עבור לתוכן

המרת כבלים

Featured Replies

פורסם

אני צריך פיתרון מאתר בחו"ל יחסית זול להעביר קול + תמונה באיכות סבירה ממחשב שיש לו HDMI VGA יציאת אוזניות רגילה לטלויזיה עם SCART וRCA

פורסם

בכרטיסי מסך מסוימים יש מצב שבו הכרטיס עצמו מוציא composite דרך 1 מהחיבורים ב VGA, אם כן כל מה שאתה צריך זה כבל. תבדוק אם הכרטיס מסך שלך תומך בזה

אם לא אז יש ממירים VGA to composite אתה יכול למצוא כאלה ב EBAY במשהוא כמו 10-15$

אם בטעות יש לך מחשב נוסף שכן יש לו יציאת composite, תשתלט ממנו על הראשון אם remote desktop ותיקח ממנו את התצוגה לטלויזיה

פורסם

פשוט תסתכל על הכרטיס. יציאת קומפוזיט היא עגולה, בעוד האחרות לא...

לגבי סאונד, כן, בנפרד.

פורסם
  • מחבר

אין במחשב זה נייד אבל הוא אמר שאולי הכרטיס מסך הזה תואם לקומפוסיט דרך VGA עם קבל פשוט של VGA TO COMPOSIT

פורסם

מעולם לא נתקלתי בדבר כזה במחשב נייד. רק בשמועה.

פורסם

יש לוחות שתומכים ביציאה של composite דרך חיבור 1 ב VGA. אני לא יודע איזה בדיוק - תנסה את כל השורה האמצעית בחיבור ה VGA (כשהפנימי מה composite מחובר לחיבור פנימי מה VGA והחיצוני למתכת החיצונית של ה VGA - חשוב שהחיצוני יהיה מחובר קבוע ויציב כדיי למנוע אפשרות לנזק)

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לקנות סתם כבל VGA TO COMPOSSIT לפני שאני יודע שזה עובד

פורסם

יש לך כבל composite to composite, או כבל composite חתוך ? אחלה, מה שאתה צריך עכשו זה 2 חוטי חשמל דקים. את המוליך החיצוני של ה composite אתה מחבר למתכת החיצונית של ה VGA, את המוליך הפנימי תנסה בחורים של ה VGA ובמיוחד בחורים של השורה האמצעית

פורסם
  • מחבר

זה אומר גם לחתוך קומפוסיט וגם VGA אין סיכוי אני אוותר

פורסם

למה לחתוך ? מה אם להתלבש אל התקע של הקומפוזיט אם סתם 2 חוטים, ולתקוע את החוטים לחורים ב VGA ? או שחייבים שייראה מסודר כי זה הולך להיות לייד אנשים שאכפת להם ?

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני יתקע בVGA במחשב ? אם זה יעבוד אני יקנה נורמלי אני לא מבין למה אתה מתכוון

פורסם

חוט דק לתוך החור בחיבור ? בסך הכול זה חוט 1 שאתה צריך לחבר

פורסם

שום סיכוי שזה יעבוד.

תרשום דגם נייד אם אתה רוצה, ואומר לך את זה בוודאות מוחלטת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים