פורסם 2012 ביוני 2813 שנים שלום לכולם .רציתי לדעת למה במאמץ המתח יורד מ- 1.5 ל- 1.42 .המפרט שבחתימה (i7 2600k) .רציתי לדעת אולי אני מפספס פה משהוא בהגדרות של הביוס ( לוח extreme 4 של asrock).וגם שאני לדוגמא נותן מתח 1.55 ובודק אחרי הפעלה מחדש המתח שמופיע לי תמיד נמוך ממה שאני נותן לו(1.55 יורד ל-1.5 בערך).אני נמצא האוברקלוק של 5.0ghz אבל אני נאלץ לתת מתח גבוה בגלל שכאשר אני עושה בדיקת מאמץ המתח יורד משמעותית .אני נאלץ לתת בביוס 1.58v (שנותן לי בכלל רק1.53 ) ובמאמץ יורד ל-1.43v.אציין רק שזה לא ל-24/7 רק לבנצ'ים .
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים קודם כל תוודא שיש לך ספק כח איכותי עם מתחים יציבים לצורך OC (אני ממליץ SEASONIC).דבר שני אפס ביוס ונסה שוב.אם לא עוזר עדכן ביוס, אפס ביוס ונסה שוב - בדוק גם שהגדרות אוטומטיות בנוגע לOC מבוטלות.
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים מחבר ספק מופיע בחתימה , enermax 82+ pro . אצלי אף פעם אין הגדרות על אוטו'. בקשר לביוס אני אבדוק אבל לדעתי הוא עדכני לפי הפעם האחרונה שבדקתי.
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים קרתה לי בדיוק אותה בעיה, גם עם לוח Asrock. הבעיה היא בהגדרה- load line היא מוגדרות או על אוטו או על 5. שים אותה על 1 (והמתח ישאר אותו מתח שקבעת)מקווה שעזרתי
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים זה לא "בעיה" חיפוש קצר בפורום היה מוצא לך תשובה.. בגדול כמו בכל רכיב אלקטרוני יש "ניחות" מוסים.במקרה הזה המתח שאתה מגדיר בביוס הוא מה שנקרא "על הנייר".. ברגע שמופעל מאמץ על המערכת המתח שמסופק בפועל הוא נמוך יותר (עקב מאמץ וכו של הלוח אם) ולכן קיימת הגדרת הLOAD LINE.. שהיא בעצם מפצה" על האיבוד הזה..היא שומרת על המתח יציב כמה שאפשר בהתאם לרמות הנפילה במאמץ..
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים אלוהים אדירים אתה משתמש ב1.5V על 2600K?!טוב אני רואה שזה לבאנצ'ים אבל מה עם שימוש קבוע?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר אחרי בדיקה מספיק לי מתח של 1.47v ל-5.0ghz ואכן כן ה-load line היה על אוטו' בגלל זה הייתי צריך תמיד מתח גבוה. ליאור , לשימוש קבוע אני עם ה-amd שבחתימה. AABUM/Q1jkbYDLDNU/s820/IMG_1990.JPG
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר אז בסופו של דבר הייתה לך הגדרה אוטומטית שהפריעה.צודק לגמרי מסתבר שכן היו הגדרות על אוטו'
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים זה מה שטכנאים עושים - לפסול: ספק איכותי, מתחים יציבים - סבבה, ממשיכים הלאה. ביוס מעודכן ומאופס - סבבה, ממשיכים הלאה. הגדרות אוטומטיות כבויות - הופה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.