פורסם 2012 ביוני 2813 שנים קרה לי אותו דבר בידיוק לפני שלושה שבועות בערך.. כולה בוכנה אחי.. יש ב40 ויש ב80 שקל יותר טוב... אין צורך להחליף את כל הכסא וראיתי גם דרכים יצירתיות לשפצר את זה ביו טיוב ... תאמין או לא עם נייר סופג שיש במטבח... הכניס לתוך הבוכנה כמה חתיכות והכל טוב :cool2:
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים המממ התעסקתי שמה מתחת לכיסא ויצא שמן גריז.עכשיו כבר מאוחר מלהתעסק עם זה, מחר אני אנסה.
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים :lol: נחמד... רק הקטנע שהוא נוהג באופנוע עם הגה והפרופורציות של הבוכנות נראות לי קצת קיצוניות... והכי חשוב לא נראה שהוא מאוורר תחדר!! :lol:
פורסם 2012 ביולי 313 שנים מישהו ניסה פעם לקחת כורסת TV למחשב? תמיד דמיינתי שזה אחד הדברים הנוחים לגיימינג :
פורסם 2012 ביולי 713 שנים אני הגעתי לכמה מסקנות בעניין:1)רשת עדיף, כי כרית רגילה נוטה להידחס עם הזמן.2)ידיות מתכווננות חשוב מאוד.3)תמיכה לראש (אצל כיסאות מנהלים) די מיותר לשימוש, היה לי אחד עצום שתמך בראש.4)בשום פנים ואופן לא לקנות עור סינטטי, הדבר הזה נשחק הכי מהר.5)כדאי להוסיף קצת כסף בשביל גלגלים איכותיים (על כמה וכמה על פרקט)6)כיסא פקיד יקר > כיסא מנהלים זול.הניסיון שלי בעיקר נובע בין כסא מנהלים גדול מעור סינטטי (לא משהו יקר), לבין כסא "פקידותי" של ווקסמן מבד עם ידיות מתכווננות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.