עבור לתוכן

כתבתי פה כמה כרטיסי מסך מה הכי טוב אבל לא הכי יקר...

Featured Replies

פורסם

כמה פעמים אני יסביר לך ? SE ו XTV או XT זה אותו הדבר בידיוק!!!! אותם ביצועים... זה אותו הכרטיס... רק שהאלבטרון שאתה קונה אולי טיפה יותר טוב.... כי גם יש לו VIVO... אבל בקיצר ה9600XT נחות ממנו ואתה יכול להיות בטוח בזה? תאמין לי , אתה עושה קניה בטוחה , אם תשים לב , זה הכרטיס הכי מומלץ בפורום בשבועות האחרונים!.

פורסם
  • מחבר

ואללה אחי תודה .

באמת תודה!

פורסם

אין בעד מה.

פורסם

בכדי לחסוך פתיחת דיון חדש, אשאל את שאלתי פה.

גם אני מתלבט בין שני הכרטיסים המוזכרים פה אך אני מעריץ מושבע של HL2 וכידוע הראדון יותר חזק מהג'יפות במשחק זה וגם מגיע עם משחק זה.

תעזרו לי בבקשה אני בטראומה מאז שהכרטיס הקודם שלי נשרף (נזלו לו כמה קבלים קטנים חומים)

פורסם

קח את הFX ואחר תקנה HL2...(כמובן שגם תוכל לקחת מחבר...) הFX גם נותן ביצועים מעולים עם HL2... זה סתם בנצ'ים... אתה תראה...

פורסם

לפי בדיקה שפורסה לפני איזה חודש וחצי, היה ניתן לראות בבירור שהFX'ים למינהם (גם ה5900U) לא מצליחים להפעיל HL2 בקצב פריימים סביר. לא ידוע אם זאת בעית דרייברים או בעיה בכרטיס עצמו.

אני בהחלט בונה על בעיית דרייברים אבל לא ניתן לדעת זאת בוודאות. אם אתה מוכן לחכות אז תישאר עם מה שיש (או עם מה שאין :P) לך עכשיו ותקנה על בטוח כשיפורסמו בנצ'מארקים עם גירסת משחק סופית ודרייברים מעודכנים

פורסם

אז מעניין מאוד איך הFX שלי מריץ HL2 BEATA על הגדרות הכי גבוהות עם 2X AA על 40-70FPS... מעניין.... (הוא באוברקלוק , אבל גם בלי הוא מריץ את זה בקצב פריימים סביר עד סביר מאוד!)

פורסם

אל תפנה אלי. לך למי שעשה את הבדיקה הזאת. אולי תקבל ממנו תשובות על למה ואיך הבדיקה יצאה ככה.

לדעתי זה היה מאוד מוזר שהכרטיסים לא עבדו טוב דוקא במשחק הזה נוכח העובדה שבשאר המשחקים הם מסתדרים יופי

וכמו שאמרתי, אני חושב שזאת בעיית דרייברים.

פורסם

ערן אתה יודע שכמובן לא הפניתי את זה אליך אבל אני לא אוהב שמשמיצים את הFXIM על פי HL2... זה ממש לא יפה ולא נחוץ!

פורסם

אמור שאלף לייף 2 לא יעבוד אם AA הכרטיסי FX !!

אני לא יודע אם להאמין או לא?!

פורסם

בכל מקרה עדיף כבר לקחת את ה-5900 XT - יש לו ממשק זיכרון פנימי של 256-BIT ו-8 צינורות עיבוד (כפול משיש ל-9600 XT).

שני היתרונות האלו נותנים ל-5900 XT יתרון עצום (!) על ה-9600 XT, ובמחיר של פחות מ-150 ש"ח - לך על זה. ;)

פורסם
  • מחבר

כן ..למרות שזה לא פחות מה150 ש"ח...זה יותק בכיוון של ה300 ש"ח יותר ..

פורסם
  • מחבר

אם אני לוקח את הגי פורס 5900 XTV אני יכול להפוך אותו לאולטרא נכון?

זה לא דופק תכרטיס?

פורסם

אמור שאלף לייף 2 לא יעבוד אם AA הכרטיסי FX !!

אני לא יודע אם להאמין או לא?!

לא קצת תיקנו את זה לפני 4 חודשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים