אמת מוחלטת שנכונה לכולם למרות שהוא העליב את כולם ודי בטוח שלגבי חלקם זה נכון.

פורסם

בסך הכל ציין את הרע שיכול להיות -אין בכלל כוונה שלכולם יש מחלות .. בכלל הכיוון המחשבתי הזה ולחימה בו -כזה טיפשי.(2009 ) "אם יבואו לפה עכשיו מאות אלפי עובדים זרים הם יביאו איתם שלל מחלות: צהבת, חצבת, שחפת, איידס, סמים. עם כל ההתייפייפות הזאת, זה לא מאיים על מפעל הציונות של מדינת ישראל?"

פורסם

הבעיה שהוא אומר הרבה אבל לא פותר את הבעיות בשטח

תיראו כמה זמן לקח לו להעיף כמה מאות מדרום סודן שכל חודש ניכנסים לפה איזה 2000 מיסתננים

הרבה מהם ממדיניות אויב כמו צפון סודן

וגם שצהל ירה סוף סוף במיסתננים שניסו לחצות את הגבול

בגלל שהיו פצועים ישראל לקחה אותם במסוק לבית חולים ישראלי ומין הסתם נתנה טיפול יקר מהמיסים שלנו

ואני מעריך ששיחררה אותם אחרי זה

זה בימקום חלופה נורמלית של מחנה פליטים סגור עם מזון וטיפול רפואי בסיסי עד שהם יחליטו מרצונם לעזוב את ישראל

פאקינג יש מיסתננות שקיבלו טיפולי פוריות על חשבוננו ואת זה רופא שטיפל בהן אמר

עם לממשלה היה באמת ביצים מיסתננים לא היו בערים ולא היו עובדים הרבה מהם בשחור

הם היו במחנות פליטים עם רק אפשרות אחת וזה טיסה למדינה שלהם

ככה זה לא היו גירוש ולא היה נוגד את האמנות

פורסם

אני לא מבין גדול בחוק, אבל לא ברור לי למה אי אפשר לגרש מסתננים שנכנסים לארץ באופן לא חוקי. אם הם מצפצפים על החוקים שלנו למה הם נהנים מהגנתם?

בכל מדינה אחרת כבר ממזמן היו מגרשים אותם. משום מה מדינות העולם תמיד מצפות מישראל דברים שהן בעצמן לא מקיימות.

פורסם

מי אמר שלא מגרשים אנשים ששוהים כאן באופן לא חוקי?

כל הבלאגן כאן, שמדובר בפליטים, שאנחנו מחוייבים לתת להם הגנה

במידה שנשקפת סכנה לחייהם עפ"י אמנות בינלאומיות.

פורסם

אתם מוכנים להפסיק לחזור על המנטרה הזו? אדם מוגדר פליט במדינה הראשונה שהוא חוצה אליה את הגבול. נקודה. ברגע שהם עוברים את הגבול ממצרים אלינו הם מאבדים את ההגנה הזו.

פורסם

(חוץ מכמובן כאן בHWZONE שאסור לומר על חברות גדולות שהן עו*קות או גו*בות אותנו)

צונזר צונזר

בגלל זה קיבלתי פעם הודעה פרטית מאיימת ממנהל האתר. עכשיו אני מבין...

(שאלתי אותו והוא לא הגיב)

פורסם
  • מחבר

אתם מבינים, רבותי, חברה גדולה שמסוגלת "לעשוק ולגנוב" את לקוחותיה מסוגלת לעוד דבר קטן - הגשת תביעת דיבה על כל שטות. למנהלי האתר יש אינטרס לשמור על האתר שלהם, ולכן הודעות שחורגות מהתחום הצרכני ועוברות להכפשות כלליות ובלתי ניתנות להוכחה (שימו לב - לא אמרתי "לא נכונות") אינן מקבלות יחס חיובי במיוחד. אני לא תמיד מסכים עם ההתנהלות הזו, אבל אני לפחות מבין אותה.

עכשיו אפשר בבקשה לחזור לנושא הדיון?

לב, אני לא מבין כמה אפשר לשקר... הזכויות של הפליט (הכוונה למישהו שאכן כזה) מנוסחות באמנה באופן ברור למדי. בשום מקום לא נאמר שכל מדינה חייבת לקבלם אם הם לא מרוצים ממדינה אחרת שכבר הסכימה (או חייבת מכוח האמנה). בנוסף, בעוד שאכן אסור לגרש "פליטים" חזרה למדינתם אם נשקפת להם סכנה, אין שום מניעה לגרש אותם בחזרה לארץ ממנה הם חדרו לישראל (קרי, מצרים).

כמובן שבנוסף להכל צריך להיות טיפש גמור בשביל להאמין שמדובר ב"פליטים" כאשר משום מה רובם דווקא גברים, רובם המוחלט דווקא צעירים בגיל עבודה, וחלקם הלא קטן מוסלמים (בד"כ הצד הרודף במדינות אפריקה השונות, לא הצד הנרדף) שמתעקשים לבוא דווקא לישראל.

פורסם

אם מדינה גורמת צער לתושביה ע"י הכנסת פליטים אז צריך להפסיק את הכנסת הפליטים.

אפשר לראות איך ד"ר בשאר אסאד ממש שומר על חוקי האו"ם וכמה הם מזיזים לו.

תכלס, אפשר להעיף אותם מכאן מחר, יתלוננו, ימחו וכעבור חודש העולם שוכח.

הצרה היא שהסבל של אלו שאוכלים אותה מהפלישה שלהם לא מעניין את הדרגים הגבוהים.

כתמיד, אנחנו חושבים "לי זה לא יקרה", אבל עובדה שקרו מקרי הדבקות, קרו מקרי אונס וקורות גניבות יומיומיות. כשזה קורה לנו אנחנו כבר לא מעוניינים בפוליטקלי קורקטנס.

אנשים מדברים כאן על פוליטקלי קורקט, הייתי רוצה שתזכרו שלחרא אין צד נקי, לא צריך לעבוד במכבסת מילים כל העת, לפעמים עדיף לומר את האמת גם כשהיא כואבת לכמה.

פורסם

אני חייב לומר שכשקראתי את הדיון הזה (ועכשיו אני מדבר רק על הדף הזה בדיון) החוורתי מרוב שטויות. :s07:

1. ה"פליטים" האלה באים לכאן כדי לעשות כסף ולא כדי להציל את חייהם!!!

2. יש מדינות (*שיעול* *שיעול* אוסטרליה) שמכניסות אותם למחנות ולא נותנות חשבון לאף אחד.

3. אי אפשר לגרש אותם למצריים כי אף אחד לא ייתן לך להעביר אותם מעבר לגבול.

4. המדינה כבר מתחילה להחזיר אותם למדינות שלהם (אם כי באופן מאד לא יעיל).

אלה כל הדברים שאני זוכר שנכתבו בדף הזה.

נ.ב. ישי הוא ימני קיצוני ואפילו על סף ה'גזען המוצהר'. לא נראה לי שמישהו פה צריך להגן עליו.

לסיכום- אני גם תומך בגירוש שלהם רחוק רחוק מפה וכמה שיותר מהר!!!

פורסם

4. המדינה כבר מתחילה להחזיר אותם למדינות שלהם (אם כי באופן מאד לא יעיל).

1300 דולר לכל בוגר ו 500 דולר לכל ילד "מגורש מרצון". מדברים על חוסר יעיליות... :nixweiss:

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה על ישי, אבל לפחות הוא מנסה להעיף אותם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3754911,00.html

בממשלה שמאלנית בטח כל מסתנן היה מקבל דירה, עבודה, רכב, משכנתא, ביטוח בריאות, פנסיה, לימודים אקדמאיים ועוד היו עוזרים לו להעלות ארצה את כל המשפחה. :bash:

פורסם

באמת צריך לסיים עם המנטרה הזאת של פליטים מסכנים וחובה לתת הגנה להם. כל הליברלים שמדברים על זה גרים בצפון תל אביב ומקומות אליטיסטיים אחרים ומסתננים לא מתקרבים אליהם אפילו למרחק של קילומטר.

כמובן שהם לא פליטים. הם באים לפה לעבוד ולפרנס את משפחותיהם באפריקה.

באפריקה יש מליוני אנשים שחיים במצב של רעב, מחלות וסכנה מתמדת לחייהם. אז בואו ניקח את כולם למדינת ישראל, כי אנחנו רוצים להיות יותר קדושים מאפיפיור? אני לא מדבר על מחלות שהם מפזרים פה. רובם חולים באיידס, שחפת ומחלות קשות אחרות. אין לנו כסף לעזור לנזקקים שלנו, אז נצטרך עכשיו לטפל במסתננים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים