עבור לתוכן

האם כדאי לקנות מפצל VGA

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני מעוניין לפצל את התצוגה שלי במחשב לשלושה מסכים (המסך של המחשב הנייד + 2) ורציתי לדעת אם אני רוכש מפצל VGA פשוט (20-30 שח) האם ניתן לקבוע את תצורת שני המסכים? (שכפול, הרחבה, להחליט היכן יהיה כל אחד מהם בהגדרות של ווינדואוז וכד')

תודה רבה

פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

אז איך זה יראה? שכפול? הרבה מימין ברחבה משמאל?

פורסם

אותה תמונה תוצג על גבי כל אחד מהמסכים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ויתרתי על הרעיון הזה.

שאלה נוספת - יש לי חיבור VGA ו HDMI בלאפטופ. אם אני אחבר מסך 1 ל VGA ומסך שני ל HDMI אוכל לשלוט לתמוך בשליטה על שלושת המסכים?

פורסם

בד"כ לא. רוב הלפטופים לא תומכים בהפעלה של יותר מיציאת וידאו אחת במקביל.

פורסם

זה תלוי בכרטיס גראפי של הלפטופ.

אצלי למשל במחשב מלפני 3-4 שנים יש כרטיס די מינימלי של NVIDIA, וכן אפשר להרחיב את הדסקטופ לשני מסכים.

הרחבה לשלושה מסכים כנראה שלא קיים בניידים, או אולי רק בניידים עם כרטיס ATI חדיש ויקר מאוד.

פורסם

אצלי למשל במחשב מלפני 3-4 שנים יש כרטיס די מינימלי של NVIDIA, וכן אפשר להרחיב את הדסקטופ לשני מסכים.

שני מסכים שאחד מהם הוא המסך של הלפטופ, קרי שימוש ביציאה חיצונית אחת, לא? זה מה שאמרתי.

פורסם

בכל מחשב אתה יכול לעשות extended view...או שאני מפספס פה משהו?

פורסם

ניתן להראות דברים שונים במסך של הלפטופ ובמסך החיצוני. אם יש 2 יציאות אתה אמור להיות יכול להראות תמונה שונה בכל יציאה - תנסה. מפצל VGA תמיד מראה את אותה תמונה ב 2 היציאות

פורסם

שני מסכים שאחד מהם הוא המסך של הלפטופ, קרי שימוש ביציאה חיצונית אחת, לא? זה מה שאמרתי.

במחשבים ניידים שיש בהם יותר מיציאה חיצונית אחת, אפשר לרוב להפעיל 2 מהן ביחד, כשהמסך של הלפטופ כבוי.

ז"א שאפשר להשתמש בשני מסכים שונים, לא משנה אילו.

בניידים בודדים אפשר 3.

פורסם
  • מחבר

טוב לגבי כ.מסך טוב במיוחד אפשר לרדת מזה... יש לי compaq presario cq61 שנדמה לי שיש לו nvidia 3000m שזה סטנדרטי לחלוטין...

יש לי חבר עם מסך 27" עם חיבור HDMI, אני אקפוץ אליו היום אנסה לחבר ואחזור עם תשובה מלאה לגבי מה ניתן ומה לא ניתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים