פורסם 2012 ביוני 3013 שנים תקציב 800חריגה 1200בקשה לא ביטס אתה משלם על יופי לא על איכות שימושים מוסיקהשהיה הרבה באסס לא ברמות מוגזמות כמו הביטס אוזנית טובות לדאפסטפ האוס ורמיקס
פורסם 2012 ביולי 113 שנים בוא נעשה את זה מסודר. ואנחנו נמליץ לך לפי דגמים, לא חברה. (ובטח שלא על ביטס)התקציב שלך הוא גג 1200, אתה מודע לזה שחלק מסויים מהתקציב ילך על הגברה, כנראה, כן?דרך מה אתה מתכוון לשמוע? מחשב\נגן או סמארטפון\מערכת? (אם כן איזה סוג?) העדפה לסוג מיוחד? (IN EAR\FULL-SIZE?)
פורסם 2012 ביולי 113 שנים שמע יש לך מלא מלא מלא סוגים אני אהבתי אישית יש איזה דגם של AKG מפחידות שמתי אותם על האוזן לא רציתי להוריד!!!! איכות מטורפת.ועולת בסביבות ה650 800. הבעייה שאני לא זוכר תדגם המסויים.
פורסם 2012 ביולי 113 שנים מחבר שמעתי ש Sennheiser HD-280 לפי הביקורות אוזניות חיה יש עוד דגם חוץ מי Sennheiser - HD25-II[/]יש לי בעיה עם נוחות והם תאמת לא נוחות
פורסם 2012 ביולי 213 שנים רשמתה פה בסקר אוזניות של ביטס?ועוד רשמתה שלא להציע אותם בגלל שמשלמים על השם.שמע אולי זה נכון אולי שמשלמים על השם ככה אתה חושב אבל זה אוזניות אולטימטיביות לאולפן ולא לאיפון מחשב ועוד.DJ עובדים עם האוזניות בגלל שהאוזניות משדרות כוח ולמי שאין אותם בקרב הדייג'ייס נחשב לפחות ככה הם רואים את זה.כאילו למי שיש תאוזניות מתקדם מאוד.תיקנה אוזניות ב600 שקל ומטה לא צריך יותר מיזה.שזה גם מוגזם כן.אבל עם תאוהב איכות לך על הביטס. אבל שמעתי אנשים שהגזימו עם הווליום שלהם כי הבאס שמה גבוהה וסובלים מבעיות שמיעה.בהצלחה ברכישה.שמע מה שאני יכול להגיד לך ששמעתי את AKG והם מצויינות לפי דעתי.
פורסם 2012 ביולי 213 שנים שמח שאהבתה(: חחחחחחחחחחחקיצור תפסיקו להיות פריארים ולקנות תביטס!@!@.........עם אתם קונים אותם אז תבקשו מחבר משפחה שנימצאים בחול ככה תשלמו עליהם פחות 400 600 שקל.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים מחבר עשיתי סקר בכלל איזה חברה מועדפת ו gmtk כול ביטס שתביא שוות ל אוזניות של 600 שקל או פחות מי חברה אחרת [באיכות] אז איזה אוזניות איזה אוזניות מומלצות לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.