פורסם 2004 בינואר 921 שנים שלוםהייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנטעם מיקרופון פנימיבמחיר טובאומצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולותמצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתייםבמחיר זולואל מה אתם יותר ממליציםבמחיר של עד 300 ש"חתודה
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים Logitech QuickCam Messenger אזניות ומיקרופונים 210 - מצלמת אינטרנט 35 - משלוח זה משאיר אותך עם 55 ש"ח למיקרופון+אזניות לשיחה טובה יותר. תבחר מן הרשימה שמה את מה שאתה חושב שהכי מתאים לך זו האופציה לשיחות וידאו הכי טובה, שכן המיקרופונים המובנים "רחוקים" ממך, וככה אתה יכול לדבר כאשר המיקרופון קרוב אליך וגם אי "הד" שנגרם כתוצאה מחזרה של הקול של הצד השני מהרמקולים. 8)
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת.מצלמת אינטרנט+מיקרופון מובנה דגם MAGIC VIEW QCAM 330MPLUS הדגם המשופר עם רזולוציה משופרת במיוחד 370K פיקסל חומרה (לא אינטרפולציה) במקום 100K בדגם הרגיל פי 3 יותר רזולוציה לאיכות תמונה סופר איכותית רכיב סריקה אופטי משופר של IC MEDIA הטוב ביותר בעולם ICM-105B The ICM-105B CMOS single-chip digital color imaging בנוסף בדגם המשופר פוקוס ידני לשיפור איכות התמונה מצלמת אינטרנט מהפכנית ההופכת את שיחות הווידאו לנוחות וקלות ביותר עם מיקרופון מובנה הדגם המקורי של חברת MAGIC VIEW QCAM 330MPLUS אידיאלי לכל ישומי האינטרנט מצלמה קטנת ממדים ואיכותית קלה לתפעול ממוקמת על גבי המסך ומאפשרת קשר עין רציף וישיר עם המשתתפים בשיחות הווידאו אפשרות לכידת סרטי וידאו עם קול ותמונות ישירות למחשב, תמונה איכותית ביותר . כולל תוכנת עריכת אלבומים ותמונות עד 30 פריים בשניה חיבור usb תואם למערכות הפעלה win 98/me/2000/xp XP
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר מה יותר עדיף?חברה מפורסמתLOGITECH QUICKCAM MASSNEGERמצלמה + מיקרופון פנימי240 ש"ח מצלמה + 39 ש"ח משלוח = 279 ש"חשנתיים אחריותאוחברה פחות ידועהדגם MAGIC VIEW QCAM 330MPLUS מצלמה + מיקרופון פנימי + זום163 ש"ח מצלמה + 39 ש"ח משלוח = 202 ש"חשנה אחריות
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים Logitech QuickCam Messenger 210 - מצלמת אינטרנט 35 - משלוח : = 245 ש"ח למה לקנות ב-30 ש"ח יותר ולשלם עוד 4 ש"ח על משלוח. ??? והלוגיטק הכי טובה - היא חברה מובילה בתחום מצלמות הועידה.
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר מה החסרונות של הדגם הזהMAGIC VIEW QCAM 330MPLUSומה היתרונות של הלוג'טיק עליו?וללוג'טיק אין זום כמו למג'יק עד כמה שהבנתי
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים על איזה " זום " אתה מדבר ? עד הפוקוס הידני ? זה קיים בכל מצלמת אינטרנט ! :
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר הם לא כותבים את זה במפרט הטכני שיש זום אז הבנתי שאין את זהואני במצלמת לא מבין כמעט כלוםאם אתה אומר שלכול המצלמות יש את זה אז למג'יק אין יתרונות על הלוג'טיקומה עדיף לקחת מצלמה עם מיקרופון פנימי או מצלמה בלי מיקרופון פנימי?
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים איך שבא לך...בלוגיטק שהצעתי יש מיקרופון מובנה..אבל אני מעדיף שיהיה מיקרופון חיצוני - אני לא רואה את עצמי מתקרב למצלמה כל פעם שיש לי מה לומר.לכן, אני מציע שתרכוש מיקרופון חיצוני (מיקרופון+אוזניות - לשיחות באינטרנט).
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר להיות עם אזניות לא נראה לי נוחאני מרגיש אם זה מוגבל זה בשבילי כמו להרכיב משקפייםאני מחפש משהו להיות יותר חופשיחשבתי אולי על מיקרופון עמוד כזה שיש לו בסיסהם עולים בערך 20 ש"חמה אתה חושב על זה?
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר אולי עדיף שאני יקנה את הדגם היותר זולבלי המיקרופון הפנימיLogitech QuickCamואני יקנה איתו מיקרופון עם בסיסאמרו לי בחנות שהם אם אותם נתונים טכנייםרק דחסו פנימה מיקרופוןוהוא גם עולה יותר יקרמה אתה אומר?ולדגם הזה יש זום?
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים לא זום =>> פוקוס ידני ! ובכולם יש את זהאיך שבא לך, אב להאיכות תהיה ירודה יותר מאשר הקודם..וכן - אפשרות טובה היא לקנות את המיקרופון העומד - הוא טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.