עבור לתוכן

האם זה "בריא" לסוללת הטלפון- שהמכשיר מחובר להטענה כמעט 24\7 ?!?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D

אז, ככה.

ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש

LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד.

אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש.

הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא ממשיך] - אז שדווקא בגלל זה- חיי הסוללה דווקא מתקצרים יותר...

אז מה נכון לעשות, חברים?

להשאיר ת'מכשיר בהטענה? או להוציאו בכל פעם שמגיע ל 100%? ו"לבזבז" Recharge Cycles?

תודה! :yelclap:

פורסם

קראתי במקום כלשהו שכשמדובר על סוללות ליתיום (כמו בפלאפון) עדיף להשאיר בטעינה כמה שיותר.

פורסם
  • מחבר

קראתי במקום כלשהו שכשמדובר על סוללות ליתיום (כמו בפלאפון) עדיף להשאיר בטעינה כמה שיותר.

זה בדיוק הקטע..ששתי הטענות נשמעות לי הגיוניות...

אז אולי באמת עדיף להשאיר כל הזמן בהטענה...וחאראם על ה Charging Cycles?

הייתי עד לא מזמן עם נוקיה 3100 ישן שבטוווח עבר כבר ממזמן את מספר ההטענות שלו...והוא עבד איכשהו...

אולי זמן הפעולה שלו Per Cycle ירד...

[כלומר, אם היה עובד 4 ימים בהטענה אחת..אז כיום רק ליומיים]...[שזה גם לא הרבה בהתחשב בסמארטפונים ששורדים בקושי יום!]

פורסם

מעקב

פורסם

למה לפתוח דיונים כפולים? ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים