עבור לתוכן

בקשת המלצה לטלוויזיה 40 אינץ'

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' במחיר של בערך 3000 פחות או יותר..

הטלוויזיה הזאת הולכת לשמש בעיקר ל-PS3 ולסרטי FULL HD מהמחשב..

שתיהיה כמה שיותר איכותית!

תודה לעוזרים :)

פורסם
  • מחבר

הייתי הולך על ה-thl42u30 של פנסוניק.

אין לי בעיה עם 42, אבל לא עדיף את הטלוויזיה הזאת נגיד:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793246

?

שהיא LED בניגוד לטלוויזיה שאתה הבאת

פורסם

שים לב ש-led מתייחס לתאורה האחורית של המסך ולא לפאנל.

לפנסוניק יש פאנל IPS שהוא האיכותי ביותר. היתרונות של led הם בצריכת החשמל (זניח) וביכולת לייצר מסכים דקים יותר.

פורסם
  • מחבר

שים לב ש-led מתייחס לתאורה האחורית של המסך ולא לפאנל.

לפנסוניק יש פאנל IPS שהוא האיכותי ביותר. היתרונות של led הם בצריכת החשמל (זניח) וביכולת לייצר מסכים דקים יותר.

היתרונות של מסך LED זה לא גם צבעים יפים יותר? ומתבטא בניגודיות מסך יותר גבוהה?

וכן אני יודע שפאנל IPS הוא הכי איכותי, אבל מה לגבי ultra clear panel? ראיתי שהוא נמצא בהרבה מאוד טלוויזיות

ובקשר למסך שהצעת לי, יש עוד אחד שקוראים לו THL42U30M והוא יקר מהקודם באיזה 50 שקל, מה ההבדל ביניהם?

פורסם

היתרונות של מסך LED זה לא גם צבעים יפים יותר? ומתבטא בניגודיות מסך יותר גבוהה?

לא.

וכן אני יודע שפאנל IPS הוא הכי איכותי, אבל מה לגבי ultra clear panel? ראיתי שהוא נמצא בהרבה מאוד טלוויזיות

זה לא סוג פאנל, מדובר בשם של טכנולוגיה - מילים יפות שמטרתם לשווק את הטלויזיה.

ובקשר למסך שהצעת לי, יש עוד אחד שקוראים לו THL42U30M והוא יקר מהקודם באיזה 50 שקל, מה ההבדל ביניהם?

ה-M בסוף רק מסמל שזהו דגם שמיועד למזרח התיכון.

פורסם
  • מחבר

לא.זה לא סוג פאנל, מדובר בשם של טכנולוגיה - מילים יפות שמטרתם לשווק את הטלויזיה.

ה-M בסוף רק מסמל שזהו דגם שמיועד למזרח התיכון.

אוקי.. אז מה אתה אומר הטלוויזיה הזאת היא הכי טובה בטווח מחירים האלה? אולי יש איזה שהיא טלוויזיה ששווה להוסיף קצת בישבילה? אני פשוט לא רוצה לעשות טעות

פורסם

מצטרף לשאלה

התעניינתי בדגם הזה של סאמסונג UA40EH5000

מה זאת אומרת צריכת החשמל זניחה? (מבלי להתחשב בעובדה שהטלויזיה תיהיה דלוקה רק כשמשחקים בPS3 או רואים איזה סרט פה ושם).

ממה שהבנתי התמונה במסכי LCD רגילים מתחילה לרצד אחרי כמה שנים והבהירות לא משהו.

פורסם

צריכת חשמל זה אומר שנורות לד צורכות פחות חשמל מאשר נורות פלורסצנטיות כשהן דולקות.

במסכי LCD הבהירות קצת יורדת עם השנים, תופעה ידועה של שני סוגי התאורה. בכל מקרה זה לא אמור להוות שיקול והירידה בבהירות לא משמעותית.

פורסם

החסרונות של LED הם גם עננות ותג מחיר יקר.

היתרונות הם צבעים טוב יותר ושחור טוב יותר (מתבטא בניגודיות) אבל מדובר אך ורק המסכי Back-lit ו Local-dimming שאלו מסכים שעולים 8k וצפונה. פחות מזה מדובר ב Edge-LED שיש לו רק חסרונות (מלבד עובי, אבל למי אכפת?).

פורסם

אז בעצם בתקציב של עד 3K עדיף לקחת LCD ולא לשקול LED?

למרות שאפילו ממבט זריז במסך LED התמונה עדיין יותר בהירה ונראה יוצר טוב.

פורסם

ה EH5000 עדיפה מהותית על הפנסוניק לטעמי. החיסרון היחידי שלה זה מעט מאוד חיבורים (רק 2 HDMI).

אומנם היא LED, אבל לא EDGE LED. זה יישום חדש של סמסונג כאשר הם שמים לד אחורי (בשביל זה הטלוויזיה עבה יותר) אבל בלי מיקרודימינג שיש בדגמי ההיי אנד. זה עוזר לשפר מהותית את נושא האחידות מול ה EDGE LED.

פורסם

כמשתמש EU46EH5000 אני יכול לספר עליה רק דברים טובים. צבע שחור אמיתי, אפשרויות כיול תמונה שמאפשרות לי להגיע בדיוק למה שאני רוצה, ואפילו אפשרות להשתמש בתדר שידור גבוה יותר. כשאני משחק עליה אני לא מרגיש אינפוט לאג כלל.

כן יצא לי לראות ולהתנסות בדגם הEH5500 ולנשוך שפתיים שלא ביצעתי את השדרוג אבל אני יכול להתנחם בזה שה-EH5000 הרבה פחות משקף מאשר הEH5500 הגלוסי

פורסם

מסכי LED הם מסכי LCD.

ניסיתי לחסוך במילים ולא לרשום כל פעם LCD ,LCD LED רגיל.

אני עדיין חושב שלהשקיע עוד כמה מאות שקלים במסך LED יהיה עדיף לטווח הארוך על LCD , מבחינת בהירות תמונה ואורך חיי המוצר (תקנו אותי אם אני טועה).

עכשיו מבחינת צריכת חשמל , לא יורגש שום הבדל בחשבון החשמל החודשי? (בהנחה שאין שום מנגון של "חיסכון באנרגיה" LCD LED מול LCD )

בואו נתעלם רגע מדגמי EDGE LED והmicro dimming כי אני לא בונה קולנוע בבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים