עבור לתוכן

שאלה על כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

תחליף ספק דחוף. הוא ג'נרי (ואחד שידוע כשורף לוחות וכרטיסים), תחליף אותו בהקדם האפשרי, כל עוד לא השתמשת במחשב אתה עדיין יכול לבקש שישנו לך משהו ואם הוא לא אצלך אז בכלל רק תרים טלפון ותגיד להם להחליף לך לאחד אחר. מאיזה חנות קנית שנוכל להמליץ לך על ספק איכותי?

• תגובות 38
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ksp

והוא אמר לי (הנציג מכירות) שזה ספק טוב ושאני לא צריך יותר מזה.

זה כזה משנה?

פורסם

זה כזה משנה?

אם אתה רוצה מחשב שיחיה הרבה זמן, אז כן. אם אתה רוצה מחשב שיכול לקרוס להישרף או לשרוף רכיבים אחרים (זה יכול לפגוע גם בקשיח ובכל המידע שעליו), אז בכיף זה הספק בשבילך. לא למדו אותך לא להיות תמים?

פורסם

^ זו טעות מהיסוד, גם אם החברה טובה, הספקים עצמם לא איכותיים (יצא לי לראות ספקים כאלו עולים באש, ממש נשרפים).

אם אתה יכול להתקשר, תחליף את הכרטיס ותחסוך עוד קצת כסף, ב-310 ש"ח ניתן לקנות GT440 שעדיף על GT430/GT530/GT630, אבל תחליף אותו ל-GT430 ותיקח ספק איכותי יותר כמו שהוצא כאן.

פורסם

זה שחברת סינית עלומת שם מייצרת אותם לא בדיוק מעיד לטובה על הספקים האלה.

אפשר אפילו להגיד שזה מוכיח את הטענה ההפוכה, הספק הזה ג'נרי ולא שווה את ה - 150 ש"ח שדורשים עליו.

מילא הוא היה מביא איזו ביקורת טובה שלו מאתר רציני...

לא נראה לי ש - GT440 יהיה טוב יותר, ה - GT 630 הוא REBADGED GT 440.

לפי מה שכתוב פה - http://www.anandtech.com/show/5845/nvidia-launches-fermi-based-geforce-gt-610-gt-620-gt-630-into-retail

ה - HD5670 הוא הכרטיס ההכי נורמלי שקרוב במחיר ל - GT 630, לינק - http://www.ksp.co.il/?uin=9594

פורסם

דחברתי על GT630 ששווה ל-GT430. :)

פורסם

ואני על זה ש - GT 630 זה GT 440, משמע קצת טוב יותר מ - GT 430 בכל זאת ;) (הבנתי אותך מצוין בפעם הראשונה)

פורסם

הפעם האחרונה בה טל קורקוס כתב משהו ששווה התייחסות כדור הארץ נשלט ע"י חזירים מעופפים, ואם אני זוכר נכון הוא נזרק מהאתר.

נעשה קצת סדר בדברים

מה רזולוצית המסך?

יש אפשרות לשנות את המפרט?

לאילו הגדרות גרפיות אתה מכוון ומהו התקציב?

פורסם
  • מחבר

כבר קניתי לפני שבוע,

המסך רזולוציה רגילה נראלי(מסך 20 אינצ',לא יודע את הרזולוציה)

משחקים-לא אכפת לי שיהיו על LOW אבל העיקר שלא יתקעו.

בתכלס זה מחשב שאני ישתמש בו רק 4-5 חודשים כי יש לי בר מצווה ואני מקבל לפטופ.

אבל אני רוצה שהוא לא ייתקע שההורים שלי משתמשים(אינטרנט)

ושהאח שלי משתמש(משחקים).

הוא לא ייתקע באינטרנט ובדברים קלים כמו אינטרנט נכון?

שחכתי גם שאני רוצה לראות קצת סרטים.

חוץ ממהמשחקים הוא מחשב טוב?

ומשהו אחרון:

http://www.youtube.com/results?search_query=GT+430+GAMEPLAY&oq=GT+430+GAMEPLAY&gs_l=youtube.3..0j0i5l4.911748.916832.0.916992.20.16.4.0.0.0.170.1899.5j11.16.0...0.0.LTWVS43GJUQ

זה אומר שכל המשחקים שיש שם יעבדו על הGT 630?

פורסם

לסרטים ואינטרנט מספיק המובנה

3450 הוא אוברקיל עצבני לשימושים נ"ל

נ.ב

הלפטופ יהיה חלש ממנו

פורסם
  • מחבר

מה זה - אוברקיל עצבני?

ואתה יכול בבקשה לומר לי האם המחשב הזה יחד עם המפרט יריץ משחקים מצדי על הכי נמוך אבל יריץ?

פורסם

Overkill=מוגזם (במקרה הזה מעבר לדרישות שלך בצורה לא מוצדקת, לא מצדיק את קנייתו לשימושים שלך).

קשה לומר את זה בצורה חד משמעית.

פורסם

ואתה יכול בבקשה לומר לי האם המחשב הזה יחד עם המפרט יריץ משחקים מצדי על הכי נמוך אבל יריץ?

המחשב נמצא ברשותך תבדוק אם מריץ ועל אילו הגדרות

מה יותר פשוט מזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים