עבור לתוכן

שאלה על כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני יודע אם הכרטיס שלי הוא שווה ערך לכרטיס שרשום בדרישות מינימום בכל משחק?

• תגובות 38
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בבקשה תראו את המפרט שלי בצד זה קצת קשור לדיון כי יש לי במקרה 430 ...

הכרטיס הוא די נחמד מריץ משחקים כמו MW3 , MW2 , DUKE NUKEM FORVER , FAR CRY 2 ומשחקים דומים

באיכות גבוה מאוד או אולטרה בהגדרות -אבל- ברזולוציה נמוכה יחסית ודי פרה היסטורית של 1024@768 או 1280@1024

חוץ מזה הכרטיס דווקא די בסדר גמור ולא זולל חשמל בכלל.

פורסם

גם לי יש במחשב אחר בבית (קניתי מחבר ב-120 ש"ח כולל אחריות).

פורסם

גם אני קניתי את שלי בעסקה של מחשב מחנות של חבר במחיר הגון בהחלט כל המחשב עם הכ.מ הזה ויותר זיכרון עלה לי כמו מחשב דומה שאייבורי או KSP מוכרים... אז יצא משתלם וטוב לשימושים שלי ולרזולוציות שאני רגיל אליהן.

חוץ מזה הכרטיס מסך גם מסתדר מעולה עם HD ומריץ סרטים באיכות גבוה בלי מריחות, תקיעות וכו...

אבל שוב הכל תלוי בשימושים ובתקציב של הבחור.

פורסם

לי זה היה כתחליף לכרטיס מסך שהיה בסלון (9400GT). אצלי גם השימוש בכרטיס לפני שהוא הגיע אלי לא היה אינטנסיבי והוא ישב על ספק איכותי. במחיר של 120 ש"ח עם אחריות של כמאת שנתיים זה משתלם מאוד.

פורסם

תאמת עם כבר מדברים על ספקים יש לי ספק של דוד סיני במארז הזה מה דעתך הסיכון לכרטיס מסך ועד כמה הוא מורגש כרגע או בעתיד?

יש תוכנה לבדיקת יציבות מתחים במארז שמראה האם המתח תקין?

פורסם
  • מחבר

אם GT 430 מריץ את מהשרשמת אז גמשלי יריץׁ(GT 630).

וזה נתקע או חלק?

ואני יודע שאני יוצא מפגר אבל אני לא בדיוק מבין מזה רזולוציה

פורסם

ברזולוציות והגדרות שכתבתי זה יריץ לך משחקים כמו שכתבתי למעלה בלי תקיעות...

כמובן לא ניסתי משחקים נוספים כמו BF3 או AVP או DIRT3 ששם ראיתי לפי כל מיני אתרים שהכרטיסים גם שלך וגם שלי יש פשוט קורסים ומקרטעים...

אז מאוד תלוי מה אתה הולך לשחק, באיזה הגדרות ובאיזה איכות?

איזה מסך יש לך?

פורסם

תאמת עם כבר מדברים על ספקים יש לי ספק של דוד סיני במארז הזה מה דעתך הסיכון לכרטיס מסך ועד כמה הוא מורגש כרגע או בעתיד?

יש תוכנה לבדיקת יציבות מתחים במארז שמראה האם המתח תקין?

יש תוכנות שיראו לך את המתח במסילות. בשביל לבדוק ישירות מה הכרטיס מקבל תצטרך רכיב חיצוני. כמובן שבספקים גנריים הקפיצות מתח יכולות להיות גדולות יותר ממה שהתוכנה יכול להראות וזה יכול לדפוק את החומרה. אני באופן כללי לא תומך בספקים גנריים כל, אבל הכרטיס הזה לא צרכן גדול רוב הסיכויים שאם ייגרם נזק זה יהיה לטווח הארוך, אבל זה תמיד יכול לבוא ולפגוע בגלל כמה שניות שבהם היה מתח לא יציב בצורה קיצונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים